i onda ti neko nalijepi IQ tests 'do not reflect intelligence'Za naš "Balkanski standard" retardacija bi najbolje trebala počet u negativnim brojevima pa da svi mirno spavamo.
The threshold I.Q. level for a diagnosis of mental retardation has been progressively lowered over the years, in part because of awareness of the damaging social prejudice suffered by those labeled "retarded." In 1959, the American Association on Mental Deficiency set 85 as the I.Q. below which a person was considered to be retarded.
IQ od 50-69 na zapadu je nivo jebene gljive ili novorođenća ili bolje treniranog psa
BOŠNJACI-Facebook grupa
-
sahara1428
#26 Re: BOŠNJACI-Facebook grupa
-
archi_a
#27 Re: BOŠNJACI-Facebook grupa
Najjace mi je kad se secesionisti na forumu uzjogune i pocnu postavljati teme sa pitanjem tipa: Zasto Bosnjaci nisu liberali ???
Pa sta hocete vise ??? Da vas cvijecem gadjamo ?? Nikad vise ! Sikter, bagro
Pa sta hocete vise ??? Da vas cvijecem gadjamo ?? Nikad vise ! Sikter, bagro
- Joe McCarthy
#28 Re: BOŠNJACI-Facebook grupa
japin_mutapi wrote:hey joeJoe McCarthy wrote: Ti moraš razumiti da živiš u državi retatrdiranih"poturica" sudeći po komentarima, ja lično nemogu da shvatim da postoje "Bošnjaci" koji bi se prije turske sperme napili nego bosanskom vodom oprali... Mašu ljiljanima a pišaju po Bošnjačkim kraljevima poput Tvrtka i Ostoje (prozivajući ih Vlasima), dok te pretvaraju u narodnog neprijatelja čim im pokažeš da je poturica dobro skrojen naziv za njihovo stanje.
Možda postoji tračak nade da je stranica "Bošnjaci" neki cover ubernacionalista i eugenista koji planiraju sakupiti sve neželjene na jednom mjestu i da zanju koga sterilizirati a koga posalti u reedukacijske kampove kad preuzmu vlast nakon državnog udara ili whatever.... super zajebancija svaka čast
![]()
evo jedna za tebe

- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#29 Re: BOŠNJACI-Facebook grupa
koji kralj car šah mat idol mladih generacija
sofisticiran humor i visoka inteligencija po tom te poznaju hey joe