Ajfon i Šamarđija
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#26 Re: Ajfon i Šamarđija
prijave vas simpatizeri i admini stranica da je fejk nalog
nikakvih urota nema
nikakvih urota nema
-
privremeni
#27 Re: Ajfon i Šamarđija
JoseMujica wrote:u svakom slučaju neko te mora prijaviti i tražiti da budeš blokiran i izbrisan. FB ima protokol i za to...trebaju da te kontaktiraju i traže provjeru podataka.
U mom slučaju samo sam ekspresno izbrisan bez ikakve informacije ili mogućnosti žalbe. Pretpostavljam da FB pazi svoje vjerne klijente koji im plaćaju reklamiranje. Tako da ko god misli da FB donosi novi prostor slobode grdno se vara. Kolko platiš toliko ćeš imati slobode i govora i mišljenja.
Ne kukaj, one dvije slike vrijede brisanja, imao si svojih 5 minuta.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#28 Re: Ajfon i Šamarđija
i izgorio u prvoj čistki od drugova

- JThomas
#29 Re: Ajfon i Šamarđija
revolucija zaista jede svoju djecu 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#30 Re: Ajfon i Šamarđija
JThomas wrote:revolucija zaista jede svoju djecu
jašta miša mu...ovo tačno ništa podržat ne treba...šta god da kažeš da valja usraćeš ga prije jal kasnije
- jao_situacije
#31 Re: Ajfon i Šamarđija
prije bih ja rekao da je to bilo službenim putemBlack swan wrote:prijave vas simpatizeri i admini stranica da je fejk nalog
nikakvih urota nema
- sunceKOtepsija
#32 Re: Ajfon i Šamarđija
izvini al pricas proizvoljno, ako nemozes barem nemoj sirit dezinformacije rajiseoBIH wrote:Nalozi susu blokirani radi laznih imena. Dovoljna je SAMO JEDNA prijava od bilo kojeg korisnika te usluge. stavite prava imena i prezimena i nece vam blokirati racune
- sunceKOtepsija
#33 Re: Ajfon i Šamarđija
JoseMujica wrote:Je suis Jozo Mujica!
eto FB zna da mi je ime lažno a da me ne pita, ne obavjesti...ta nije nakaćen na CIPSovu bazu podataka no ACIPSovu u ovom slućaju
- sunceKOtepsija
#34 Re: Ajfon i Šamarđija
jesil ti ozbiljan, ozbiljno te pitam?seoBIH wrote:Nas pos'oJoseMujica wrote:Je suis Jozo Mujica!
eto FB zna da mi je ime lažno a da me ne pita, ne obavjesti...ta nije nakaćen na CIPSovu bazu podataka no ACIPSovu u ovom slućajuSta drugi znaju, ja sam najbolji i ja sve znam. Procitaj fino pravila! To kako i sta FB zna necu s tobom diskutovati. Ja sam ti ponudio rjesenje i ako ti izbrisu sliku sa tvojim pravim imenom i prezimenom, pljuni me po sred face.
Hakovati FB profil nije moguce. Moguce je pristupiti profilu ako je sifra "password123", "mypassword" i slicne kombinacije. Hakovanje, da ponovim, nije moguce.KatarinaKosaca wrote:Jel ti netko hakovao profil ili ga je fb ugasio?JoseMujica wrote:Je suis Jozo Mujica!
eto FB zna da mi je ime lažno a da me ne pita, ne obavjesti...ta nije nakaćen na CIPSovu bazu podataka no ACIPSovu u ovom slućaju
- sunceKOtepsija
#35 Re: Ajfon i Šamarđija
ma neznajun ni oni8 sta pisu, al lakse pritisnut enter neg nesto smisleno napisatKatarinaKosaca wrote:Ja sam na fb pod pravim imenom i slikom.Sad, pitanje za ove što objašnjavaju neobjašnjivo: Odakle fb zna da to jeste moje pravo ime i prava slika, a ne tuđe?
Mislim, niste me uvjerili sa tom pričom nikako.... Pa, svaka javna ličnost ima po neliko profila lažnih i ne nestaju im profili...
- sunceKOtepsija
#36 Re: Ajfon i Šamarđija
nisi upravu, facebook nije NADLEZAN da bude virtuelna policija, niti imaju mogucnost pravicnosti, tu je kadija ti sudi kadija te tuzi,SpecialOffer wrote:E pa nije isto. On je koristio sliku i ime i prezime javne licnosti i kao takav ko od sale FB zna da to nije pravi profil. U tome je kvaka.KatarinaKosaca wrote:Ok, dolazimo na isto što cijelo vrijeme i tvrdi @jose mujica. Pošto sumnjam da je predsjednik Urugvaja prijavio profil radi imena i slikeSpecialOffer wrote:Pa ne znaj a i ne zanima ih. Boli ih qrko. Ali ako si copio nekom slike i taj te prijavi prednost ima stariji profil, jednostavno., SDA nije ( i ne bave se tim, fakat, jer bi onda moj profil davno bio us meću), ostaje da je nasilnik pjena na ustima Suljagić i pošteni i prepošteni Bajrović, odnosno DF prijavio ... dolazimo na isto.. udbaško-staljinističke metode i uzgoj kulta ličnosti koju nam uvode na velika vrata.
- sunceKOtepsija
#37 Re: Ajfon i Šamarđija
de si facebook legalistoSpecialOffer wrote:Pa i ja bih ti zatvorio racun. Tako i treba. Pisi pod pravim imenom i neces imati problema sa FB.JoseMujica wrote:Ime nije korišteno
Jozo Mujica nije Jose Mujica![]()
profil je prijavljen odmah nakon objave posta Ajfon i Šamarđija i odmah ukinut
- sunceKOtepsija
#38 Re: Ajfon i Šamarđija
mirza_15 wrote:Muhamed Velic je pisao pod pravim imenom i prezimenom pa ga blokirase. Vjerovatno je bilo vise prijava onih koji ga ne vole. Cudno je da su ga blokirali bez ikakve provjere.SpecialOffer wrote:Pa i ja bih ti zatvorio racun. Tako i treba. Pisi pod pravim imenom i neces imati problema sa FB.JoseMujica wrote:Ime nije korišteno
Jozo Mujica nije Jose Mujica![]()
profil je prijavljen odmah nakon objave posta Ajfon i Šamarđija i odmah ukinut
ima.l ko objasnjenje za ovo?
- sunceKOtepsija
#39 Re: Ajfon i Šamarđija
seoBIH wrote:Eto, sad ce se oni raspravljati o nekoj zavjeri i naginjanju FB-a ka bosanskim govnima. Ja fino napisa, FB djeluje i za JEDNU JEDINU PRIJAVU. Prijavite negoda i doci ce vam notifikacija sa ucinjenim u narednih par sati, ili dana.
On se pita zasto je ime i prezime Jose Mujica ugaseno? Hajd da si pitao zasto je Ramiz Suljic i da se cudis, ali cudis se za Jose mujica, ili ridjobrki?
Opet kazem, ili se upoznajte sa pravilima FB pa pljute, ili testirajte. Stavi ono ime i prezime za koje mozes dokazati podatke i niko te nece dirati.
PS: ova dva sa slike su govna, da ne bu de da naginjem na njih
-
HM 2011
#40 Re: Ajfon i Šamarđija
JoseMujica wrote:JThomas wrote:revolucija zaista jede svoju djecu
jašta miša mu...ovo tačno ništa podržat ne treba...šta god da kažeš da valja usraćeš ga prije jal kasnije
Samo da te pozdravim i ništa više....
- Truba
#41 Re: Ajfon i Šamarđija
Ne mos ba tudjw ime jos poznata osoba koristiti na fb
- sunceKOtepsija
#42 Re: Ajfon i Šamarđija
jer su imena nesto totalno jedinstveno? ima ljudi ko0ji dijele ime do u cesticu...Black swan wrote:Ne mos ba tudjw ime jos poznata osoba koristiti na fb
ovdje ima ljudi koji se zovu brus li i sutra se prijavi na fejsbuk bice banovan to tij logivci tebe i tvojih istomisljenika, ma daj molim te malo realnosti
- Truba
#43 Re: Ajfon i Šamarđija
Sjecam se da je bilo i takvih slucajeva
Ista imena i celebritiji pa ban
- sunceKOtepsija
#44 Re: Ajfon i Šamarđija
tesko mi je u to povjerovat, ali okBlack swan wrote:Sjecam se da je bilo i takvih slucajeva
- SpecialOffer
#46 Re: Ajfon i Šamarđija
Idi umij se. Udarila ti toplota u glavu.sunceKOtepsija wrote:jer su imena nesto totalno jedinstveno? ima ljudi ko0ji dijele ime do u cesticu...Black swan wrote:Ne mos ba tudjw ime jos poznata osoba koristiti na fb
ovdje ima ljudi koji se zovu brus li i sutra se prijavi na fejsbuk bice banovan to tij logivci tebe i tvojih istomisljenika, ma daj molim te malo realnosti
- seoBIH
#47 Re: Ajfon i Šamarđija
Ako nemas sta pametno napisait, ne citiraj me. Spamas.sunceKOtepsija wrote:
- seoBIH
#48 Re: Ajfon i Šamarđija
Molim? Argumentuj! Pričaš sa nekim ko je u indirektnoj vezi sa FB support sistemom, odnosno razvojom istoga.sunceKOtepsija wrote:izvini al pricas proizvoljno, ako nemozes barem nemoj sirit dezinformacije rajiseoBIH wrote:Nalozi susu blokirani radi laznih imena. Dovoljna je SAMO JEDNA prijava od bilo kojeg korisnika te usluge. stavite prava imena i prezimena i nece vam blokirati racune
- sunceKOtepsija
#49 Re: Ajfon i Šamarđija
hrabra izjava od nekog ko je s argumentima na vi...i ko se jos nije osvrnuo i pokusao argumentovano podprt svoje izjaveseoBIH wrote:Ako nemas sta pametno napisait, ne citiraj me. Spamas.sunceKOtepsija wrote:
gdje radis apsolutno je nebitno ukoliko nemas argumenata
ides na ignore
- seoBIH
#50 Re: Ajfon i Šamarđija
Popusti me konktrakdiktorni covjece! Na moj post se javljas sa argumentima? Onda trazis iste te argumente?
Procitaj FB TOS i naci ces sve ovo sto sam naveo. Ne nadjes li, mozemo se mi licno naci pa da me pljunes posred face.
Na ovu temu sam se javio samo radi onih koji misle da su njihovi komentari nekome bitni, te da neki glupi politicar ima "prioritet" kod FB-a za brisanje komentara, ili uklanjanje profila. Ponavljam, stavi sa stvarnog profila (tvoje ime i prezime) i niko te nece dirati.
Procitaj FB TOS i naci ces sve ovo sto sam naveo. Ne nadjes li, mozemo se mi licno naci pa da me pljunes posred face.
Na ovu temu sam se javio samo radi onih koji misle da su njihovi komentari nekome bitni, te da neki glupi politicar ima "prioritet" kod FB-a za brisanje komentara, ili uklanjanje profila. Ponavljam, stavi sa stvarnog profila (tvoje ime i prezime) i niko te nece dirati.