Pa ima li ikakva inspekcija, organ, išta, da stane ovoj bagri na kraj?
A u kakvim autobusima nas voze, to je za priču.
Centrotrans ponasanje osoblja
- Adriatic
- hellhammer
#77 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
vozio sam se cesto na relaciji bec sarajevo i nikada nisam se zadesio da je neko sjedio na podu, svaki dan idu dva busa, jednom mi se desilo da je poluprazan autobus otisao iz beca jer je bilo rezervacija usputnih na ovoj liniji i tako da je autobus popunjen bio usput. stvarno nisam nikada to vidio sad dali sam putovao u pogrijesno vrijeme ili neki pricaju na pamet to ne znam. da su skupi jesu vala, 84 eura karta jos plus svaki put kad se hoces vratiti moras peticu dati za potvrdjivanje karte, plus torbe naplacuju, vozio sam se i sa bundavicom za tuzlu ono 50 eura povratna i nema nikakvih dodatnih troskova
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#78 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
Na forumu ako sta kazes na drzavnu administraciju, zavidan si. Ako kazes na privatnu firmu konkurencija si. Ako kazes na politicara iz druge si stranke. Ako kazes na,drugu stranku imas licni problem sa njima. Ima li ista da se moze napisati, a da nije u pozadini skrivena zla namjera? @ vjesalica, ne odnosi se nactebe, slucajno je citiran tvoj odgovor..KB9 wrote:pa eto procitaj komentare, bice ti jasnovješalica wrote:koja ?KB9 wrote:iz aviona se vidi da je tema stvorena da bi se pljuvanjem na jednu reklamirala druga firma
- vješalica
#79 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
ma nije prob
samo pitam o kojoj je riječ
jer svaka je popljavana pa višečovjek ne zna u šta da vjeruje
samo pitam o kojoj je riječ
jer svaka je popljavana pa višečovjek ne zna u šta da vjeruje