Ajfon i Šamarđija

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#26 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by Truba »

prijave vas simpatizeri i admini stranica da je fejk nalog
nikakvih urota nema
privremeni

#27 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by privremeni »

JoseMujica wrote:u svakom slučaju neko te mora prijaviti i tražiti da budeš blokiran i izbrisan. FB ima protokol i za to...trebaju da te kontaktiraju i traže provjeru podataka.

U mom slučaju samo sam ekspresno izbrisan bez ikakve informacije ili mogućnosti žalbe. Pretpostavljam da FB pazi svoje vjerne klijente koji im plaćaju reklamiranje. Tako da ko god misli da FB donosi novi prostor slobode grdno se vara. Kolko platiš toliko ćeš imati slobode i govora i mišljenja.
:D
Ne kukaj, one dvije slike vrijede brisanja, imao si svojih 5 minuta. :wink:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#28 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by JoseMujica »

i izgorio u prvoj čistki od drugova :lol: :lol: :lol: :lol:
JThomas

#29 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by JThomas »

revolucija zaista jede svoju djecu :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#30 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by JoseMujica »

JThomas wrote:revolucija zaista jede svoju djecu :D

jašta miša mu...ovo tačno ništa podržat ne treba...šta god da kažeš da valja usraćeš ga prije jal kasnije
jao_situacije

#31 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by jao_situacije »

Black swan wrote:prijave vas simpatizeri i admini stranica da je fejk nalog
nikakvih urota nema
prije bih ja rekao da je to bilo službenim putem :wink:
sunceKOtepsija

#32 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by sunceKOtepsija »

seoBIH wrote:Nalozi susu blokirani radi laznih imena. Dovoljna je SAMO JEDNA prijava od bilo kojeg korisnika te usluge. stavite prava imena i prezimena i nece vam blokirati racune
izvini al pricas proizvoljno, ako nemozes barem nemoj sirit dezinformacije raji :-)
sunceKOtepsija

#33 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by sunceKOtepsija »

JoseMujica wrote:Je suis Jozo Mujica!

eto FB zna da mi je ime lažno a da me ne pita, ne obavjesti...ta nije nakaćen na CIPSovu bazu podataka no ACIPSovu u ovom slućaju
:thumbup:
sunceKOtepsija

#34 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by sunceKOtepsija »

seoBIH wrote:

eto FB zna da mi je ime lažno a da me ne pita, ne obavjesti...ta nije nakaćen na CIPSovu bazu podataka no ACIPSovu u ovom slućaju
Nas pos'o :) Sta drugi znaju, ja sam najbolji i ja sve znam. Procitaj fino pravila! To kako i sta FB zna necu s tobom diskutovati. Ja sam ti ponudio rjesenje i ako ti izbrisu sliku sa tvojim pravim imenom i prezimenom, pljuni me po sred face.
KatarinaKosaca wrote:

Jel ti netko hakovao profil ili ga je fb ugasio?
Hakovati FB profil nije moguce. Moguce je pristupiti profilu ako je sifra "password123", "mypassword" i slicne kombinacije. Hakovanje, da ponovim, nije moguce.
jesil ti ozbiljan, ozbiljno te pitam?
sunceKOtepsija

#35 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by sunceKOtepsija »

KatarinaKosaca wrote:Ja sam na fb pod pravim imenom i slikom.Sad, pitanje za ove što objašnjavaju neobjašnjivo: Odakle fb zna da to jeste moje pravo ime i prava slika, a ne tuđe?
Mislim, niste me uvjerili sa tom pričom nikako.... Pa, svaka javna ličnost ima po neliko profila lažnih i ne nestaju im profili...
ma neznajun ni oni8 sta pisu, al lakse pritisnut enter neg nesto smisleno napisat :-)
sunceKOtepsija

#36 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by sunceKOtepsija »

SpecialOffer wrote:
KatarinaKosaca wrote:
SpecialOffer wrote:Pa ne znaj a i ne zanima ih. Boli ih qrko. Ali ako si copio nekom slike i taj te prijavi prednost ima stariji profil, jednostavno.
Ok, dolazimo na isto što cijelo vrijeme i tvrdi @jose mujica. Pošto sumnjam da je predsjednik Urugvaja prijavio profil radi imena i slike :D , SDA nije ( i ne bave se tim, fakat, jer bi onda moj profil davno bio us meću), ostaje da je nasilnik pjena na ustima Suljagić i pošteni i prepošteni Bajrović, odnosno DF prijavio ... dolazimo na isto.. udbaško-staljinističke metode i uzgoj kulta ličnosti koju nam uvode na velika vrata.
E pa nije isto. On je koristio sliku i ime i prezime javne licnosti i kao takav ko od sale FB zna da to nije pravi profil. U tome je kvaka.
nisi upravu, facebook nije NADLEZAN da bude virtuelna policija, niti imaju mogucnost pravicnosti, tu je kadija ti sudi kadija te tuzi,
sunceKOtepsija

#37 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by sunceKOtepsija »

SpecialOffer wrote:
JoseMujica wrote:Ime nije korišteno

Jozo Mujica nije Jose Mujica :D

profil je prijavljen odmah nakon objave posta Ajfon i Šamarđija i odmah ukinut
Pa i ja bih ti zatvorio racun. Tako i treba. Pisi pod pravim imenom i neces imati problema sa FB.
de si facebook legalisto :roll: nismo te prepoznali, sramota kako se ljudi prodaju
sunceKOtepsija

#38 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by sunceKOtepsija »

mirza_15 wrote:
SpecialOffer wrote:
JoseMujica wrote:Ime nije korišteno

Jozo Mujica nije Jose Mujica :D

profil je prijavljen odmah nakon objave posta Ajfon i Šamarđija i odmah ukinut
Pa i ja bih ti zatvorio racun. Tako i treba. Pisi pod pravim imenom i neces imati problema sa FB.
Muhamed Velic je pisao pod pravim imenom i prezimenom pa ga blokirase. Vjerovatno je bilo vise prijava onih koji ga ne vole. Cudno je da su ga blokirali bez ikakve provjere.

ima.l ko objasnjenje za ovo?
sunceKOtepsija

#39 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by sunceKOtepsija »

seoBIH wrote:Eto, sad ce se oni raspravljati o nekoj zavjeri i naginjanju FB-a ka bosanskim govnima. Ja fino napisa, FB djeluje i za JEDNU JEDINU PRIJAVU. Prijavite negoda i doci ce vam notifikacija sa ucinjenim u narednih par sati, ili dana.

On se pita zasto je ime i prezime Jose Mujica ugaseno? Hajd da si pitao zasto je Ramiz Suljic i da se cudis, ali cudis se za Jose mujica, ili ridjobrki?

Opet kazem, ili se upoznajte sa pravilima FB pa pljute, ili testirajte. Stavi ono ime i prezime za koje mozes dokazati podatke i niko te nece dirati.

PS: ova dva sa slike su govna, da ne bu de da naginjem na njih
:-)
HM 2011

#40 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by HM 2011 »

JoseMujica wrote:
JThomas wrote:revolucija zaista jede svoju djecu :D

jašta miša mu...ovo tačno ništa podržat ne treba...šta god da kažeš da valja usraćeš ga prije jal kasnije

Samo da te pozdravim i ništa više....
Truba

#41 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by Truba »

Ne mos ba tudjw ime jos poznata osoba koristiti na fb
sunceKOtepsija

#42 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by sunceKOtepsija »

Black swan wrote:Ne mos ba tudjw ime jos poznata osoba koristiti na fb
jer su imena nesto totalno jedinstveno? ima ljudi ko0ji dijele ime do u cesticu...
ovdje ima ljudi koji se zovu brus li i sutra se prijavi na fejsbuk bice banovan to tij logivci tebe i tvojih istomisljenika, ma daj molim te malo realnosti
Truba

#43 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by Truba »

Sjecam se da je bilo i takvih slucajeva
Ista imena i celebritiji pa ban
sunceKOtepsija

#44 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by sunceKOtepsija »

Black swan wrote:Sjecam se da je bilo i takvih slucajeva
Ista imena i celebritiji pa ban
tesko mi je u to povjerovat, ali ok
sunceKOtepsija

#45 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by sunceKOtepsija »

ako te to veseli
SpecialOffer

#46 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by SpecialOffer »

sunceKOtepsija wrote:
Black swan wrote:Ne mos ba tudjw ime jos poznata osoba koristiti na fb
jer su imena nesto totalno jedinstveno? ima ljudi ko0ji dijele ime do u cesticu...
ovdje ima ljudi koji se zovu brus li i sutra se prijavi na fejsbuk bice banovan to tij logivci tebe i tvojih istomisljenika, ma daj molim te malo realnosti
Idi umij se. Udarila ti toplota u glavu.
seoBIH

#47 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by seoBIH »

sunceKOtepsija wrote: :-)
Ako nemas sta pametno napisait, ne citiraj me. Spamas.
seoBIH

#48 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by seoBIH »

sunceKOtepsija wrote:
seoBIH wrote:Nalozi susu blokirani radi laznih imena. Dovoljna je SAMO JEDNA prijava od bilo kojeg korisnika te usluge. stavite prava imena i prezimena i nece vam blokirati racune
izvini al pricas proizvoljno, ako nemozes barem nemoj sirit dezinformacije raji :-)
Molim? Argumentuj! Pričaš sa nekim ko je u indirektnoj vezi sa FB support sistemom, odnosno razvojom istoga.
sunceKOtepsija

#49 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by sunceKOtepsija »

seoBIH wrote:
sunceKOtepsija wrote: :-)
Ako nemas sta pametno napisait, ne citiraj me. Spamas.
hrabra izjava od nekog ko je s argumentima na vi...i ko se jos nije osvrnuo i pokusao argumentovano podprt svoje izjave
gdje radis apsolutno je nebitno ukoliko nemas argumenata
ides na ignore
seoBIH

#50 Re: Ajfon i Šamarđija

Post by seoBIH »

Popusti me konktrakdiktorni covjece! Na moj post se javljas sa argumentima? Onda trazis iste te argumente?

Procitaj FB TOS i naci ces sve ovo sto sam naveo. Ne nadjes li, mozemo se mi licno naci pa da me pljunes posred face.

Na ovu temu sam se javio samo radi onih koji misle da su njihovi komentari nekome bitni, te da neki glupi politicar ima "prioritet" kod FB-a za brisanje komentara, ili uklanjanje profila. Ponavljam, stavi sa stvarnog profila (tvoje ime i prezime) i niko te nece dirati.
Post Reply