Vodenjak wrote:semir007 wrote:gavrilo wrote:
ljudi kupuju generalno gdje jeftinije ili gdje imaju bolju uslugu.
bilo kakvi pokusaji usmjeravanja mase da ne kupuju "kod drugih" je ravno fasizmu. sjetimo se '33... "bojkotujte jevrejske prodavnice". e ako ce bosna da postane takva, kakvu je autor teme zamislja i prizeljkuje, jebe mi se vise i za bosnu i za ljude i za.... nek ide onda sve u 3 pm

Ma da, bravo za siromasnu i priglupu njemacku naciju.
Ko su bre oni? Tanki su za nas.
Vidi dokle ih je to razmisljanje odvelo,danas. Imaju sve i nisu se prodali nikakvom stranom lobiju (tada jevrejskom) a danas su gospoda koja ima drzavu koja svakom tom "djetetu" nacista stiti ledja i obraz.
Daj boze da i Bosna bude ovako fastisticka ko njemacka....
Onog dana kad budemo kupovali samo domace, gledali u nase lidere ko u kakvu svetinju mozda budemo zasluzili bolju drzavu.
Vidim pun qurac cigana kako pljuju po vlastitoj drzavi na svakom yebenom koraku a zatim im ko u Bosni ne valja.
E jos vise mi je drago da takvim ljudima svaki dan u BiH bude kao kazna i patnja pa non-stop kukaju jer nisu nista bolje ni zasluzili.
Ima pravde.
Koje si ti djubre od covjeka!
Moderatoru?

Sta bolan zoves moderatora?
Jel te to plasi kad neko izrazava svoje misljenje? Smijesan si ti meni.
Da ti ja nesto napisem pa ti kontaj.
Onog dana kad je pala granata na markale,par sati poslije na srpskom radiju je bila emisija otvorenog tipa gdje su se javljali "brdski ljudi".
Zene,momci,stariji i svi koji su se javili u program su slavili i u zlato okivali tog monstruma koji je ispalio granatu.
Danas cijeli sistem zasnovan na ideji nimalo drugacijoj od te sto je napravila markale,egzistira na 49% BIH a ja treba da sudjelujem u promociji i jacanju finansijske pozicije tih ljudi?
Pa to ti je kao da si saucesnik na neki dugi rok. Jel ti to kontas?
NIKAD!!!
A ti kad budes kupovao proizvode napravljenih od dojucerasnjih monstruma sjeti se ovoga.