Centrotrans ponasanje osoblja
-
armin_m
#1 Centrotrans ponasanje osoblja
Vozim se u busu koji ide iz Sarajevo za Amsterdam,osoblje je ravno cistoj nuli,ostavljaju putnike po putu jer su ljudi otisli u wc,iako su ostali putnici apelirali da fale ljudi,kazu kasnimo sat vremena,a znate zasto,jeli su cevape i mastili brkove,bez vremenski pauze,pa onda da saceka 2 minute,to je puno jer smo sirotinji,a od kojih oni zive I zaradjuju. Naplate kartu na ulaska pa se izivljavaju. Nakon toga stariju,bolesnu I jadnu zenu ostavljaju na hrvatskoj granici,izbacuju joj stvari I ostavljaju kao PSA na putu,jer joj je trebalo jos 50 e,a oni nisu htjeli da joj dadnu dok ne predje granicu. Sa Centrotransom ne treba ici u Evropu. Svi putnici su zaprepasteni ponasanjem osoblja,uzeli su pare I briga ih za nas.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
Odvratni su istina. Jednom isla iz Zagreba, gleda karte, mene i ne pogleda sa ispruzenom kartom. Vratim je u dzep, on se vrati i kao ono ispod oka me gleda, kao nemam kartu. Vozaci pusili, sve zadimili, navodno kad je medjunarodna voznja ne mogu stajati gdje hoce. Od tada No more Centrotrans any more! Na stranu sto sam naucila cijeli cd Seke Aleksic tad...
- joske
#4 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
jel to prvi put putujes za Benelux s njima ja se vozim s njima od 99 god nikad nije bilo problema pravila imas ne putujes na dalek put bez dovoljno novca uredni papira drugo sto ne ides sa Semi tours ili Goldtours PROSIC .pauza je uvjek pola ure ili 15 minuta
-
armin_m
#5 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
joske wrote:jel to prvi put putujes za Benelux s njima ja se vozim s njima od 99 god nikad nije bilo problema pravila imas ne putujes na dalek put bez dovoljno novca uredni papira drugo sto ne ides sa Semi tours ili Goldtours PROSIC .pauza je uvjek pola ure ili 15 minuta
Putujem druze sa Semi Bus,ljudi su prva liga,ljudi te postuju,ovo danasnje osoblje ne moze opravdati Niko,u busu je 60 putnika,nije samo taj seljak vozac u pravu.
-
armin_m
#6 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
armin_m wrote:joske wrote:jel to prvi put putujes za Benelux s njima ja se vozim s njima od 99 god nikad nije bilo problema pravila imas ne putujes na dalek put bez dovoljno novca uredni papira drugo sto ne ides sa Semi tours ili Goldtours PROSIC .pauza je uvjek pola ure ili 15 minuta
Putujem druze sa Semi Bus,ljudi su prva liga,ljudi te postuju,ovo danasnje osoblje centrotransa ne moze opravdati Niko,u busu je 60 putnika,nije samo taj seljak vozac u pravu.
- spreca
#7 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
pa nisu ni oni karitas....sto niste neko vi od putnika dali zeni tih 50eura?..........inevjerujem da su otisli bez putnika posle pauze.....pri ulasku se prijavljuju putnici brojno stanje i na izlasku se gleda koliko ima putnika i tacno je da nemaju pravo stajati gdje hoce u redovnoj liniji se sve zna i mora se postovati....druga stvar su turisticke turearmin_m wrote:Vozim se u busu koji ide iz Sarajevo za Amsterdam,osoblje je ravno cistoj nuli,ostavljaju putnike po putu jer su ljudi otisli u wc,iako su ostali putnici apelirali da fale ljudi,kazu kasnimo sat vremena,a znate zasto,jeli su cevape i mastili brkove,bez vremenski pauze,pa onda da saceka 2 minute,to je puno jer smo sirotinji,a od kojih oni zive I zaradjuju. Naplate kartu na ulaska pa se izivljavaju. Nakon toga stariju,bolesnu I jadnu zenu ostavljaju na hrvatskoj granici,izbacuju joj stvari I ostavljaju kao PSA na putu,jer joj je trebalo jos 50 e,a oni nisu htjeli da joj dadnu dok ne predje granicu. Sa Centrotransom ne treba ici u Evropu. Svi putnici su zaprepasteni ponasanjem osoblja,uzeli su pare I briga ih za nas.
-
armin_m
#8 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
U Semi Bus je to normala prijatelju prebrojavanje,ali ovde je situacija da ostali putnici govore da se saceka imaju 2 fale oni kao fazon kasnimo,slikat cu ti na odmaralistu table busa a ti provjeri,pa onda nekog brani I nevjeruj,sigurno si neki njihov radnik. Ljudi vec odgadjaju povratnu kartu ako ce da im kazu da ce ih ovo osoblje I bus opet prevoziti.spreca wrote:pa nisu ni oni karitas....sto niste neko vi od putnika dali zeni tih 50eura?..........inevjerujem da su otisli bez putnika posle pauze.....pri ulasku se prijavljuju putnici brojno stanje i na izlasku se gleda koliko ima putnika i tacno je da nemaju pravo stajati gdje hoce u redovnoj liniji se sve zna i mora se postovati....druga stvar su turisticke turearmin_m wrote:Vozim se u busu koji ide iz Sarajevo za Amsterdam,osoblje je ravno cistoj nuli,ostavljaju putnike po putu jer su ljudi otisli u wc,iako su ostali putnici apelirali da fale ljudi,kazu kasnimo sat vremena,a znate zasto,jeli su cevape i mastili brkove,bez vremenski pauze,pa onda da saceka 2 minute,to je puno jer smo sirotinji,a od kojih oni zive I zaradjuju. Naplate kartu na ulaska pa se izivljavaju. Nakon toga stariju,bolesnu I jadnu zenu ostavljaju na hrvatskoj granici,izbacuju joj stvari I ostavljaju kao PSA na putu,jer joj je trebalo jos 50 e,a oni nisu htjeli da joj dadnu dok ne predje granicu. Sa Centrotransom ne treba ici u Evropu. Svi putnici su zaprepasteni ponasanjem osoblja,uzeli su pare I briga ih za nas.
- spreca
#9 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
jasta sam ...ja vozim na liniji za Moskvuarmin_m wrote:U Semi Bus je to normala prijatelju prebrojavanje,ali ovde je situacija da ostali putnici govore da se saceka imaju 2 fale oni kao fazon kasnimo,slikat cu ti na odmaralistu table busa a ti provjeri,pa onda nekog brani I nevjeruj,sigurno si neki njihov radnik. Ljudi vec odgadjaju povratnu kartu ako ce da im kazu da ce ih ovo osoblje I bus opet prevoziti.spreca wrote:pa nisu ni oni karitas....sto niste neko vi od putnika dali zeni tih 50eura?..........inevjerujem da su otisli bez putnika posle pauze.....pri ulasku se prijavljuju putnici brojno stanje i na izlasku se gleda koliko ima putnika i tacno je da nemaju pravo stajati gdje hoce u redovnoj liniji se sve zna i mora se postovati....druga stvar su turisticke turearmin_m wrote:Vozim se u busu koji ide iz Sarajevo za Amsterdam,osoblje je ravno cistoj nuli,ostavljaju putnike po putu jer su ljudi otisli u wc,iako su ostali putnici apelirali da fale ljudi,kazu kasnimo sat vremena,a znate zasto,jeli su cevape i mastili brkove,bez vremenski pauze,pa onda da saceka 2 minute,to je puno jer smo sirotinji,a od kojih oni zive I zaradjuju. Naplate kartu na ulaska pa se izivljavaju. Nakon toga stariju,bolesnu I jadnu zenu ostavljaju na hrvatskoj granici,izbacuju joj stvari I ostavljaju kao PSA na putu,jer joj je trebalo jos 50 e,a oni nisu htjeli da joj dadnu dok ne predje granicu. Sa Centrotransom ne treba ici u Evropu. Svi putnici su zaprepasteni ponasanjem osoblja,uzeli su pare I briga ih za nas.
- Matzan
#10 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
Dobro, ubijedio si nas... skontali smo da bi trebali koristiti "Semi Tours" umjesto "Centrotransa".
Ni prvi ni zadnji koji neofirno pokušava provući besplatnu reklamu na forumu.

Ni prvi ni zadnji koji neofirno pokušava provući besplatnu reklamu na forumu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#11 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
centro na tim mejdunarodnim je odron
meni nije htio stati da pišam neka seljačina
zalutao kod prijedora ključa gdje li već po nakim njivama da skrati
ljude u zagrebu umal ostavio
ma odron
ma odron
- joske
#12 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
Mustafa i Sanelaarmin_m wrote:joske wrote:jel to prvi put putujes za Benelux s njima ja se vozim s njima od 99 god nikad nije bilo problema pravila imas ne putujes na dalek put bez dovoljno novca uredni papira drugo sto ne ides sa Semi tours ili Goldtours PROSIC .pauza je uvjek pola ure ili 15 minuta
Putujem druze sa Semi Bus,ljudi su prva liga,ljudi te postuju,ovo danasnje osoblje ne moze opravdati Niko,u busu je 60 putnika,nije samo taj seljak vozac u pravu.
-
armin_m
#13 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
Hahah to je druze zajednicki prevoz,zajebo si se samo sto su ovi danas u osoblju djubrad,ovi su negdje za sume da mogu se pokazati kakvi su.Matzan wrote:Dobro, ubijedio si nas... skontali smo da bi trebali koristiti "Semi Tours" umjesto "Centrotransa".
Ni prvi ni zadnji koji neofirno pokušava provući besplatnu reklamu na forumu.![]()
- spreca
#14 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
Matzan wrote:Dobro, ubijedio si nas... skontali smo da bi trebali koristiti "Semi Tours" umjesto "Centrotransa".
Ni prvi ni zadnji koji neofirno pokušava provući besplatnu reklamu na forumu.![]()
- joske
#15 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
spreca jel ti vozis koja firma

- spreca
#16 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
Aeroflotjoske wrote:spreca jel ti vozis koja firma![]()
Last edited by spreca on 01/10/2016 19:48, edited 1 time in total.
- spreca
#18 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
ja vozim a on letijoske wrote:mislis letis![]()
![]()
![]()
![]()
- vješalica
#19 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
jel moguće da takva vrhunska firma simbol kvalitete i poštenja i profesionalnosti se ponaša prema putnicima?
ne mogu da vjerujem
djeluje kao režija stivena spilberga
ne mogu da vjerujem
djeluje kao režija stivena spilberga
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#20 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
vozac se jos hvali da je neki dionicar vozac ostavljao ljude pa su ga taksijem morai ganjati
u salzburgu se izgubio nije mogao naci adresu kod nekog jezera zadnji dosli na skup
zapao nas najgori smjestaj u kampu = ledina sa šatorima
u salzburgu se izgubio nije mogao naci adresu kod nekog jezera zadnji dosli na skup
zapao nas najgori smjestaj u kampu = ledina sa šatorima
- joske
#21 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
spreca wrote:ja vozim a on letijoske wrote:mislis letis![]()
![]()
![]()
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#22 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
To kad si na Blajburg isao?Black swan wrote:centro na tim mejdunarodnim je odron
ma odron
- spreca
#23 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
uh uh pod samu precku

- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#24 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
Koja jadna seoska doskocica......_BataZiv_0809 wrote:Black swan wrote:centro na tim mejdunarodnim je odron
ma odron
To kad si na Blajburg isao?
-
lakilaka
#25 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
semi tours karina od prevoznika, kaze mi komsija suljo.armin_m wrote:Hahah to je druze zajednicki prevoz,zajebo si se samo sto su ovi danas u osoblju djubrad,ovi su negdje za sume da mogu se pokazati kakvi su.Matzan wrote:Dobro, ubijedio si nas... skontali smo da bi trebali koristiti "Semi Tours" umjesto "Centrotransa".