CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

pitt wrote:Slobodne su i kanada i holandija pa ljudi ne daju da im svako dolazi (ceca i tomson).
uh,kako se samo ponosim sa tobom... :D :D ..srce mi je ko bosmal :D
Panasonic

Post by Panasonic »

i na kraju ciklon B.....
Ne moze nece znati sa tim rukovati :D
Miss.Meli

Post by Miss.Meli »

Nisam procitala sve komentare a ni trebam jer imam gotovo i to konzervirano misljenje o Ceci, njezinoj muzici i njenom potencijalnom dolasku u Sarajevo...

Ma nema ona sta da radi u Sarajevu ili gdje drugo u Bosni, da je ko hoce poslati na Mars, sto dalje od nas..... :x Neka povede sa sobom i Arkana i slicne mu pa neka im ako hoce pjeva do zore i to svaki dan.

Nama je dovoljno "ispjevala" tokom rata, i na frontovima nas je zabavljala pa je u duetu sa muzem nas od silnog glasa i galame i poubijala.... Opet kazem, Boze i nas budala ako je primimo a nazalost mnogo "nas" (exkl. ja) slusa njezinu muziku... kao pa muzika nije politika. Ma bjaaaaaaaaaaaaaaziiii :shock: Svim ovima placam transplataciju mozga!

/M
nendertalac

Post by nendertalac »

Isa wrote:
nendertalac wrote:Ne znam. Možda je ovo nemoguća diskusija ali...

Ima li pravo država da zabrani rad u Bosni i Hercegovini određenim ljudima? Na kraju krajeva, ako moze zabraniti rad nekim bivsim elitnim političarima, jeli moguće zabraniti rad i nekim drugim ljudima, strukama? Kakav je uopste zakon u BiH po takvim pitanjima? Koji bi se to uslovi morali zadovoljavati da bi se tako nesto postiglo?
Država Bosna i Hercegovina se prostire od Une do Drine, od Save do mora... ima tri konstitutivna naroda koji se zovu Srbi, Hrvati i Bosnjaci... i po vazecem Ustavu i po svim demokratskim principima prilikom donosenja drzavnih odluka svi ono moraju nesto da se pitaju... ne mislim da bi većina građana BiH iz Banja Luke, Bijeljine, Trebinja...ukratko, jednog od entiteta, Republike Srpske, podrzali odluku da se Ceci zabrani dolazak u BiH, pogotovo zato sto bi razlog za to bila njena nacionalnost, zemlja iz koje dolazi, muz kojeg je izabrala... da je u pitanju sklonost ka vrsti muzike, sigurna sam da bi i u RS-u bilo ljudi koji ne bi dosli na koncert...ali tipicno nacionalni, etnicki razlozi ne mogu da prodju...
dok god ljudi u Sarajevu mislie da je Drzava BiH = Sarajevo i da javno mnijenje CIJELE ove zemlje cine umobolni stavovi Zelenih beretki, DANA, Avaza, Pecanina i drugih ratno-huskackih bolesnika...ovdje nece biti srece...
Savjet: obrazujte se o svojoj zemlji da biste je vise voljeli...(i srecnije i mirnije zivjeli u njoj)
Nisi odgovorio na pitanje.
aladin

Post by aladin »

Ja bih joj dozvolio
A onda fino jednu bombu ili jos bolje 5-6. komada
Svakako neces ubiti nijednog bosanca koji ima imalo pameti u glavi.
dzida

Post by dzida »

Po zakonu drzava moze zabraniti ulazak odredjenoj osobi.Isto kao sto je Ceci zabranila Svajcarska da udje i da odrzi koncert zato sto je zena ratnog zlocinca.Isto su je zbog toga Kanadjani zezali za vizu.Eh druga je stvar sto to kod nas ne moze zbog tri roga u vreci.
Moje licno misljenje je, da nikome ne treba zabranjivati ulazak, pogotovo ne njoj,jer nam mnogo gori likovi ulaze a mi nista.Ona je bila zena optuzenika za ratne zlocine, sa pravnog gledista ona ne snosi nikakvu odgovornost za njegova djela, osim moralnu.
Sto znaci, treba je pustiti,pa ko hoce neka ide na koncert.Ja znam da ne bih.
dinash

Post by dinash »

pitt wrote:Slobodne su i kanada i holandija pa ljudi ne daju da im svako dolazi (ceca i tomson).

pusti mi tih fazona. oni satro slobodni. ajd stisni pa idi u holandiju bez vize kad su toliko slobodni. sloboda (i sve ostalo) je privilegija bogatih. znash to i sam.

srecom i ti i ja (naprimjer) smo dovoljno bogati pa mozemo zbaviti vizu, a nismo pobili par sto/hiljada ljudi niti se jebavali s nekim ko jeste.
verbeke

Post by verbeke »

Sto se mene tice,moze doci jedino na Kosevo da je streljamo,i to da je pun stadion,da svi po jedan metak ispalimo...
Kad nismo imali cast to uraditi njenom Arkanu,da uradimo njoj...pa neka njena djeca malo pate!
JFK

Post by JFK »

Ceca na Kosevu, a sto ne bi moglo
adac

Post by adac »

hadzila wrote:
nendertalac wrote:Jadan je onaj za koga su Njemci pojam kulturne uzdignutosti.
Bog s tobom i nek' ti je na pomoci? Da mi imamo njemacku kulturu, pamet i ponos, NIKAD Goran Bregovic ne bi Saraj'vom prohod'o, a kamoli dos'o i opsov'o nam mrtvog predsjednika, onda se proset'o do stadiona, zguzio 70000 mladih obozavalaca i pokupio im preko milion maraka u cugu. A isto tako Ceca. Misli, koristi lijevu i desnu stranu mozga podjednako.
ako poredish Bregu i Cecu..

objesi se u dvorishthu za sthrik.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

dodje li ceca vamo,na kosevo...ja stanujem odma preko puta pa ako ko bude zelio da je "pozdravi" BUJRUM
:D :D :D :D
JFK

Post by JFK »

Bio sam 2002 na koncertu Cece u BL, na stadionu "Borca", mogu da kazem da je bilo super i smatram da bi Sarajlije puno toga u ziovotu propustile ako ne bi bio jedan Cecin koncert na Kosevu.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

JFK wrote:Bio sam 2002 na koncertu Cece u BL, na stadionu "Borca", mogu da kazem da je bilo super i smatram da bi Sarajlije puno toga u ziovotu propustile ako ne bi bio jedan Cecin koncert na Kosevu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mostarac

Post by mostarac »

PITARKA_SA wrote:
JFK wrote:Bio sam 2002 na koncertu Cece u BL, na stadionu "Borca", mogu da kazem da je bilo super i smatram da bi Sarajlije puno toga u ziovotu propustile ako ne bi bio jedan Cecin koncert na Kosevu.
Ti se ne smiji kad svi znamo da si njena obozavteljica :D
Toozla

Post by Toozla »

...da sam na tvom' mjestu ja bih cutao za BL... :lol: :lol: :lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

umro je mostar wrote:
PITARKA_SA wrote:
Ti se ne smiji kad svi znamo da si njena obozavteljica :D
:shock: haj da mi je ko drugi to reko ali ti....ma jooooj :D :D :D
Post Reply