Sto bona?KatarinaKosaca wrote:Koja jadna seoska doskocica......
Centrotrans ponasanje osoblja
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#26 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
- commendatore
#27 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
ne znam sta da kazem - ima naseg naroda hamelja sto jest jest.
al poseban je cirkus bec-sarajevo.... nece vozac 5e da ponese paketic (sto i razumijem jer je skuplje da ga salje postom) al sad je tragedija sto lik hladno trazi 10€ (sto je necija dnevnica) da pronese paket za SA.... a u spici beca i austrijske autoceste vozac hladno koristi viber i poruka poruke.... svojim ocima vidio....
ne znam il plakat il galamit al sta cu....svima ok a da meni nije....
al poseban je cirkus bec-sarajevo.... nece vozac 5e da ponese paketic (sto i razumijem jer je skuplje da ga salje postom) al sad je tragedija sto lik hladno trazi 10€ (sto je necija dnevnica) da pronese paket za SA.... a u spici beca i austrijske autoceste vozac hladno koristi viber i poruka poruke.... svojim ocima vidio....
- spreca
#28 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
ja se sjecam Nis Expresa....nikad nisu stali da se vozaci mjenjaju...uvijek su to radili u voznji
- dječak sa šibicama
#29 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
Mene je ubijedio, nikad vise Centro, samo

- Edin H.
#30 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
Nema gubljenja vremena.spreca wrote:ja se sjecam Nis Expresa....nikad nisu stali da se vozaci mjenjaju...uvijek su to radili u voznji
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#31 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
jok tad smo autom i u klagenfurt_BataZiv_0809 wrote:To kad si na Blajburg isao?Black swan wrote:centro na tim mejdunarodnim je odron
meni nije htio stati da pišam neka seljačina
zalutao kod prijedora ključa gdje li već po nakim njivama da skrati
ljude u zagrebu umal ostavio
ma odron
ononu salzburgu je bio sajam lijevih fasistickih stranaka
- irac300
#32 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
Problem je što kod nas i inače, ne samo kada su u pitanju ove prevozničke firme, nema kodeksa ponašanja uposlenika. Putovao sam sa XY kompanija, da ih ne reklamiram, nekad se potrefi ljudi profesionalni, ljubazni, a nekada odron, krkanluk na kvadrat. Fali profesionalnosti ''odozgo'' pa kada dođu pritužbe na šofere, koji dobije šut kartu za bahato ponašanje, automatski će poslati poruku idućem.
-
Hakiz
#33 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
U vrijeme mobitela i ostalih čudesa je trebalo snimiti, poslati snimak Centrotransu, i reći da imaju sedmicu da riješe stvar i javno objave šta su uradili. Ako to ne urade, snimak poslati medijima, a da bi se izbjeglo medijsko ignorisanje, postoji youtube.
Pa ako se dovoljno takvih snimaka pojavi neće se moći ignorisati, ljudi će prestati da ih koriste.
Na forumu svako ima svoju verziju priče.
Pa ako se dovoljno takvih snimaka pojavi neće se moći ignorisati, ljudi će prestati da ih koriste.
Na forumu svako ima svoju verziju priče.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#34 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
U Becu nije nicija dnevnica 10€, drugi put nemoj ciganciti kad ti vec treba necija usluga. Budi sretan kada uopce hoce da ti ponese taj paketic i za 10€, on to nije duzan, kontascommendatore wrote:ne znam sta da kazem - ima naseg naroda hamelja sto jest jest.
al poseban je cirkus bec-sarajevo.... nece vozac 5e da ponese paketic (sto i razumijem jer je skuplje da ga salje postom) al sad je tragedija sto lik hladno trazi 10€ (sto je necija dnevnica) da pronese paket za SA.... a u spici beca i austrijske autoceste vozac hladno koristi viber i poruka poruke.... svojim ocima vidio....![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#35 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
a tek skupljanje donacija za vozace

- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#36 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
To je normalno po Europi, naravno na vanrednim linijama, ono kada babe turiste voze pa im one time kao zahvale sto su voznju prezivjeleBlack swan wrote:a tek skupljanje donacija za vozace![]()
- commendatore
#37 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
cutuk, citaj malo - meni nije trebalo nista.... pricam za trece lice....Matijevic_Vlado wrote:U Becu nije nicija dnevnica 10€, drugi put nemoj ciganciti kad ti vec treba necija usluga. Budi sretan kada uopce hoce da ti ponese taj paketic i za 10€, on to nije duzan, kontascommendatore wrote:ne znam sta da kazem - ima naseg naroda hamelja sto jest jest.
al poseban je cirkus bec-sarajevo.... nece vozac 5e da ponese paketic (sto i razumijem jer je skuplje da ga salje postom) al sad je tragedija sto lik hladno trazi 10€ (sto je necija dnevnica) da pronese paket za SA.... a u spici beca i austrijske autoceste vozac hladno koristi viber i poruka poruke.... svojim ocima vidio....![]()
![]()
- Matijevic_Vlado
#38 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
Pises gluposti, pa za koje god lice da pises biserucommendatore wrote:cutuk, citaj malo - meni nije trebalo nista.... pricam za trece lice....Matijevic_Vlado wrote:U Becu nije nicija dnevnica 10€, drugi put nemoj ciganciti kad ti vec treba necija usluga. Budi sretan kada uopce hoce da ti ponese taj paketic i za 10€, on to nije duzan, kontascommendatore wrote:ne znam sta da kazem - ima naseg naroda hamelja sto jest jest.
![]()
-
armin_m
#39 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
odakle je ova kompanija,daj vise inf nemogu da nadjem na intdječak sa šibicama wrote:Mene je ubijedio, nikad vise Centro, samo
-
armin_m
#40 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
ovaj se danas ne plasi nikog covjek je mrtav hladan,nikog se ne plasi ni iz svojih agencija za koju radi i vozi,zvali smo svaku agenciju ali niko nista ne reaguje,ni antwerpen ni sarajevo ni zenica a tuzla kao da i ne postoji nikad ih ne mozes dobiti na vezi,samo zvoni i zvoni i tako citav dan.irac300 wrote:Problem je što kod nas i inače, ne samo kada su u pitanju ove prevozničke firme, nema kodeksa ponašanja uposlenika. Putovao sam sa XY kompanija, da ih ne reklamiram, nekad se potrefi ljudi profesionalni, ljubazni, a nekada odron, krkanluk na kvadrat. Fali profesionalnosti ''odozgo'' pa kada dođu pritužbe na šofere, koji dobije šut kartu za bahato ponašanje, automatski će poslati poruku idućem.
- Rockefeller
#41 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
Centrotrans zaobići u širokom luku. Ko je primoran da koristi njihove usluge u potpunosti razumijem ali ja u buduće nikad više.
- Adriatic
#42 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
Ako uredno kupite karte, nemojte se iznenaditi ako vas vozači otjeraju sa vaših uredno rezervisanh mjesta.
Jer to su "njihova" mjesta.
Jer pored mjesta za vozače, njihova su i mjesta od 1 do 4 a i više ako im se ćefne.
A na primjedbu, odgovaraju "Pa što putujete Centrotransom?
Bagra samo takva.
Ako neko ovdje zna kome se obratiti u slučajevima kada vam vozači prave probleme i tjeraju vas sa vaših mjesta, dobro bi bilo da ovdje postavi.
Jer to su "njihova" mjesta.
Jer pored mjesta za vozače, njihova su i mjesta od 1 do 4 a i više ako im se ćefne.
A na primjedbu, odgovaraju "Pa što putujete Centrotransom?
Bagra samo takva.
Ako neko ovdje zna kome se obratiti u slučajevima kada vam vozači prave probleme i tjeraju vas sa vaših mjesta, dobro bi bilo da ovdje postavi.
- vješalica
#43 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
jel moguce da to radi takva renomirana firma u brand za prevoz sinonim kvalitete iprofesionalnoati
- Stari_Jarac
#44 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
_BataZiv_0809 wrote:To kad si na Blajburg isao?Black swan wrote:centro na tim mejdunarodnim je odron
meni nije htio stati da pišam neka seljačina
zalutao kod prijedora ključa gdje li već po nakim njivama da skrati
ljude u zagrebu umal ostavio
ma odron
- joske
#45 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
koga si zvao u ANTWERPEN tamo ti nema Centrotrans sjediste samo Semi da ti nis pobrko firme pa umjesto Centrotransa vozio s Goldtoursarmin_m wrote:ovaj se danas ne plasi nikog covjek je mrtav hladan,nikog se ne plasi ni iz svojih agencija za koju radi i vozi,zvali smo svaku agenciju ali niko nista ne reaguje,ni antwerpen ni sarajevo ni zenica a tuzla kao da i ne postoji nikad ih ne mozes dobiti na vezi,samo zvoni i zvoni i tako citav dan.irac300 wrote:Problem je što kod nas i inače, ne samo kada su u pitanju ove prevozničke firme, nema kodeksa ponašanja uposlenika. Putovao sam sa XY kompanija, da ih ne reklamiram, nekad se potrefi ljudi profesionalni, ljubazni, a nekada odron, krkanluk na kvadrat. Fali profesionalnosti ''odozgo'' pa kada dođu pritužbe na šofere, koji dobije šut kartu za bahato ponašanje, automatski će poslati poruku idućem.
-
armin_m
#46 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
centrotrans i semi rade zajedno prevoz za evropu,a ja sam zvao ljudino agenciju gdje sam rezerviso kartu i valjda bi i oni trebali nesto da uticu na takve mangupejoske wrote:koga si zvao u ANTWERPEN tamo ti nema Centrotrans sjediste samo Semi da ti nis pobrko firme pa umjesto Centrotransa vozio s Goldtoursarmin_m wrote:ovaj se danas ne plasi nikog covjek je mrtav hladan,nikog se ne plasi ni iz svojih agencija za koju radi i vozi,zvali smo svaku agenciju ali niko nista ne reaguje,ni antwerpen ni sarajevo ni zenica a tuzla kao da i ne postoji nikad ih ne mozes dobiti na vezi,samo zvoni i zvoni i tako citav dan.irac300 wrote:Problem je što kod nas i inače, ne samo kada su u pitanju ove prevozničke firme, nema kodeksa ponašanja uposlenika. Putovao sam sa XY kompanija, da ih ne reklamiram, nekad se potrefi ljudi profesionalni, ljubazni, a nekada odron, krkanluk na kvadrat. Fali profesionalnosti ''odozgo'' pa kada dođu pritužbe na šofere, koji dobije šut kartu za bahato ponašanje, automatski će poslati poruku idućem.![]()
- joske
#47 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
Semi i Centro 2 razlicite firme prva ima sjediste u Antwerpenu i Zepcu linija Belgija Nizozemska Luxembourg, Centro je koperant linije SemItours koji opet rade u sklopu Eurolinesgrupacije i njihovi pravila preko telefona nista neces nista postici
- KB9
#48 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
iz aviona se vidi da je tema stvorena da bi se pljuvanjem na jednu reklamirala druga firma 
- TDK-90
#49 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
U posljednje vrijeme (par godina unazad) autobusi su jednostavno pretrpani jer puno ljudi iz ovih ili onih razloga putuje u inostranstvo. I kada je najbolja kompanija jednostavno nije ugodno putovati u autobusu u kojem su sva mjesta popunjena.
Pogotovo jos oni busevi na sprat sa 80-ak mjesta.
Mene je iznenadila firma Kantic koja ima najbolji vozni park nove autobuse , medjutim sjedista su skucenija tj. vise sjedista po m2 nego u starijim autobusima. Da nastavim, posljednji put kada sam putovao sa njima autobus od Minhena nigdje do Samca nije stao, vozaci se mijenjaju pri brzini 60 - 80 km/h
to sam sada prvi put dozivio
Zatim ako se ide u neko manje mjesto i kupi se karta i Kantic centrala GARANTUJE da ce autobus doci u to mjesto, Rosenheim konkretno, vozaci ako im se ne ide samo te izbace na benzinskoj na auto cesti na kojoj NE SMIJU iskracavati putnike jer firma KANTIC ima neke uredjaje kojima prati buseve i nema sanse da to naprave -ovo ce vam odgovoriti neka drska dispecherica koja je pokupila svu pamet svijeta -LAZ i to svjesno vas obmanjuju iz firme da imate posla sa profesionalcima.
btw. nekada se potrefi na fine vozace stvarno ona nekadasnja gradska raja, ali to ne mijenja njihov "plan" voznje
Pogotovo jos oni busevi na sprat sa 80-ak mjesta.
Mene je iznenadila firma Kantic koja ima najbolji vozni park nove autobuse , medjutim sjedista su skucenija tj. vise sjedista po m2 nego u starijim autobusima. Da nastavim, posljednji put kada sam putovao sa njima autobus od Minhena nigdje do Samca nije stao, vozaci se mijenjaju pri brzini 60 - 80 km/h
Zatim ako se ide u neko manje mjesto i kupi se karta i Kantic centrala GARANTUJE da ce autobus doci u to mjesto, Rosenheim konkretno, vozaci ako im se ne ide samo te izbace na benzinskoj na auto cesti na kojoj NE SMIJU iskracavati putnike jer firma KANTIC ima neke uredjaje kojima prati buseve i nema sanse da to naprave -ovo ce vam odgovoriti neka drska dispecherica koja je pokupila svu pamet svijeta -LAZ i to svjesno vas obmanjuju iz firme da imate posla sa profesionalcima.
btw. nekada se potrefi na fine vozace stvarno ona nekadasnja gradska raja, ali to ne mijenja njihov "plan" voznje
- vješalica
#50 Re: Centrotrans ponasanje osoblja
koja ?KB9 wrote:iz aviona se vidi da je tema stvorena da bi se pljuvanjem na jednu reklamirala druga firma