Brak iz koristi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- tendzera
#76 Re: Brak iz koristi
Maksim Mrvica,kakav ba Martin? 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#77 Re: Brak iz koristi
ja sam čuo obje verzije i martin i maxim
- Ramzess Veliki
#78 Re: Brak iz koristi
Maxim ...Black swan wrote:ja sam čuo obje verzije i martin i maxim
Divizija ...

-
Great Cornholio
#79 Re: Brak iz koristi
ono što je sigurno je da nije maksumBlack swan wrote:ja sam čuo obje verzije i martin i maxim
- AmADin_gospo
#80 Re: Brak iz koristi
da nebi bezveze diskutovali u prazno,. molim odgovor na sljedeče pitanjeVasco da Gama wrote: nije svrha ljubavi da se od nje zivi. to prvi put cujem kao krtitiku ljubavi - "od nje se ne zivi". pa naravno da ne! sama cinjenica da vezes ljubav sa koristi pokazuje kako je danasnje razmisljanje tipicno bolesno po mom misljenju. ljhubav je nesta za sta se zrtvue pa i umire, a ne zivi. cuj zivi od ljubavi. uzas.
imaš 2 osobe identične koje su po tebi krojene, isto izgledaju, ponađšaju se, isto te vole i voliš ti njih. al moraš da biraš.
jedna je kokuz i u kreditima, a druga ima dobru platu, ima svoj stan, ima auto.
i koju bi izabrao i zašto ?
- insomnia78
#81 Re: Odg: Brak iz koristi
Ahahaha.kritichar wrote:ja sam se udao za jednu staricu i dohranio je, kada je umrla dobio sam njen dvosoban stan
sada sam u potrazi za još jednom, tako da jedan stan mogu dati u najam
Udri Mehooooo
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk now Free
- Vasco da Gama
#82 Re: Brak iz koristi
ovu što je kokuz jer ne volim ambiciozne žene.AmADin_gospo wrote:da nebi bezveze diskutovali u prazno,. molim odgovor na sljedeče pitanjeVasco da Gama wrote: nije svrha ljubavi da se od nje zivi. to prvi put cujem kao krtitiku ljubavi - "od nje se ne zivi". pa naravno da ne! sama cinjenica da vezes ljubav sa koristi pokazuje kako je danasnje razmisljanje tipicno bolesno po mom misljenju. ljhubav je nesta za sta se zrtvue pa i umire, a ne zivi. cuj zivi od ljubavi. uzas.
imaš 2 osobe identične koje su po tebi krojene, isto izgledaju, ponađšaju se, isto te vole i voliš ti njih. al moraš da biraš.
jedna je kokuz i u kreditima, a druga ima dobru platu, ima svoj stan, ima auto.
i koju bi izabrao i zašto ?
-
safran
#83 Re: Brak iz koristi
Verolino wrote:Kastanienallee i meni od takvih vjeruj mi!
Vidis ja ne vidim da smo u necemu napredovale, osim da jos idem na posao, placam zenu koja mi cuva djecu, placam zenu koja mi cisti, i sl jer nemam vremena za djecu, za sebe, za coeka, a sve to od silne ravnopravnosti, tako da nemoj mi pametovati molim te. Evo ti budi ravnopravna, a meni treba bekan sa toljagom da ide da lovi po sumama i gorama i da onda budem cesce raspolozena za dizanje nogu, za normalan razgovor, za svoju djecu, a ne ko sada sve na horuk
- AmADin_gospo
#84 Re: Brak iz koristi
zaista si jedan u milion.Vasco da Gama wrote: ovu što je kokuz jer ne volim ambiciozne žene.
naopakih ljudi je vazda bilo....
- TDK-90
#85 Re: Brak iz koristi
Sta treba da trazi neka udovica ili razvedena sa ili bez djece koja je pregazila 30-u ljubav svog zivotaVasco da Gama wrote:Zar nije najveća prevara vjenčati se bez ljubavi? Iz koristi ili zbog "dobre prilike"? Šta je obična prevara u odnosu na ovu vrstu prevare? Ova vrsta prevare je prevara u braku. Najveća moguća izdaja jer sam brak zasnovan na laži i varanju. varanje partnera je sporedna stvar u odnosu na ulazak u brak bez ljubavi. Pa opet, brak iz koristi se gleda kao nešta normalno i prihvatljivo. Nešta što ima opravdanje, logiku, tradiciju, pa čak i etiku u svojoj suštini, iako je laž?
- Ramzess Veliki
#86 Re: Brak iz koristi
Dobru belegiju.TDK-90 wrote:Sta treba da trazi neka udovica ili razvedena sa ili bez djece koja je pregazila 30-u ljubav svog zivotaVasco da Gama wrote:Zar nije najveća prevara vjenčati se bez ljubavi? Iz koristi ili zbog "dobre prilike"? Šta je obična prevara u odnosu na ovu vrstu prevare? Ova vrsta prevare je prevara u braku. Najveća moguća izdaja jer sam brak zasnovan na laži i varanju. varanje partnera je sporedna stvar u odnosu na ulazak u brak bez ljubavi. Pa opet, brak iz koristi se gleda kao nešta normalno i prihvatljivo. Nešta što ima opravdanje, logiku, tradiciju, pa čak i etiku u svojoj suštini, iako je laž?ili materijalnu sigurnost ? Brakovi su u vecini iz neke koristi
Ozbiljno, ti misliš da sa 30 osoba prestaje sa životom?
- tiranosaur
#87 Re: Brak iz koristi
po ovom, ja sam u 30ima,za mene je gotovo..nisam nasla do sada nemam sta vise traziti...odmah se baciti s mosta
...svasta... mislim da su zene naj svjesnije sebe kao zene bas u 30tim godinama
- Ramzess Veliki
#88 Re: Brak iz koristi
Šta djeca znaju o zavičaju.tiranosaur wrote:po ovom, ja sam u 30ima,za mene je gotovo..nisam nasla do sada nemam sta vise traziti...odmah se baciti s mosta...svasta... mislim da su zene naj svjesnije sebe kao zene bas u 30tim godinama