CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
Moderator: _BataZiv_0809
-
nendertalac
#1 CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
Svetlana Ražnjatović u intervjuu za 60 minuta najavljuje:
Napunit ću Koševo, to nije nikakav problem!
-
gavrilo
#2 Re: CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
zar mislis da ce joj bit problem?nendertalac wrote:Svetlana Ražnjatović u intervjuu za 60 minuta najavljuje:
-
nendertalac
Ne znam. Možda je ovo nemoguća diskusija ali...
Ima li pravo država da zabrani rad u Bosni i Hercegovini određenim ljudima? Na kraju krajeva, ako moze zabraniti rad nekim bivsim elitnim političarima, jeli moguće zabraniti rad i nekim drugim ljudima, strukama? Kakav je uopste zakon u BiH po takvim pitanjima? Koji bi se to uslovi morali zadovoljavati da bi se tako nesto postiglo?
Ima li pravo država da zabrani rad u Bosni i Hercegovini određenim ljudima? Na kraju krajeva, ako moze zabraniti rad nekim bivsim elitnim političarima, jeli moguće zabraniti rad i nekim drugim ljudima, strukama? Kakav je uopste zakon u BiH po takvim pitanjima? Koji bi se to uslovi morali zadovoljavati da bi se tako nesto postiglo?
-
melina
nece ona zadugo na kosevo... bez obzira bi li ga mogla napuniti ili ne...
a taj intervju je bio cist promasaj i da su bili pametni ne bi ga nikada objavili.....
otici po intervju i onda ne dobiti niti jedan jedini odgovor... a to nadokanadjivati stalnim ponavljanjem: balkanska eva braun i pjevaljka...
nema intervjua ni u tragovima...
i sta su uopce ocekivali da im ona kaze....
jojjjjjjjjj
a taj intervju je bio cist promasaj i da su bili pametni ne bi ga nikada objavili.....
otici po intervju i onda ne dobiti niti jedan jedini odgovor... a to nadokanadjivati stalnim ponavljanjem: balkanska eva braun i pjevaljka...
jojjjjjjjjj
-
Prenj
Kada je Ceca u pitanju apsolutno sam ZA svaku mogucu zabranu.nendertalac wrote:Ne znam. Možda je ovo nemoguća diskusija ali...
- pitt
Zasto ne bi mogla? Ameri lijepo zabranise jusufu islamu ulaz u zemlju i tackanendertalac wrote:Ne znam. Možda je ovo nemoguća diskusija ali...
-
gavrilo
pa kanada joj nije dozvolila da gostuje...nendertalac wrote:Ne znam. Možda je ovo nemoguća diskusija ali...
ali na kraju krajeva... i da ode u zagreb, napunila bi stadion
turbo folk ne poznaje granice na balkanu... epidemija jarane epidemija
-
nendertalac
Slušaj, svidjalo se to kome ili ne - cak ni pod optuznicom za ubistvo, ne moze se niko natjerati da kaze nesto protiv sebe. Intervju je izgledao onako kako je trebao da izgleda. Ona je rekla sto je htjela, htjela je da prica o veselim temama iz svog zivota, Arijana je od...... i - vidjeli smo to sto smo vidjeli.melina wrote:nece ona zadugo na kosevo... bez obzira bi li ga mogla napuniti ili ne...
jojjjjjjjjj
Nije na kraju krajeva ni bitno sta ima ona da kaze. nema ona tu sta reci. Bilo je logicno ocekivati da Arkan ima suprugu i eto - ta zena je Ceca pevaljka.
Ono sto je bitno je pitanje - ima li drzava pravo zabraniti rad takvim ljudima u BiH?
-
gavrilo
risno... ne mogu da razumijem jednu stvar. inteligentan si a nacionalistarisno wrote:Tako je to kad mi furamo toleranciju, bratstvo jedinstvo.
Sto ne ode da pjeva na Kosovo mamu joj cetnicku.
nego i na kosovu bi ona napunila stadion. da vidis samo kako je albanci u svajcarskoj obozavaju... ljudi znaju sve njene pjesme napamet
-
No_Comment
#19 Re: CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
Ja bih joj dozvolio zashto da ne...nendertalac wrote:Svetlana Ražnjatović u intervjuu za 60 minuta najavljuje:
To bi bio zoran pokazatelj svima na koliko niske grane je spao ovaj narod i njegova kultura...
!
-
nendertalac
Poznaje li iko zakon koji definise takve stvari. To radi sirenja mrznje - to bi totalno palo u vodu. Ona pjeva o ljubavi. Znaci njena tacka sama po sebi ne siri nista negativno. To bi moralo stvarno biti konkretno definisano i obrazlozeno i dokazano?pitt wrote:Zasto ne bi mogla? Ameri lijepo zabranise jusufu islamu ulaz u zemlju i tackanendertalac wrote:Ne znam. Možda je ovo nemoguća diskusija ali...
Ima li pravo država da zabrani rad u Bosni i Hercegovini određenim ljudima? Na kraju krajeva, ako moze zabraniti rad nekim bivsim elitnim političarima, jeli moguće zabraniti rad i nekim drugim ljudima, strukama? Kakav je uopste zakon u BiH po takvim pitanjima? Koji bi se to uslovi morali zadovoljavati da bi se tako nesto postiglo?Dovoljno bi bilo da kazu da ne zele sirenje mrznje i da iz sigurnosnih razloga nece odobrit i tacka.
-
gavrilo
#21 Re: CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
kako mislis? radi cece kao arkanove zene ili zbog muzike?No_Comment wrote:Ja bih joj dozvolio zashto da ne...nendertalac wrote:Svetlana Ražnjatović u intervjuu za 60 minuta najavljuje:
To bi bio zoran pokazatelj svima na koliko niske grane je spao ovaj narod i njegova kultura...
!
- pitt
#22 Re: CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
milsim da bi oboje bilo posrijedigavrilo wrote:kako mislis? radi cece kao arkanove zene ili zbog muzike?No_Comment wrote:Ja bih joj dozvolio zashto da ne...nendertalac wrote:Svetlana Ražnjatović u intervjuu za 60 minuta najavljuje:
!
-
nendertalac
#23 Re: CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
Ko moze za takav dogadjaj zabraniti stotine autobusa iz crne gore, srbije, banja luke... ???No_Comment wrote:Ja bih joj dozvolio zashto da ne...nendertalac wrote:Svetlana Ražnjatović u intervjuu za 60 minuta najavljuje:
!
Bojim se da to ne bi imalo nikakve veze sa dokazivanjem bilo cije kulture.
-
kub lajkan
pitt wrote:Zasto ne bi mogla? Ameri lijepo zabranise jusufu islamu ulaz u zemlju i tackanendertalac wrote:Ne znam. Možda je ovo nemoguća diskusija ali...
Ima li pravo država da zabrani rad u Bosni i Hercegovini određenim ljudima? Na kraju krajeva, ako moze zabraniti rad nekim bivsim elitnim političarima, jeli moguće zabraniti rad i nekim drugim ljudima, strukama? Kakav je uopste zakon u BiH po takvim pitanjima? Koji bi se to uslovi morali zadovoljavati da bi se tako nesto postiglo?Dovoljno bi bilo da kazu da ne zele sirenje mrznje i da iz sigurnosnih razloga nece odobrit i tacka.
Posto smo mi "zemlja mrznje" taj razlog ne pije vode
Onda bi nam 80% ljudi ostalo bez posla
A kojim je to "bivsim elitnim politicarima" zabranjen rad?