Ne vrijedaj me. Procitaj malo moje druge komentare, koje sam napisao po forumu. Mrzim dusmane!PasoDzigera007 wrote:Jaoo,jao,koliko samo providnih nickova,pa i lud zna da se pola forumasa predstavlja pod laznim nickovima i glume Bosnjake da bi bilo,kako se mrzi Alija. Svi mi dobro znamo da je 90% pljuvaca lika i djela Alije onih brdjana sa Pala odakle se granatiralo Sarajevo,a i onih iz Sirokog ti Briga. ODJEBAUSSSSSSSSSSSSSSSS
NEBI SJALA OVAKO JAKO
OVA NASA LIJEPA AVLIJA
JA BIH SVIJETLO ZVAO MRAKOM
DA TE NIJE ALIJA!
NE shvatite me pogresno. Vi ste veliki patrijoti u smislu drzave BIH. ALi ja sam veliki patrijot, sta se tice mog naroda(Bosnjaka), pa i tebe. I kad razmisljam iz tog ugla, onda jednostavno nemogu reci, da je Alijina opcija bila najbolja. Jer, u sustini nam je drzava u tolikim govnima, i Srbi i Hrvati nam dan danas na neki nacin odreduju sudbinu-a bas zbog toga smo htjeli da postanemo nezavisni. Stanje je tako gadno, da bi ljudi sve dali, da pobjegnu iz ove drzave, i u mirnim danima. I onda se zaista pitam, dali je to bilo vrijedno, da toliko ljudi pogine za ovu BIH, koju nam je Alija izborio?