Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
modem33

#126 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by modem33 »

Ja hodam u trenerci ponekad gradom jer se osjecam "komotnije" .....

Gori su mi ovi sto su jedine hlace "farmerke" ..... jebote ... izgledaju kao da su kauboji iz nekog westerna ....
JohnnyS

#127 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by JohnnyS »

Nomo wrote:
trenerka je za treninig . treba na njoj napisati upostvo za upotrebu .

Trenirkaši koje ja znam ne čitaju uputstva za upotrebu. Dio ih ne zna čitati, a dio nikad ne čita uputstva za upotrebu jer oni sve znaju...
Bodkin

#128 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by Bodkin »

Nomo wrote:
Bodkin wrote:
JohnnyS wrote:Između utegnute cure, sa štiklama i 10 kila šminke na sebi i mirišljavog, otuširanog curetka u trenerci (ne da je iz teretane već da je trenirku obukla za u grad, na kavu :facepalm: ), bez sekunde razmišljanja bih odabrao utegnutu. Kakve bola više trenirke, još kad pričaju kako se stotine maraka na iste troše, pa to je bogu plakati...

Da ne bude da imam dvostruke kriterije, nimalo pozitivnije mišljenje nemam o muškarcima koji uokolo šetaju u trenirkama, još ako imaju one plitke tenisice za dvoranski nogomet, fali još samo ponuda od kladionice u ruci... Al eto, valjda je sve to dio ove turbo-folk "kulture"
dzoni dozni, nekad si mi bio drag :D cuj trenerka dio turbofolk kulture. zato valjda poznati u americi nose jer su i oni dio turbofolka :evil:
bodkin bodkin ja mislio ti imas stila i ukusa . trenerku u kafani i u gradu nose saneri na prvom mjestu , lopovi veceg kalibra . lopovi najvceg kalibra imaju malo vise ukusa i oni to ne nose . trenerku takodje nose krkani i papani teskog soja ..oni sto slusaju sabana cecu i dadu bubamaru . ratni zlocinci i ratni profiteri su takodje dio populacije koji sa lancima i nakitom i trenerkama hoda po kafama i cajevima . u tome se ne izlazi na kafu .trenerka je isto kao kimono . sluzi samo za trening . eventualno psa prosetati po nekom velikom parku ili sumi . gornji dio trenerke , stari model iz 70 tih god . ( adidas, tamno zeleni sa bijelim cizama ( kakav ima selektor njemacke reprezentacije ) moze proci u kombijaciji sa svijetlo plavim , stone wash ,farmerkama do trafike da kupis novine i eventualno popijes kafu u kvartu na periferiji grada . dakle ne ulaziti u tramvaj a donji dio trenirke je kao sto rekoh simbol papka i turbo folk kulture , tj sub kulture . To sto nose crni reperi u americi ne moze biti niti smije biti nikome uzor i mjerilo . prosetaj po gradovima Italije Francuske Engleske , Njemacke i ako vidis ikoga u trenerci pljuni me . Naravno tu se ne racunaju Balnaci i turci i rusi i Bugari i Rumuni koji su na svakom koraku . U trenerkama naravno .
vi ste smijesni. trenerka je dio sportske kulture u americi. kroz to pocela je biti i dio hip-hop kulture. eminem izadje i uzme gremi u trenerci. znaci po kampusu na univerzitetima se samo trenerke i sportski sorcevi nose. niko ovdje nije napisao da ces u trenerci na bal otici ali u kafic pored teretane je apsolutno ok. a vi sto poistovjecujete trenerke i turbofolk pod a) nikad se niste sportom bavili pod b) nemate pojma o turbofolk kulturi pa sve sto vam se ne svidja u taj kos.

dakle da sumiram. ne, neces u grad subotom navece u trenerci otici. ali ne, nisi dio turbofolk kulture ako preko dana odes na kafu u trenerci. pogotovo nakon treninga, utakmice, teretane i slicno

p.s. obisao cijelu evropu i nagledao se ljudi u trenerkama. i da, otidji malo po americi pa ces vidjeti koliko ljudi nosi trenerke. jebo evropu
Nomo

#129 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by Nomo »

b_e_l_e_g_i_j_a wrote:Pun forum modnih kriticara i gurua .... ustvari pedera
a jesi faca . u trenerci ! os se sorat ha ha , sa me gledas pederu :lol: :lol: :lol:
Bodkin

#130 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by Bodkin »

Nomo wrote:
sigmabh wrote:Otkad je kafa poslje treninga dio turbo folk kulture molim te? A trokilska sminka i stikle od 15cm nisu to...daj molim te.
Image

a ovi sa slike su simbol becke aristokracije koja slusa Mozarta i Bacha . ovom slikom si upravo potvrdio ovo sto Jonny kaze .
ovaj crnac i ova fufa na karti ne znaju naci ni ameriku a kamoli sta drugo . amerikanci , pogotovo crnci uopce ne poznaju pojam mode . Oni oblace na sebe bilo sta samo da ne bi bili goli . trenerke i lanci , zlatni i zeljezni zubi , srebrni pistolji , magnumi i njihovi video spotovi sa sampanjcem i trebama su socioloski fenomen kojim se bavi nauka . lijek ne postoji a stetnost drustvenoj zajednici je nepobitna .
Nomo wrote:
JohnnyS wrote:Nose, ali ne u epidemijskoj mjeri kao u nas.
ne pise na celu ko je ko ali uglavnom to su stranci . ako je svabica u trenerci onda pripada najnizem njemackom sloju . ne zna ko joj je otac , istetoviramna je svuda od glave do pete , pije i drogira se .skolu nije zavrsila . na socijali je . nosi stomak ispred sebe u 8 mjesecu a nema ni muza ni momka . debela je i zapustena . otprilike tako . kakve ba trenerke . :lol:
ps ne zna koje su gore one suskave sto susakju kada hodas ili one pamucne koje se razvlace na koljenu . Trenerka se cak ni po kuci ne nosi . Kada si sam u kuci trenerka je u ormaru a na tebi su farmerke . Sorc ok ljeti ali u trenerci ni u supu po drva .
trenerka je za treninig . treba na njoj napisati upostvo za upotrebu .
ti bi se trebao dobro preispitati. ajd sto si pun primitvnih predrasuda ali smijace ti se ljudi bolan
JohnnyS

#131 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by JohnnyS »

Bogami, naputovao se i ja po Europi i tih se trenirki nisam nagledao. Doduše, ja sam mahom po zapadnoj europi išao i izbjegavao imigrantske kvartove :D

A sjedi na Rondo u Mostaru, u podne u ponoć ćeš naletiti na nekoliko specijalca u trenirci ili što je još tragičnije u gostujućem dresu Valencije. Sad ili teretane rade 24 sata dnevno i skoro svi je pohode ili na našem prostoru imaš nadprosječni broj papana kome su vrhunski domet adidas trenirka s fluorescentnim tenisicama. Ti vidi što je vjerojatnije.
Bodkin

#132 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by Bodkin »

JohnnyS wrote:Bogami, naputovao se i ja po Europi i tih se trenirki nisam nagledao. Doduše, ja sam mahom po zapadnoj europi išao i izbjegavao imigrantske kvartove :D

A sjedi na Rondo u Mostaru, u podne u ponoć ćeš naletiti na nekoliko specijalca u trenirci ili što je još tragičnije u gostujućem dresu Valencije. Sad ili teretane rade 24 sata dnevno i skoro svi je pohode ili na našem prostoru imaš nadprosječni broj papana kome su vrhunski domet adidas trenirka s fluorescentnim tenisicama. Ti vidi što je vjerojatnije.
prvo, jebo evropu. ajmo do amerike.
drugo, odvedem te ja da se nagledas u becu, parizu i berlinu. obecavam da cemo se drzati podalje od imigrantskih kvartova
Mis mekinjas

#133 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by Mis mekinjas »

Ma gdje vi vidite dotjerane zene? :?
Pa ja ih nigdje manje nisam vidjela dobro sredjenih sto kod nas.
Uvijek mislim vidjela sam sve, izidjem van i iznenadim se da od goreg ima gore.
JohnnyS

#134 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by JohnnyS »

Bodkin wrote:
JohnnyS wrote:Bogami, naputovao se i ja po Europi i tih se trenirki nisam nagledao. Doduše, ja sam mahom po zapadnoj europi išao i izbjegavao imigrantske kvartove :D

prvo, jebo evropu. ajmo do amerike.
drugo, odvedem te ja da se nagledas u becu, parizu i berlinu. obecavam da cemo se drzati podalje od imigrantskih kvartova

Beč - zar ima tamo uopće Austrijanaca?
Berlin - nisam bio pa ne znam, u Munchenu je doduše minimalno
Pariz - s obzirom da, kao što rekoh, sa ženom se uvijek prepirem oko tih trenirki imam običaj da u svaki grad kad odemo kažem joj: "Aj prebroj ljude u trenirkama". Kako sam bio u Parizu i prešao ga uzduž i poprijeko pitao sam to pitanje u više navrata baš iz razloga jer ih nema, pogotovo u usporedbi s mostarskim Olimpijskim selom...
Ne bih sad nabrajao gradove koje sam obišao da ne bude vidi ga šta se kurči, ali recimo još od ovih mainstream gradova :D da ih po Rimu (nema uopće, osim kod prevaranata koji te pitaju slavenskim naglaskom "Do you want to sign against drugs) i Madridu ima minimalno do nimalo.
Bodkin

#135 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by Bodkin »

vidim ja da ti vodis privatni rat protiv trenerki :D
fortaleza

#136 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by fortaleza »

durnalist wrote:Na zapadu mnogo ljudi nema ukusa ili ni brine o fizičkom izgledu... Hodaju u tenisicama (koje su samo za bavljenje sportom) po gradu, papučama koje ljudi kod nas nosaju samo "oko kuće", kada obavljaju poslove u bankama, poštama ili šta znam gdje. Rijetko na ulici možete vidjeti lijepu odjevenu osobu. Bar je takvo moje iskustvo.

Grozno mi je to :run: Ali zato kod nas, posebno u Hercegovini, Mostaru, ljepota sjesti u baštu i gledati prolaznike. Ne znaš koja djevojka je bolje obučena. Ali Hercegovci su uvijek na nekoliko koraka ispred Bosanaca bili, valjda su više orijentirani prema HR i moru. Bosna i Hercegovina - dva različita svijeta, po meni. Mada, to je neka druga tema.
A možda ljudima na zapadu nije u prvom planu tko će ih gledati i kako će izgledati dok cestom šeću kao po pisti i život im se ne svodi samo na površno, ljudi imaju pametnijeg posla. Samo kod nas osoba troši desetine i stotine maraka maskara i pudera da se skupi uvečer u crem se la crem Mostara dalekoj obali ( :lol: :lol: ), a kući maže paštetu na kruh.

p.s. brinuti o fizičkom izgledu znači i uvijek biti čist, svjež, istuširan, obrijan odnosno nezapušten i regularno održavati higijenu.
crnoplavo

#137 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by crnoplavo »

Mis mekinjas wrote:Ma gdje vi vidite dotjerane zene? :?
a da
pogledas malo mimo ogledala? :? :-) :roll: :-)
JohnnyS

#138 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by JohnnyS »

Bodkin wrote:vidim ja da ti vodis privatni rat protiv trenerki :D

Malo je reći... :D

To nam je bila prva svađa u vezi, pa ja nastavio :D
Bodkin

#139 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by Bodkin »

sherbett wrote:ja mislim da muškarci i žene različito poimaju "sređenost" kod žena. Ono što je vama "sređena" iz našeg ženskog, poznavalačkog oka je seljanka. Konkretno u mom slučaju: ženska jeste tip top, al ja joj vidim ispucalu kosu, napola izrasle tipse, fejk LV torbicu, čujem da nabada po čavlu jer joj je izderana peta, primjetim puder 10 nijansi tamniji od njenog tena, fejk odjeću kopiju s placa, nespareno sjenilo i ruž, grudice od maskare. Uz to, ne opere ruke poslje nužde (vidim u ženskom WC-u)...itd..itd..a ženska bomba :D
Lijepa i sređena žena je ona koja drži do sebe. Čista je i uredna. Skladno odjevena, stilski. Ne pokazuje previše, nit premalo. Uskladila je boje i zna u kojoj se prilici kako obući. Šminke ima minimalno, da izgleda što prirodnije. Fino miriše, ima lijepu kožu i njegovanu kosu. Pazi na ruke i nokte i sve ostalo što je čini ženom. A ne da pravi od sebe nakazu iz objesti i misli da je lijepa sa dekolteom i minicom istodobno, tonom šminke i izraslim tipsama. Kosa popeglana izblajhana i popucala..da ne nabrajam. Ne kažem da nije atraktivna, al 5 minuta ispred nje i ne bi vam bila više toliko privlačna. Meni djeluju prljavo. Što prirodnija, to je ljepša..i takvih još ima! i za takvima se i ja okrećem. Ama okrenem se i za utegnutom i bijeli dopičnjak s pink tangicama..al ne u istom smislu
nista ti mi to ne vidimo. zavisi od tipa muskarca, mi vidimo samo 2-3 stvari :D

p.s. jako rano sam naucio da je ovo no-no :D

p.p.s. zanimljivo da su i trenerke i ovi protiv trenerki optuzeni z turbofolk stil i kulturu 8-)
fortaleza

#140 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by fortaleza »

A Rondo je centar naše kulture, napušteni tržni centar zjapi prazan, deset kafića svi jedni do drugoga po trotoaru, pojedini ćelavi krkani iz drugog načina koji pilje u svoj Huawei i sva ostala elita, romska djeca koja dosađuju i traže ti marku, dosta ljudi koji su sjeli tu eto tek tako da prate što se događa, da vide tko prolazi i kako se tko sredio i zadesio, a ne da se ispričaju... I trenerka je najveći problem, haha.

A možda živim blizu i kad se vraćam s trčanja, ili kad se spustim do trgovine ili idem u šetnju po parku prolazim tuda i bodem ti oči. :lol:
Nomo wrote:a ovi sa slike su simbol becke aristokracije koja slusa Mozarta i Bacha . ovom slikom si upravo potvrdio ovo sto Jonny kaze .
ovaj crnac i ova fufa na karti ne znaju naci ni ameriku a kamoli sta drugo . amerikanci , pogotovo crnci uopce ne poznaju pojam mode . Oni oblace na sebe bilo sta samo da ne bi bili goli . trenerke i lanci , zlatni i zeljezni zubi , srebrni pistolji , magnumi i njihovi video spotovi sa sampanjcem i trebama su socioloski fenomen kojim se bavi nauka . lijek ne postoji a stetnost drustvenoj zajednici je nepobitna .
A možda cura i sluša Bacha i klasičnu glazbu u slobodno vrijeme? A slušaš li ih ti?

Polazimo od premise da trenerka i cassual sportski stil odijevanja isključuje određene glazbene preferencije, prvenstveno klasičnu glazbu, jel? Plitko.
JohnnyS

#141 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by JohnnyS »

fortaleza wrote:

A Rondo je centar naše kulture, napušteni tržni centar zjapi prazan, deset kafića svi jedni do drugoga po trotoaru, pojedini ćelavi krkani iz drugog načina koji pilje u svoj Huawei i sva ostala elita, romska djeca koja dosađuju i traže ti marku, dosta ljudi koji su sjeli tu eto tek tako da prate što se događa, da vide tko prolazi i kako se tko sredio i zadesio, a ne da se ispričaju... I trenerka je najveći problem, haha.

A možda živim blizu i kad se vraćam s trčanja, ili kad se spustim do trgovine ili idem u šetnju po parku prolazim tuda i bodem ti oči. :lol:

Nije centar kulture, ali je jedno od frekventnijih mjesta, kuda se kreće puno ljudi. Ne bodeš ti meni oči, jebe mi se, ako se vraćaš s trčanja to je jedno, ali eto i ti šetnju spomenu, meni je tragikomično da netko izađe u šetnju u trenirci. To je stvar ukusa, odnosno u vašem slučaju neukusa :P :D
Bodkin

#142 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by Bodkin »

sherbett wrote:
Bodkin wrote:
nista ti mi to ne vidimo. zavisi od tipa muskarca, mi vidimo samo 2-3 stvari :D

p.s. jako rano sam naucio da je ovo no-no :D

p.p.s. zanimljivo da su i trenerke i ovi protiv trenerki optuzeni z turbofolk stil i kulturu 8-)
duge nokte za češkanje, velike sise i boju kose koju preferirate? :D

ovo sa terenirkom i turbofolkom ne kužim. Valjda ona fora iz vica o olimpijskom selu: svi nose trenirke i nitko ne priča domicilni jezik :mrgreen:
a koji ne vole..vaaljda šminkeri..povezuju ih s turbofolkom..mislim..Talijani s onim vesticama kosicama i mokasinama su pravi turbofolkeri!
muski se prvo dijele na one koji vise vole prednju ili zadnju stranepa sve ostalo :evil:

pa ne kuzim ni ja. to ja povezem sa mentalitetom ili si sa nama ili protiv nas koji je osnov naseg drustva. tako cim ti se ne svidja svrstas nekoga u "one anamo" koje ne gotivis
crnoplavo

#143 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by crnoplavo »

Milloni wrote:
sherbett wrote:ja mislim da muškarci i žene različito poimaju "sređenost" kod žena. Ono što je vama "sređena" iz našeg ženskog, poznavalačkog oka je seljanka. Konkretno u mom slučaju: ženska jeste tip top, al ja joj vidim ispucalu kosu, napola izrasle tipse, fejk LV torbicu, čujem da nabada po čavlu jer joj je izderana peta, primjetim puder 10 nijansi tamniji od njenog tena, fejk odjeću kopiju s placa, nespareno sjenilo i ruž, grudice od maskare. Uz to, ne opere ruke poslje nužde (vidim u ženskom WC-u)...itd..itd..a ženska bomba :D
Lijepa i sređena žena je ona koja drži do sebe. Čista je i uredna. Skladno odjevena, stilski. Ne pokazuje previše, nit premalo. Uskladila je boje i zna u kojoj se prilici kako obući. Šminke ima minimalno, da izgleda što prirodnije. Fino miriše, ima lijepu kožu i njegovanu kosu. Pazi na ruke i nokte i sve ostalo što je čini ženom. A ne da pravi od sebe nakazu iz objesti i misli da je lijepa sa dekolteom i minicom istodobno, tonom šminke i izraslim tipsama. Kosa popeglana izblajhana i popucala..da ne nabrajam. Ne kažem da nije atraktivna, al 5 minuta ispred nje i ne bi vam bila više toliko privlačna. Meni djeluju prljavo. Što prirodnija, to je ljepša..i takvih još ima! i za takvima se i ja okrećem. Ama okrenem se i za utegnutom i bijeli dopičnjak s pink tangicama..al ne u istom smislu
:thumbup:

:lol: evo nasle se dvije pa sve koje nisu kao one proglasavaju peksinima...ljubomobara :-) :-) :roll: :-)
JohnnyS

#144 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by JohnnyS »

sherbett wrote:kad bi me vidio, shvatio bi zašto ne mogu biti ljubomorna.
Ali protiv estete u sebi ne mislim da se borim. a ti bi brzo otpao
Estetika nije u dar svačijih očiju.
I što kaže esteta u tebi o poslijepodnevnoj šetnji u trenerci (a nisi iz teretane, s pilatesa, s joge, zumbe, aqua zumbe ili sličnog čuda)?
Bodkin

#145 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by Bodkin »

JohnnyS wrote:
sherbett wrote:kad bi me vidio, shvatio bi zašto ne mogu biti ljubomorna.
Ali protiv estete u sebi ne mislim da se borim. a ti bi brzo otpao
Estetika nije u dar svačijih očiju.
I što kaže esteta u tebi o poslijepodnevnoj šetnji u trenerci (a nisi iz teretane, s pilatesa, s joge, zumbe, aqua zumbe ili sličnog čuda)?
izjasnila se vec da je tvojoj strani. ne forsiraj :D
JohnnyS

#146 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by JohnnyS »

sherbett wrote:
Bodkin wrote:
JohnnyS wrote:
izjasnila se vec da je tvojoj strani. ne forsiraj :D
mislim da sam prva na temi pisala a i još negdje na forumu kako nemam problem izaći do grada u trenirci..al ne poslje teretane.
Ja živim u ZG, mi smo malo manje zadrti po tim trivijalnim pitanjima.
Također, ljepa guza u ničem nije ljepša kao u dobroj trenirci

Ovo ne da nije na mojoj strani, već se ja protiv ovakvog "nezadrtog" mišljenja borim... :D
Bodkin

#147 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by Bodkin »

JohnnyS wrote:
sherbett wrote: mislim da sam prva na temi pisala a i još negdje na forumu kako nemam problem izaći do grada u trenirci..al ne poslje teretane.
Ja živim u ZG, mi smo malo manje zadrti po tim trivijalnim pitanjima.
Također, ljepa guza u ničem nije ljepša kao u dobroj trenirci

Ovo ne da nije na mojoj strani, već se ja protiv ovakvog "nezadrtog" mišljenja borim... :D
jebiga, zajebao sam se. ipak je na mojoj. nije da mi je krivo 8-) :D
JohnnyS

#148 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by JohnnyS »

sherbett wrote:imaš problem :mrgreen:

Da, estetski je šetati u trenerci, a ja imam problem. Ima pjesma Elvisa J Kurtovicha: "Dabogda crko rokenrol kad ga svako svira". E pa, dabogda crkla estetika kad ju svatko ima... :D
Bodkin

#149 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by Bodkin »

sherbett wrote:Bodkine, ajd kad si u ZG, idemo u subotu po špici, u trenirkama na Cvjetni.. :lol:
idemo :thumbup: 8-)

p.s. lijepo se igrajte vas dvoje :)
JohnnyS

#150 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by JohnnyS »

sherbett wrote:Bodkine, ajd kad si u ZG, idemo u subotu po špici, u trenirkama na Cvjetni.. :lol:

JohnnyS
Da, estetski je šetati u trenerci, a ja imam problem. Ima pjesma Elvisa J Kurtovicha: "Dabogda crko rokenrol kad ga svako svira". E pa, dabogda crkla estetika kad ju svatko ima... :D
vidim ja da si fulao poantu!
U estetici se radi da ako je trenirka lijepa i lijepo stoji, onda je lijepo..ako je s placa ofucana u čemu ni doma ne hoda, rasčupana i neuredna..nije lijepo. Neovisno o tome što se radi o trenirci...fulao si sve totalno!

A ti nisi mjerodavan da ikome određuješ što će obući. Možeš da ga osuđujš što je u trenirci došao na svadbu..e to je stilski promašaj, al ako mu dobro stoji i dupe ubija, onda je i dalje lijepo..razumiješ???
A može treba na svadbi da se napuca u usuper haljini, al joj ružno stoji i izgleda vulgarno..nije lijepo..al ona je obukla odjevni predmet koji ide za tu prigodu.
Ja ti nacrtah i obojih, dalje je do tvoh IQ-a :oops:

Nakon urbanog rasizma o "manje zadrtoj" sredini u prethodnom upisu, prešli smo na ad hominem kvalifikacije o kvocijentu inteligencije u ovom. Ali kakvu razinu komunikacije očekivati od osobe kojoj je šetnja u trenirci normalna? :D
Post Reply