Upravo tako, sve u stilu nije to rezidencija, ali mozda ce bitbosanska rijec wrote:i rece na kraju Bakiru staracki dom, pored ima kuca u kojoj su sada radnici, a mozda se od nje kaze napravi rezidencija
sve u svemu ne rece kvadraturu , helem nejse...
Cerić-rezidencija;Puljić-rezidencija ?!?
- Air Ramiz
#51 Re: Cerić-rezidencija;Puljić-rezidencija ?!?
Last edited by Air Ramiz on 12/01/2009 21:48, edited 1 time in total.
- cyprus
#52 Re: Cerić-rezidencija;Puljić-rezidencija ?!?
To što će možda bit rezidencija iznosi meni se čini 721 kvadrat ako sam dobro zapamtio broj.Air Ramiz wrote:Upravo tako, sve u stilu nije to rezidencija, ali mozda ce bitbosanska rijec wrote:i rece na kraju Bakiru staracki dom, pored ima kuca u kojoj su sada radnici, a mozda se od nje kaze napravi rezidencija
Pa ni rejs nece sjedit na vembliju, nego u kancelariji koja ima dvadesetak kvadrata
- Air Ramiz
#53 Re: Cerić-rezidencija;Puljić-rezidencija ?!?
Jel kuca ili kuca, parking, dvoriste, dom i poslovni prostori?cyprus wrote:To što će možda bit rezidencija iznosi meni se čini 721 kvadrat ako sam dobro zapamtio broj.Air Ramiz wrote:Upravo tako, sve u stilu nije to rezidencija, ali mozda ce bitbosanska rijec wrote:i rece na kraju Bakiru staracki dom, pored ima kuca u kojoj su sada radnici, a mozda se od nje kaze napravi rezidencija
Pa ni rejs nece sjedit na vembliju, nego u kancelariji koja ima dvadesetak kvadrata
- Air Ramiz
#54 Re: Cerić-rezidencija;Puljić-rezidencija ?!?
Slazem se. Ako se sjecate Bakir je izmislio atentat na Babu u jednoj od svojih SF epizoda, a informacija je potekla iz hr medija, pa se cova zaletio...ne znam samo koliko mu hrt-ovi placaju za sve dosadasnje nebuloze.Vozdra raja wrote: Bakir=Fikret Abdic!!
- Air Ramiz
#55 Re: Cerić-rezidencija;Puljić-rezidencija ?!?
Jos je bio gori veterinarov prilog o ugrozenim Americkim vojnicima u Iraku. Da je Bush ovo snimio rekao bi aferim Bush to se od tebe ocekuje, ali FTV da to uradi, nakon okupacije jedne suverene zemlje na bazi izmisljenog oruzja za masovno unistenje i toliko desetina hiljada ubijenih, no comment 
Last edited by Air Ramiz on 12/01/2009 21:53, edited 1 time in total.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#56 Re: Cerić-rezidencija;Puljić-rezidencija ?!?
Jao, jao, jao....... U nedogled ce sad svadja ko je kriv, sta ko gradi i slicno..... Opcepoznata cinjenica je da Puljic nije nikakav svetac i da ima milion greshaka, ali u ovom slucaju je 100% upravu. O licemjernom reisu mi se vishe gadi i slova napisati....
- Vincent Raine
#57 Re: Cerić-rezidencija;Puljić-rezidencija ?!?
Ja minderasa 
-
pure_love
#58 Re: Cerić-rezidencija;Puljić-rezidencija ?!?
REIS sto te vise napadaju sve te vise podrzavamo:bih: 
-
sijedi
#59 Re: Cerić-rezidencija;Puljić-rezidencija ?!?
koliko ja vidim,
sve ovdje kod nas je otišlo u tri p.... materine
naš lopov, pa makar i Reis je manji lopov od njihovog lopova , Kardinala samo zato, što je naš
a argumenti, činjenice, ko to šljivi I zarezuje ,i uopšte obraća pažnju
Zlaja,Bakir i ostali su krivi, naravno sdp, Vatikan ,Udba i slično
Večeras smo imali priliku vidjeti na tv hayat (slučajevi -x)kako je jedan od finansijera uputio omladinu kako treba silovati maloljetnu djecu(u šupak-naravno)
JADNO MOJ VOZDRA RAJA,JADNO
sve ovdje kod nas je otišlo u tri p.... materine
naš lopov, pa makar i Reis je manji lopov od njihovog lopova , Kardinala samo zato, što je naš
a argumenti, činjenice, ko to šljivi I zarezuje ,i uopšte obraća pažnju
Zlaja,Bakir i ostali su krivi, naravno sdp, Vatikan ,Udba i slično
Večeras smo imali priliku vidjeti na tv hayat (slučajevi -x)kako je jedan od finansijera uputio omladinu kako treba silovati maloljetnu djecu(u šupak-naravno)
JADNO MOJ VOZDRA RAJA,JADNO