Britanski vojnici mučeni u Iranu!

Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

Svemirski_Jebach wrote:
Danko_Bananko wrote:Ma nisam te htio dirat tamo na americkoj gluposti :D , pa rekoh da ne pomislis da me nema :D
vidis danko, nakon one teme skonto sam da te cijenim...ti si ipak iskren i znam zasto mislis to sto mislis...posteno. :D :D :D

za razliku od drugih koji malo ko brane - pa onda malo ko napadaju...sto bi onaj vojnik iz Tuzle rekao kad je bio rat u sloveniji - oni se kao hoce odcijepiti, a mi im kao ne damo. :D :D :D :D
Nego, ostavi se ti te Amerike bolan, vidis da ti samo belaje donosi. Nekad te raja gotivila plaho, danas bi te svi degenecili :D

Nego haj ti sa mnom u Saudiju, jest da ces se morat citaba iz pocetka uhvatit, al' kad zavrsis, sredimo ti kakvo mjesto drzavnog tuzioca, pa da ove, sto mjesto zena, harambase traze, sredimo :D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

:D :D :D :D :D

danko, znas da bi mene objesili tamo namah :D :D

jarane, prije se nisam htio zamjerat ba...a cim kazes sto mislis, odmah je ovako...hajd sta ces, valjda nam je tako..imam nepopularno misljenje :D
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

danko, znas da bi mene objesili tamo namah
Zar i ti, sine Brute :D

Rekoh ja, sumnjiv si mi ti plaho :D
uozo

Post by uozo »

Danko_Bananko wrote:

:shock: Jel' to povezano s onim slucajevima vjesanja ljudi sa posebnim seksualnim ili onih sa posebnim politickim opredjeljenjima :? Image
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

uozo wrote:
Danko_Bananko wrote:

:shock: Jel' to povezano s onim slucajevima vjesanja ljudi sa posebnim seksualnim ili onih sa posebnim politickim opredjeljenjima :? Image
najvise se Spacey bunio protiv ovog prvog :D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

buraz ja sam za liberalizam i demokratiju...a nije mi mrsko ni popit...sto se "otog" drugog tice, jedino ako je kakvo zensko u pitanju fino i pristupacno...mogao bi ne daj boze past u iskusenje...namah bi me objesili...zbog svega...kazem vam ja... :D :D :D :D
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

Svemirski_Jebach wrote:buraz ja sam za liberalizam i demokratiju...a nije mi mrsko ni popit...sto se "otog" drugog tice, jedino ako je kakvo zensko u pitanju fino i pristupacno...mogao bi ne daj boze past u iskusenje...namah bi me objesili...zbog svega...kazem vam ja... :D :D :D :D
e neka te ondaR tamo, da te ne nosim na dushi :D
necko_sa

Post by necko_sa »

helo wrote:Dami je samo znati čim su mučeni? Da nisu možda mučeni sa baklavom, ili što 13 dana nisu mogli da jedu svinjetinu, i da oduzimaju se alkoholom, jedino tako su mogli biti mučeni.
Izostavio si jako bitnu stvar koja je uvelicala njihovo mucenje....zena vojnik koja je bila medju uhapsenim vojnicima, morala je pokriti glavu...mislim da sada Britanija ima motiv da napadne Iran. Nuklearno oruzije je mala maca u odnosu na ono sto su ti "jadni" mornari prozivjeli u toj jami zvijeri u kojoj izmedju ostalog prebiva i najveca "osovina zla" koju pamti istorija.

Jadni Britanci i njihovi nadredjeni Amreikanci. Mog samo misliti kao im je bilo!? :-?
Post Reply