Čavka-Chuckey i zvijeri

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Sofija89

#26 Re: Vrana

Post by Sofija89 »

Ne bih ti savjetovala da je izvodis u setnju osim ako ne zelis da dobijes dijagnozu F99 :D a ako bas zelis povedi i sva 4 psa i dijagnoza ti ne gine :D
nosara

#27 Re: Vrana

Post by nosara »

Kazu da su korvide novi ljudi... Ko biva, slijedeci na evolucionoj ljestvici, mogli bi nam konkurisat po telegenciji... :wink:
Phia

#28 Re: Vrana

Post by Phia »

Evo da se i ja nadovezem, prvo hvala zengiju sto je omogicio ovoj cavki da bude u prirodi i sto se o njoj brine bolje od nas samih :) a drugo evo jedan video kad je bila beba i samo joj je u glavi bilo sta ce pojesti i naravno da se sredjuje jer joj je perje jos bilo bebasto :) :) http://youtu.be/uRM9-KP1cgU
Sofija89

#29 Re: Vrana

Post by Sofija89 »

Phia bas je smesna u tom videu,prava beba Image
tako mi je drago sto je nasla dom i sto neko tj. zengi brine o njoj,da barem jedna prica odavde sretno zavrsi. :)
Phia

#30 Re: Vrana

Post by Phia »

Sofija89 wrote:Phia bas je smesna u tom videu,prava beba Image
tako mi je drago sto je nasla dom i sto neko tj. zengi brine o njoj,da barem jedna prica odavde sretno zavrsi. :)
Jeste bas je bila tada beba a jos i manja kad smo je mi nasli..ali eto tada je jos imalo svrhe da je drzimo u kuci dok je bila tako mala i nemocna ali sada vec joj je vrijeme da se oslobodi i upozna vanjski svijet a da nije zengija ko zna kako bi se to zavrsilo..najvjerovatnije da bi se samo patila jer mi ne bismo mogli biti s njom toliko radi macaka a ona je jako drustvena i trazi interakciju sa nekim..sad to ima kod zengija samo me brine malo sto je tako mladu navikava na cigare ;)
nosara

#31 Re: Vrana

Post by nosara »

Phia wrote:
Sofija89 wrote:Phia bas je smesna u tom videu,prava beba Image
Jeste bas je bila tada beba a jos i manja kad smo je mi nasli..ali eto tada je jos imalo svrhe da je drzimo u kuci dok je bila tako mala i nemocna ali sada vec joj je vrijeme da se oslobodi i upozna vanjski svijet a da nije zengija ko zna kako bi se to zavrsilo..najvjerovatnije da bi se samo patila jer mi ne bismo mogli biti s njom toliko radi macaka a ona je jako drustvena i trazi interakciju sa nekim..sad to ima kod zengija samo me brine malo sto je tako mladu navikava na cigare ;)
:lol:
zengi

#32 Re: Vrana

Post by zengi »

Sofija, ja sam pod dijagnozom od kako sam se rodio, mada nisu tacno odredili koja. Znaju samo da ne gledam DM (tv stanicu), da ne mislim da je utegnuti golf vrh svijeta i da volim zivotinje.
A sta je inace ova dijagnoza f99

Nosara, ne treba nikava evolucija jer evo je ovo bebče od 3 mjeseca puno pametnije od pola ljudi koje znam. :)

Phia, e na ovom tvom video je bas ona blentava beba a sad je vec ko ono tinejdzer, kriza identiteta, itd. :thumbup:

Upravu si, jako je drustven i ili spava ili pravi neki lom, istrazuje, kljuca, vuče...

Ja ga ponekad pokusam otjerati od sebe dok pravim kafu, perem zube, itd. ali on samo frkce i prelazi sa ramena na rame i nema sile da ga otjeras. Hoce on da sjedi na ramenu i to je to.
A ovo sa cigarama, to je lose drustvo, nisam ja. :lol:
Phia

#33 Re: Vrana

Post by Phia »

Phia

#34 Re: Vrana

Post by Phia »

zengi wrote:Sofija, ja sam pod dijagnozom od kako sam se rodio, mada nisu tacno odredili koja. Znaju samo da ne gledam DM (tv stanicu), da ne mislim da je utegnuti golf vrh svijeta i da volim zivotinje.

Nosara, ne treba nikava evolucija jer evo je ovo bebče od 3 mjeseca puno pametnije od pola ljudi koje znam. :)

Phia, e na ovom tvom video je bas ona blentava beba a sad je vec ko ono tinejdzer, kriza identiteta, itd. :thumbup:

Upravu si, jako je drustven i ili spava ili pravi neki lom, istrazuje, kljuca, vuče...

Ja ga ponekad pokusam otjerati od sebe dok pravim kafu, perem zube, itd. ali on samo frkce i prelazi sa ramena na rame i nema sile da ga otjeras. Hoce on da sjedi na ramenu i to je to.
A ovo sa cigarama, to je lose drustvo, nisam ja. :lol:
Trebas je snimiti kako frkce to je najsmjesnije hehe ko fol se nesto ljuti :-)
Sofija89

#35 Re: Vrana

Post by Sofija89 »

zengi wrote:Sofija, ja sam pod dijagnozom od kako sam se rodio, mada nisu tacno odredili koja. Znaju samo da ne gledam DM (tv stanicu), da ne mislim da je utegnuti golf vrh svijeta i da volim zivotinje.
Evo da budem prezicnija F99 ti je neodredjeni mentalni poremecaj :-D
a imaju ga svi bosanci koji se ne uklapaju u granice gore navedenih standarda :-)
zengi

#36 Re: Vrana

Post by zengi »

Sofija89 wrote:
Evo da budem prezicnija F99 ti je neodredjeni mentalni poremecaj :-D
a imaju ga svi bosanci koji se ne uklapaju u granice gore navedenih standarda :-)
E pa znao sam da je to ta dijagnoza.
Nego, sta je ovo ljudi, pisemo citav dan a niko normalan da naleti da nam kaze kako su te vrane opasne za djecu i da ih treba ubiti a da smo mi bolesnici. Sta je ovo, da im se sta ne daj Boze nije dogodilo..... pa gdje su svi ti ljudi? Bas mi nedostaju.... :sad:
ice2cube

#37 Re: Vrana

Post by ice2cube »

Ma sve njima smeta, sta ce pacenici.
Vrane zakon :D
zengi

#38 Re: Vrana

Post by zengi »

Ovako to izgleda kad ja i Chuckey zakuhamo. Vidi ga sto je ljut ko leptir. :-D

http://youtu.be/7j_GrZEvul8
DaysleepeR

#39 Re: Vrana

Post by DaysleepeR »

legendarno, svaka čast
poznanik

#40 Re: Vrana

Post by poznanik »

Ma Zengi je to... u nas rijetko viđena osoba ovakvih osobina :D

:thumbup:
zengi

#41 Re: Vrana

Post by zengi »

poznanik wrote:Ma Zengi je to... u nas rijetko viđena osoba ovakvih osobina :D

:thumbup:
Hvala Poznanik i Daysleeper!
DaysleepeR

#42 Re: Vrana

Post by DaysleepeR »

nema na čemu druže

iz mog iskustva sa psima, pravilno postavljanje čuda čini, i komunikacija sa životinjom postane šaša, i onda uživanje u svoj toj fascinantnoj ljepoti koegzistiranja i povezanosti
astrid

#43 Re: Vrana

Post by astrid »

zengi wrote:EVo ga čavka koju sam nazvao Chuckey sto mi je Phija dala. Kupa se, leti, hvata skakavce, ma šou živi.

http://youtu.be/jApJvBzDrfo

http://youtu.be/2-sBq72uwQU

http://youtu.be/mfaOdweIukc

Image
Zengi :thumbup:
Sofija89

#44 Re: Vrana

Post by Sofija89 »

zengi wrote:Ovako to izgleda kad ja i Chuckey zakuhamo. Vidi ga sto je ljut ko leptir. :-D

Daj neki malo duzi video ,a ja cu pratiti chuckija na youtubu, jer pokusavam da zaobilazim ovu stranicu i ovaj forum -isijava mi previse negativne energije :roll:
zengi

#45 Re: Vrana

Post by zengi »

Sofija89 wrote:
zengi wrote:Ovako to izgleda kad ja i Chuckey zakuhamo. Vidi ga sto je ljut ko leptir. :-D

Daj neki malo duzi video ,a ja cu pratiti chuckija na youtubu, jer pokusavam da zaobilazim ovu stranicu i ovaj forum -isijava mi previse negativne energije :roll:
Pa u ovoj zemlji sve isijava negativnom energijom i forum i crkva i dzamija i obdaniste. Nemas gdje pobjeci nego se moras suprotstaviti mračnjacima i crnjacima i ne dozvoliti im da te otjeraju.
Snimit cu sutra malo duzi video pa cu postaviti.
juzna_strana

#46 Re: Vrana

Post by juzna_strana »

zengi wrote:
Sofija89 wrote:

Pa u ovoj zemlji sve isijava negativnom energijom i forum i crkva i dzamija i obdaniste. Nemas gdje pobjeci nego se moras suprotstaviti mračnjacima i crnjacima i ne dozvoliti im da te otjeraju.
Snimit cu sutra malo duzi video pa cu postaviti.
Ja cu se unaprijed zahvaliti na tom videu,jer ovi prethodni su bas super.
Svaka cast za trud :thumbup:
A to za negativnu energiju,jednostavno nije istina,sve prshti od pozitive :D
zengi

#47 Re: Vrana

Post by zengi »

Juzna_strana, mozda se to onda pričinjava. Nema problema sutra postavljam jedan igrani film o Chuckiju. Sinoc sam ga jedva skinuo sa ramena gdje se gospodin smjestio da spava. Njemu jednostavno nije jasno da ja nisam neki stalak za price i da ja ne mogu uspravno spavati. Jedini nacin da ga se otarasim je bio da ugasim svjetlo i da ga onda posadim na korpu gdje on treba da spava.
Evo jos jedan kratki. Sporedne uloge: Špico (spava) i Agresivna volusina (gleda koga će pojesti).

http://youtu.be/Jtnr_zL_EuU
juzna_strana

#48 Re: Vrana

Post by juzna_strana »

Ma car je,pravi harambasa :-D Ovih par klipova me bas razveselilo.
A za negativu se salim naravno,ljudi su inficirani njom,nazalost..
Sofija89

#49 Re: Vrana

Post by Sofija89 »

Image Image

http://www.youtube.com/watch?v=VD2WirC8 ... ature=plcp

sorry morala sam ovo staviti,bukvalno crkoh od smijeha,gdje samo pronalazis ova sasava stvorenja pitam se Image

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VD2WirC8 ... ature=plcp[/youtube]
zengi

#50 Re: Vrana

Post by zengi »

juzna_strana wrote:Ma car je,pravi harambasa :-D Ovih par klipova me bas razveselilo.
A za negativu se salim naravno,ljudi su inficirani njom,nazalost..
Ma u pravu si 100%, sve sama negativa i neke repetirane face, svi nesto zajebani, opasni, ljuti, namrgodjeni...
Čak su i mala djea inficirana i oni nesto mrko gledaju iz svojih kolica. Nedavno sam vidio jednog malca od mozda jedno 3 godine sa "u njega mu roditeljima", klasicnim papcima, kako bukvalno reži, arlauče, vrišti i ispusta još neke ne artikulisane krike i mlati nekim štapom po kamenu. :shock: :shock: :? :? Tako je radio sigurno blizu sat vremena a roditeljma "mu u njega" to uopste nije cudno niti zabrinjavajuce. A mali slaze face da se prepadnes od djeteta od tri godine isto u istjerivacu djavola.
Post Reply