Ako nema nje, a ti zamisliš drugu.moke33-sa wrote:ma druze vutra hm,pa ne znam ima ti i ta mjesta ali dzaba kada se ujutro probudis a nje nema pored tebe vala da je white widow ne pomaze,ali u svakom slucaju hvala na savjetu...miki.ba wrote:Vutra je lijek i za ljubavne problema, a i za napetost.
budala koja ne zna da cjeni
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#26 Re: budala koja ne zna da cjeni
- Urban B.
- p206
#28 Re: budala koja ne zna da cjeni
Ja bih na tvom mjestu počeo od nečeg što već imam samo trebam nadograditi, nego da počinjem ispočetka... a to nešto već imaš - samokritičnost.
Ali očigledno tu samokritičnost imaš samo nakon tih ispada bijesa... jednostavno tu samokritičnost produži...tako da bude tvoja trajna osobina.
Ali očigledno tu samokritičnost imaš samo nakon tih ispada bijesa... jednostavno tu samokritičnost produži...tako da bude tvoja trajna osobina.
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#29 Re: budala koja ne zna da cjeni
@moke33-sa
Izvini,ali ti si debil.
Izvini,ali ti si debil.
- eluna
#30 Re: budala koja ne zna da cjeni
Mozemo komotno dodati jos jednogladyblue18 wrote:I mene je tako jedan optuzivo za sve zivo...naglasak je na optuzivo.![]()
A nije se promijenio pa sumnjam da ces i ti.
A cini mi se lady da komotno mogu da kazem i da su obojica prekrizeni za vijeke vjekova
-
moke33-sa
#31 Re: budala koja ne zna da cjeni
drug bio si u pravu sto posto,jutros slucajno sjedim u alti kada mi prilazi kolegica od te moje bivse i kaze ovim rjecima:iTo wrote:samo nastavi ako nebudes ti nju zajebavao ona ce tebe, na zalost...
sto si budala sto sebi dopustas da te pravi budalom(izgleda da ona ne zna da smo prekinuli)reko sjedi sta je,kaze ona ti se svaki dan po kancelariji vuca s drugim tipm.ko je u pitanju kaze jovan.a ja znam tog jovana to je njezin sef i valjda cuva posao a taj jovan njemu je 58godina.e kada sam to cuo smucila mi se..sreca pa nisam vise nista pokusavao..eto zamisli ja je kovao u nebesa razmisljao o svemu i krivio sebe ccc.koji sam ja debilcina..ali u svakom slucaju sada mi je puno lakse jer nemam vise sta da razmisljam dobro je da sam prekinuo i otisao na vrjeme..
eto sto su vam zene koje zaplacu na svaku.
nemam vise nikakvih osjecaja a posto mi trenutno pauza istice u sledecem pisanju cu vam pokazati i ko je ta doticna sto ne bira cilj da sacuva krevet.dobice te par ekskluzivni fotkica i dobice te ime i prezime..pozz
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#32 Re: budala koja ne zna da cjeni
Nit cemo mi dobiti slike ni imena ni razne informacije nit ces ti vise pisati na ovoj temi.
A ako pak odlucis da otvoris drugu temu i to uradis, dobit ces trajni ban.
Kljuc
A ako pak odlucis da otvoris drugu temu i to uradis, dobit ces trajni ban.
Kljuc