Mislim da ovaj par političkih junoša zaslužuje zasebnu temu. Dakle, mladi ispilci iz gnijezda Slućajnog prolaznika, nastali i pekli zanat ispod njegovih skuta i ćelićili se kroz ACIPS gdje su i usavršili tehnike spinovanja i coup d'étata.
Što bi Rambo reko: mlad organizam, a prihodi niski, Nagib je sanjo o kamari para...pa tako je i ovaj dvojac napustio gnijezdo, nezadovoljan raspodjelom plijena kod Prolaznika i sa Skijašem, zvijezdom ljevice u usponu, osnovao novu stranku.
Nova stranka, predizbore spinova i izgradi imidž stranke promjena, lijeve i probosanske patriotske stranke, no sve se to radi dominantno kroz brutalno harakanje Don Neonka i Famalije, kako ni forum nije vidio. A Šamarđija, do tada profilisani Don Kihot i borac za prava povratnika u RS, deklarirani Bosanac, posta ni manje ni više kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda Bošnjačkog naroda iz Pederacije
Toliko su se izblamirali i izlagali da su malo kome (p)ostali zanimljivi sve do nedavno kada je procurio račun kojim je mladi momak Ajfon kupijo parama poreznih obveznika najskuplji telefon u vrijeme krize iPhone od 1.600KM (5 najnižih penzija čoek hladno dao za telefon...biče da ga u pakaš gura pa se zove). I to me nako zaintrigiralo te napravim ovu gornju fotku sa Ajfonom i Šamarđijom i stavim je na facebook NSdaP-a
https://bs-ba.facebook.com/narodnasocij ... e=bookmark
i kao i obično podjelim to na svom profilu Jozo Mujica, kad ni pet ni šest ukinuše mi profil
Danas čitam na drugoj temi post od Riđobrkog da se zezao sa Šamarđijom na twitteru i da je odmah blokiran što me i potaknulo da otvorim ovu temu da razgovaramo o političkoj kulturi u BiH i ovom nevjerovatnom, bahatom totalitarizmu, strahu od humora i slijepilu na bilo kakvu kritiku.
Drugovi i drugarice vako nečemo u Ojropu! te vas stoga pozivam da podjelite vaša iskustva i saznanja o ovom mračnjačkom dvojcu ili slićnim iskustvima u komuniciranju domačih poljitićara. Znamo dobro da je Guardian majstor i kategorija izvan svih
Handrio sam Don Neonka i SDA brutalno i brez milosti i nikada me FB ni opomenuo nije