veze s vezom wrote:jesi ti jos s onom svojom sto ti prijeti s raskidom svaki put?arslanbey wrote:Cuj dosta mlada,s 24 joj godina,kad nije vise dosta mlada?ona je dosta malada osoba i ne bi se trebala zuriti.
Ne kontam sto sta ste se natovarili alkalnoj na kosti, ja ne razumijem kako moze to tako, ali eto ona kaze da moze, moze jer mora, trenutno.
Meni najbitnija cinjenica u svemu ovome jeste da ona nije pobjegla od muza jer ne zaradjuje vise, najvaznije je da je ona "sretna" tako, a ako je ona budimo i mi![]()
ovosto ona radi moze samo neko ko ima dobru podlogu od strane roditelja i nikako drugacije,sad necu da ulazim jel joj roditelji rade ili ne na nekoj od javnih jasli ili su u pomenutim dobro situirani ,ili su neki "posleratni biznismeni" veci manji ma nevbitno helem nejse , halo ba ljudi dje vi ba zivite , eto ona kaze studira ,ma ko god je iso na faks makar i kratko zna kakvi prvo uslovi trebaju sto se tice samoga faksa,vise se hrane jede jer treba energije ,treba bit toplo kad je zima mir ,konfor , sve to kosta , pa jos ako muz negdje fizikaneri dodje kuci umoran ne moze pastetu i hljeb vecerati mislim moze ali ce ubrzo cesce posjecivati domove zdravlja, mislim ja razumijem da ovdje na forum dolaze ove generacije 90ih za koje licno imam lose misljenje ,djeca koja su pre previse razmazena i raspustana u mnogim stvarima i mnogo im se pusta.