Dobro vece svim forumasima,citam dugo ovaj forum i odluci se da i ja iznesem sve sta mi je na dusi.pokusacu u kratkim crtama mada bi se imalo pricati svasta.
Desilo se to prije 1o mjeseci,upoznam djevojku i pocnem da izlazim s njom.u startu sam osjetio da je to djevojka za mene.pocetak je bio perfektan,osoba koja me osovjila svojom normalnoscu i iskrenosti i jednostavno bila je dama u pravom smislu te rijeci DAMA/ljepa,umiljata,topla sve ono sto sam zelio ).ja sam onako po prirodi malo zeznut,reagujem dosta na prvu i to mi se puno puta obilo o glavu kao i sada.

,naravno veza je ispocetka bila savrsena,postovanje,razumjevanje,ljubav,sve ono sto covjek moze da pozeli u jednoj vezi.poslije par mjeseci stupa na snagu ta moja nepromisljenost i to moje reagovanje na prvu..pocinjem bez ikakvog povoda da je napadam i optuzujem,ona naravno je pokusavala svim silama da me promjeni i da me ubjedi u drugacije,tj.da mi dokaze da grijesim ali nije islo.nekako sam brate cudan sam sebi isto kao da ja ne znam sta hocu,odreagujem brzo i kasnije se kajem,znam da neide da s..i lizes ali sta da radim kada recimo znam da sam pogrjesio i moram se izviniti..ok.islo je to tako 10 mjeseci(da naglasim da smo zivjeli skupa 8 mjeseci)i skoro prije par dana ja opet odreagujem isto i poludim i odem.istog momenta kada sam otisao shvatio sam da sam pogrjesio i da sam konj.ali nije bilo smisla vise da s..i lizem..kontao sam to je to prekid i gotovo ne mogu vise..ali sam se zeznuo..mislim da je nekih 20-tak dana kako smo se razisli i ne mogu da je zaboravim.pokusao sam da se pomirimo nije htjela ne krivim je jer je ispravna 100%,zao mi je sto sam je izgubio i znam da nikada necu imati vise takvu djevojku.prosto ne znam sta se samnom desava nadjem osobu koja mi odgovara i ja je otjeram od sebe sam..da li je to moguce fakat da sam ja tolika budaletina ili sta je vec..da li je jos neko imao takvih situacij..
znam da ce pola da se sada ismija i prica suplje ali znate koliko me to zanima ko lanski snijeg..
ja sam rekao ono sto sam imao a ko ima nesto pametno da doda bujrum a ko nema i njemu bujrum

pozz