uh,kako se samo ponosim sa tobom...pitt wrote:Slobodne su i kanada i holandija pa ljudi ne daju da im svako dolazi (ceca i tomson).
CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
Moderator: _BataZiv_0809
-
PITARKA_SA
-
Miss.Meli
Nisam procitala sve komentare a ni trebam jer imam gotovo i to konzervirano misljenje o Ceci, njezinoj muzici i njenom potencijalnom dolasku u Sarajevo...
Ma nema ona sta da radi u Sarajevu ili gdje drugo u Bosni, da je ko hoce poslati na Mars, sto dalje od nas.....
Neka povede sa sobom i Arkana i slicne mu pa neka im ako hoce pjeva do zore i to svaki dan.
Nama je dovoljno "ispjevala" tokom rata, i na frontovima nas je zabavljala pa je u duetu sa muzem nas od silnog glasa i galame i poubijala.... Opet kazem, Boze i nas budala ako je primimo a nazalost mnogo "nas" (exkl. ja) slusa njezinu muziku... kao pa muzika nije politika. Ma bjaaaaaaaaaaaaaaziiii
Svim ovima placam transplataciju mozga!
/M
Ma nema ona sta da radi u Sarajevu ili gdje drugo u Bosni, da je ko hoce poslati na Mars, sto dalje od nas.....
Nama je dovoljno "ispjevala" tokom rata, i na frontovima nas je zabavljala pa je u duetu sa muzem nas od silnog glasa i galame i poubijala.... Opet kazem, Boze i nas budala ako je primimo a nazalost mnogo "nas" (exkl. ja) slusa njezinu muziku... kao pa muzika nije politika. Ma bjaaaaaaaaaaaaaaziiii
/M
-
nendertalac
Nisi odgovorio na pitanje.Isa wrote:Država Bosna i Hercegovina se prostire od Une do Drine, od Save do mora... ima tri konstitutivna naroda koji se zovu Srbi, Hrvati i Bosnjaci... i po vazecem Ustavu i po svim demokratskim principima prilikom donosenja drzavnih odluka svi ono moraju nesto da se pitaju... ne mislim da bi većina građana BiH iz Banja Luke, Bijeljine, Trebinja...ukratko, jednog od entiteta, Republike Srpske, podrzali odluku da se Ceci zabrani dolazak u BiH, pogotovo zato sto bi razlog za to bila njena nacionalnost, zemlja iz koje dolazi, muz kojeg je izabrala... da je u pitanju sklonost ka vrsti muzike, sigurna sam da bi i u RS-u bilo ljudi koji ne bi dosli na koncert...ali tipicno nacionalni, etnicki razlozi ne mogu da prodju...nendertalac wrote:Ne znam. Možda je ovo nemoguća diskusija ali...
Ima li pravo država da zabrani rad u Bosni i Hercegovini određenim ljudima? Na kraju krajeva, ako moze zabraniti rad nekim bivsim elitnim političarima, jeli moguće zabraniti rad i nekim drugim ljudima, strukama? Kakav je uopste zakon u BiH po takvim pitanjima? Koji bi se to uslovi morali zadovoljavati da bi se tako nesto postiglo?
dok god ljudi u Sarajevu mislie da je Drzava BiH = Sarajevo i da javno mnijenje CIJELE ove zemlje cine umobolni stavovi Zelenih beretki, DANA, Avaza, Pecanina i drugih ratno-huskackih bolesnika...ovdje nece biti srece...
Savjet: obrazujte se o svojoj zemlji da biste je vise voljeli...(i srecnije i mirnije zivjeli u njoj)
-
dzida
Po zakonu drzava moze zabraniti ulazak odredjenoj osobi.Isto kao sto je Ceci zabranila Svajcarska da udje i da odrzi koncert zato sto je zena ratnog zlocinca.Isto su je zbog toga Kanadjani zezali za vizu.Eh druga je stvar sto to kod nas ne moze zbog tri roga u vreci.
Moje licno misljenje je, da nikome ne treba zabranjivati ulazak, pogotovo ne njoj,jer nam mnogo gori likovi ulaze a mi nista.Ona je bila zena optuzenika za ratne zlocine, sa pravnog gledista ona ne snosi nikakvu odgovornost za njegova djela, osim moralnu.
Sto znaci, treba je pustiti,pa ko hoce neka ide na koncert.Ja znam da ne bih.
Moje licno misljenje je, da nikome ne treba zabranjivati ulazak, pogotovo ne njoj,jer nam mnogo gori likovi ulaze a mi nista.Ona je bila zena optuzenika za ratne zlocine, sa pravnog gledista ona ne snosi nikakvu odgovornost za njegova djela, osim moralnu.
Sto znaci, treba je pustiti,pa ko hoce neka ide na koncert.Ja znam da ne bih.
-
dinash
pitt wrote:Slobodne su i kanada i holandija pa ljudi ne daju da im svako dolazi (ceca i tomson).
pusti mi tih fazona. oni satro slobodni. ajd stisni pa idi u holandiju bez vize kad su toliko slobodni. sloboda (i sve ostalo) je privilegija bogatih. znash to i sam.
srecom i ti i ja (naprimjer) smo dovoljno bogati pa mozemo zbaviti vizu, a nismo pobili par sto/hiljada ljudi niti se jebavali s nekim ko jeste.
-
adac
ako poredish Bregu i Cecu..hadzila wrote:Bog s tobom i nek' ti je na pomoci? Da mi imamo njemacku kulturu, pamet i ponos, NIKAD Goran Bregovic ne bi Saraj'vom prohod'o, a kamoli dos'o i opsov'o nam mrtvog predsjednika, onda se proset'o do stadiona, zguzio 70000 mladih obozavalaca i pokupio im preko milion maraka u cugu. A isto tako Ceca. Misli, koristi lijevu i desnu stranu mozga podjednako.nendertalac wrote:Jadan je onaj za koga su Njemci pojam kulturne uzdignutosti.
objesi se u dvorishthu za sthrik.
-
PITARKA_SA
dodje li ceca vamo,na kosevo...ja stanujem odma preko puta pa ako ko bude zelio da je "pozdravi" BUJRUM

-
PITARKA_SA
JFK wrote:Bio sam 2002 na koncertu Cece u BL, na stadionu "Borca", mogu da kazem da je bilo super i smatram da bi Sarajlije puno toga u ziovotu propustile ako ne bi bio jedan Cecin koncert na Kosevu.
-
mostarac
Ti se ne smiji kad svi znamo da si njena obozavteljicaPITARKA_SA wrote:JFK wrote:Bio sam 2002 na koncertu Cece u BL, na stadionu "Borca", mogu da kazem da je bilo super i smatram da bi Sarajlije puno toga u ziovotu propustile ako ne bi bio jedan Cecin koncert na Kosevu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Toozla
...da sam na tvom' mjestu ja bih cutao za BL...JFK wrote:Bio sam 2002 na koncertu Cece u BL, na stadionu "Borca", mogu da kazem da je bilo super i smatram da bi Sarajlije puno toga u ziovotu propustile ako ne bi bio jedan Cecin koncert na Kosevu.
-
PITARKA_SA
umro je mostar wrote:Ti se ne smiji kad svi znamo da si njena obozavteljicaPITARKA_SA wrote:JFK wrote:Bio sam 2002 na koncertu Cece u BL, na stadionu "Borca", mogu da kazem da je bilo super i smatram da bi Sarajlije puno toga u ziovotu propustile ako ne bi bio jedan Cecin koncert na Kosevu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()