Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Phia wrote:Zengi hajde donesi ga na Ilidzu da vidi ovu svoju rodbinu. Dok mi pili kafu nek ih on obidje
Ma bih ja rado, ali me ne slusa vise onako dobro pa ga je problem dozvati kad gdje ode. Jedino da ga donesem u kavezu ako hoces?
U pravu je raskopusa, uletio u pubertet i ne ferma.
Ja sam danas u Vilsu vidio kako je iz gnjezda ispala mala svraka (bar mislim, crno bijela je) ali je nestala u grmlju kao da je u zemlju propala... Nadam se da ce je naci roditelji.
DTSRyder wrote:Ja sam danas u Vilsu vidio kako je iz gnjezda ispala mala svraka (bar mislim, crno bijela je) ali je nestala u grmlju kao da je u zemlju propala... Nadam se da ce je naci roditelji.
Pa od kud ona sad, svi su vec odavno napustili gnijezda???
Hvala na informaciji zengi sad napokon znam kako pingvini izgledaju
ma to sam pogresan klip stavila taj je trebao ici u rubriku crtani filmovi
a mislila sam na onu zelenu zivotinjicu
Ovo je moja ljubimica Gospava, bogomoljka. Fem fatal, u pravom smislu te rijeci. Ona ti muzijaku pojede glavu dok se pare. Zivi tu na mom prozoru vec dva mjeseca. A jesil vidjela kako se bori, kao matador.... kako je samo elegantno-opaka.
NenjiA wrote:mozda kasnim, al' se ismijah pingvinima k'o najveca budala
Da se razumijemo - nisam ja gledala crtani nego je onak slucajno naletio
Gospava -koje ime covjece , kako im samo uspijes smisliti imena zengi ,ja kad sam dobila zeca pola godine sam mu ime smisljala i onda ga jos tri puta promjenila, sad ne smijem ni reci kako se zove