Cetnicke trojke i u 2013 god. maltretiraju Bosnjake!

Locked
Skijaš

#226 Re: Cetnicke trojke i u 2013 god. maltretiraju Bosnjake!

Post by Skijaš »

MuaDib wrote:Mislim da je jako pogrešno što se ovo svodi na nacionalni teren.
MUP manjeg entiteta ti ne daje izbor, oni su ti koji se stavljaju u službu nacionalizmu.
Blek Stena

#227 Re: Cetnicke trojke i u 2013 god. maltretiraju Bosnjake!

Post by Blek Stena »

Skijaš wrote:
Blek Stena wrote:otkud znas na koje okolnosti je lik sumljiv?
Ne znam zašto ignorišeš činjenice :

X - MUP manjeg entiteta je po Dodikovom naređenju slao policajce na vrata povratnicima
Y - sud je to okarakterisao kao nelegalno
X+Y= MUP manjeg entiteta je produžena ruka antidržavnih elemenata i tom se aparatu ne smije po defaultu vjerovati jer oni to povjerenje ne zaslužuju. Mogu se desiti iskre profesionalizma pa da nas na trenutke iznenade, ali se generalno radi o aparatu prisile u rukama neprijatelja ove države.
ne pratim to oko prebivalista ali opet ne vidim kakve to ima veze sa ovim slucajem obavljanjem policijskog posla, ako je to na sta aludiras.
A za ovo zadnje sta da ti kazem, pola drzave ti neprijatelji! Ostaje ti jedino da uzmes pusku u ruke pa da ih se kurtalises, sve ostalo je palamudjenje.
Znas, ja se ne bavim visokom politikom pa stoga i ne ulazim u te diskusije.
Problem po meni i jeste sto je u ovoj drzavi svaka glupost pitanje visoke politike i ugrozenosti nacionalnih interesa. Pa i slucaj o kojem svi spekulisemo i imamo drugacije vidjenje.
Paranoid

#228 Re: Cetnicke trojke i u 2013 god. maltretiraju Bosnjake!

Post by Paranoid »

cakinaki wrote:
Skijaš wrote:
MUP manjeg entiteta ti ne daje izbor, oni su ti koji se stavljaju u službu nacionalizmu.
sta ces skijas jedino ti ostaje da kmecic na mup za jedan posto manjeg entiteta,,,ali boli te uvo ti ionako zivis u federaciji,sjedis u toploj kucu i lozis raju,,a pojma nemas dal je ovaj covjek uopste bosnjak,pojma nemas dal ga nije neki komsija prijavio da je nepoznat u kraju,,
Image
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#229 Re: Cetnicke trojke i u 2013 god. maltretiraju Bosnjake!

Post by prljavi Hare »

cakinaki wrote:
Skijaš wrote:
sta ces skijas jedino ti ostaje da kmecic na mup za jedan posto manjeg entiteta,,,ali boli te uvo ti ionako zivis u federaciji,sjedis u toploj kucu i lozis raju,,a pojma nemas dal je ovaj covjek uopste bosnjak,pojma nemas dal ga nije neki komsija prijavio da je nepoznat u kraju,,
Ma pusti @Skijaša,nego gdje su one slobodarske godine 92-93,uđeš lijepo i sve to pobiješ,a da ti nikakvi levati ne seru
o nečijim pravima i slično.Ali ja se u tebe u tebe uzdam da ćeš ti to popraviti,čim kurs završiš. :izet:
Skijaš

#230 Re: Cetnicke trojke i u 2013 god. maltretiraju Bosnjake!

Post by Skijaš »

Blek Stena wrote:
Skijaš wrote:
Blek Stena wrote:otkud znas na koje okolnosti je lik sumljiv?
Ne znam zašto ignorišeš činjenice :

X - MUP manjeg entiteta je po Dodikovom naređenju slao policajce na vrata povratnicima
Y - sud je to okarakterisao kao nelegalno
X+Y= MUP manjeg entiteta je produžena ruka antidržavnih elemenata i tom se aparatu ne smije po defaultu vjerovati jer oni to povjerenje ne zaslužuju. Mogu se desiti iskre profesionalizma pa da nas na trenutke iznenade, ali se generalno radi o aparatu prisile u rukama neprijatelja ove države.
ne pratim to oko prebivalista ali opet ne vidim kakve to ima veze sa ovim slucajem obavljanjem policijskog posla
Ima veze jer se upravo ovako povratnicima u Podrinje kucalo na vrata da bi se ispostavilo kako se radi o politički motivisanoj operaciji. Ovako ti dođu na vrata po Dodikovim instrukcijama, sud donese odluku kako je to nelegalno i nikom ništa, kao sve je u redu i trebamo vjerovati Dodikovoj policiji. Ti drži glavu u pijesku, ne možeš to od mene očekivati.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#231 Re: Četnici iz rerni i vodokotlića terorišu...

Post by Chmoljo »

dr.gog wrote: Spusti loptu i ne napuhuj. Kakve trojke? Miješaš babe i žabe. Uz sve to nabrijavanje sa "petim korpusom" i eventualnim dočekivanjem srpskih murijaka u , eventualno, zasjedama. Šta lupetaš i jesi li svjestan o čemu lupetaš sunce ti...

Sit sam ovog internetskog apelovanja na zaštitu i petljanja zvučnih imena. Jel ti Fahro i Zlaja brane da sam napraviš belaj za kojim izgleda žudiš? Idi, pomariši pet seljačina u uniformama ako si mangup. Pa ni snimatelj nije mangup, nego folirant sa kamerom koji glumi demokratskog provokatora naspram retardiranih drotova. Šta je očekivao? Kakav YouTube? Idiot.

I na sve to zapaljiva tema gdje u jednoj rečenici vrvi od bijesa, politike i poziva na tuču. Svoje frustracije možeš izliječiti već u Lukavici ako ti je do belaja, bez suvišne priče o događajima o kojima znamo sve. Spremi brate opremu i kreni, eno tactical equipmenta na PIk koliko hoćeš, a seljačine jedva čekaju...Pa umjesto klasičnog preseravanja o izdajnicima, ratu i žrtvama, udari gdje misliš da treba. J***m ti više ove izljeve patriotizma i zaštitništva prema "povratnicima".

Dijareja mržnje je trebala da radi kada je Mile bio na sred Marijindvora, kao otvoreni ,najveći politički trol zemlje, ili kada neko od pravih četnika, za parlamentarnom govornicom pljuje po žrtvama. Ako je društvena svijest na nivou da to previđa i trpi,a istovremeno masturbrira nad videom o trojici drotova koje snima high -tech kamera smartphonea...onda ..zasluženi teror, jer je teror postao scenario za klip, a ne nešto što treba zatrti u korijenu.

Ili djeluj/te ili budite robovi, kulturološki, financijski, birokratski, kao i ostatak države.

Počeli ste četnike viđati kako iskaču iz rerni, kao što i debili sa njihovih foruma vide mudžahedine i arape iza svakog ćoška.Najčešće ih viđaju oni koji ih nikada zapravo nisu ni sreli. Pa sjajno. Da pokojni Đogo može vidjeti da se njegov trip raširio na savremene internet forume, bio bi presretan.

Katanac na shit od teme.
:oops:
Locked