Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Posljednji_Stadijum
Location: Od_zvjezdanog_praha_finog_Mjesec_zlatne_broševe_kuje_Smjenjuju_se_dan_i_noć..

#1 Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by Posljednji_Stadijum »

.
.
.
.
Ogromnu je paznju juce izazvala tema o onoj manekenki koja full sredjena ide na fakultet.

Sta se generalno krije iza toga da vecina nasih zena uvijek tezi da budu non stop dotjerane, cak i ako treba otici do prodavnice, izbaciti smece i sl. Stikle, maskara i ostali preparati su must have kad se ide bilo gdje van kuce.

Djevojke su svjesne da je njihova fizicka ljepota njihova najveca vrijednost. Sto si ljepsa, imas sanse za ugodniji zivot. Sto si ljepsa, imas vece sanse da sutra radis laksi posao, da se manje mucis, da vise odmaras i u krajnjoj liniji da se jos vise posvetis sebi i budes jos ljepsa. To nema veze sa sponzorstvom i sl. Svaki covjek ima svoju vrijednost, a vrijedne djevojke (lijepe djevojke) vrijede najvise i naravno da su "najskuplje", citaj traze najbolje za sebe.

Sta vi mislite?
21stcenturygirl

#2 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by 21stcenturygirl »

ZA sam da je djevojka uvijek sredjena što se tiče kafe, izlazaka, fakulteta, ali to sa prodavnicom mi je pretjerivanje, a dešava se, realno :izet:
berenice

#4 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by berenice »

Preseravanje.
insomnia78

#5 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by insomnia78 »

Muda za bubrege?

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
crnoplavo

#6 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by crnoplavo »

Posljednji_Stadijum wrote:.

Sta vi mislite?

svasta bi se moglo rec
vazi

#7 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by vazi »

takva sredina, kultura, obicaj, to je sve

ja prije rata nisam u poslugu silazila bez sminke, jednostavno to je bilo tako...

razrahatila se na zapadu :lol:

ovdje rijetko ko stavlja maskaru, kod nas je i dalje skoro pa neizostavna :D

edit: nas narod , cini mi se, preko izgleda zene ocjenjuje kompletno porodicno stanje, je li brak sretan ili ne, kako stoje financijski, je li zena cista ili je peksa :lol: , ma kompletan polozaj na socijalnoj skali odredjuje taj izgled zene i onda , ako drzis do svoje famElije, onda ces sve uciniti da "fasada" bude sto ljepsa :lol: :D
shiny

#8 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by shiny »

Ne vidim ništa loše u tome. Samo, treba znati na koji način se dotjerati za koju priliku.
fatamorgana

#9 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by fatamorgana »

Ma eto, zavisi i od granapa u koji žena ide, ako je granap neki prigradski, beze, onda jazuk tolk'e šminke.
malocvijece

#10 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by malocvijece »

Nase zene generalno vode racuna o izgledu. Da je kosa njegovana, ofarbana, osisana, da su ruke i nokti uredni. Cak i starije zene nece obuci sandale ako nemaju sredjene pete i nokte i stare nene navijaju kosu na viklere da izgledaju lijepo. ne oblaci se sve i svasta nego se gleda da bude u skladu prvo s godinama pa onda i stil, boja i ostalo. onda nije tesko izgledati dotjeran. Sta god da izvuce iz ormara, izgledat ce pristojno i lijepo. nema to veze s tim sta ce reci mahala nego smo tako navikle. ne mogu vala ni po kuci svakakva hodati. najprije zbog sebe. svidja mi se to kod nasih zena.
druga je stvar sto mlade cure nekad obuku odjecu za nocni izlazak u po dana ili se za faks srede ko za disko. to je vec nedostratak stila.
Šveđanin

#11 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by Šveđanin »

Bogami ja znam i suprotnu krajnost, doduse nisu Bosanke. Stil nula, oblace..hmm..ono sto im je na vrhu u ormaru i tako. :D

Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
cenecimoveocino

#12 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by cenecimoveocino »

Dajte im jos porsche od dvjesto 'iljada.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Nomo

#13 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by Nomo »

di sam ja zivio u pm . Kamo srece da je tako . Ono sto ja pamtim jeste sljedece . Zene u granap izlaze sa masnom, neopranom kosom , bez sminke , sa slafrukom i muskim cipelama . Ako nisu take onda imaju trenirku i opet napapucene muske cipele . Ako nije tako onda imaju mantil ili kaput a ispod njega pidzamu . I uvijek traze izgovor kada dodju na kasu . Da ih cuje i kasirka i svi koji su u redu od 7 metara . ,, Eto vala frka , zuri mi se, onom mom treba pive za utakmice a babi nestalo cigara pa se nisam kad imala sredit . Eeeee tugo moja kamo srece da je tako kao sto pise u naslovu .
Nomo

#14 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by Nomo »

malocvijece wrote:Nase zene generalno vode racuna o izgledu. Da je kosa njegovana, ofarbana, osisana, da su ruke i nokti uredni. Cak i starije zene nece obuci sandale ako nemaju sredjene pete i nokte i stare nene navijaju kosu na viklere da izgledaju lijepo. ne oblaci se sve i svasta nego se gleda da bude u skladu prvo s godinama pa onda i stil, boja i ostalo. onda nije tesko izgledati dotjeran. Sta god da izvuce iz ormara, izgledat ce pristojno i lijepo. nema to veze s tim sta ce reci mahala nego smo tako navikle. ne mogu vala ni po kuci svakakva hodati. najprije zbog sebe. svidja mi se to kod nasih zena.
druga je stvar sto mlade cure nekad obuku odjecu za nocni izlazak u po dana ili se za faks srede ko za disko. to je vec nedostratak stila.

:-)
Nomo

#15 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by Nomo »

naravno da ima zena koje su dotjerane u svakom trenutku ali nisu vala sve . sta vise one su u manjini ...higijena nije jaca strana velikom broju ljudi u bosni i blakanu i dalje prema jugu . i muskijeh i zenskijeh .najvise se vole naspricat parfemima preko garderobe i po vratu a nisu se istusirali ohoho ihihihi
malocvijece

#16 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by malocvijece »

Nomo wrote:di sam ja zivio u pm . Kamo srece da je tako . Ono sto ja pamtim jeste sljedece . Zene u granap izlaze sa masnom, neopranom kosom , bez sminke , sa slafrukom i muskim cipelama . Ako nisu take onda imaju trenirku i opet napapucene muske cipele . Ako nije tako onda imaju mantil ili kaput a ispod njega pidzamu . I uvijek traze izgovor kada dodju na kasu . Da ih cuje i kasirka i svi koji su u redu od 7 metara . ,, Eto vala frka , zuri mi se, onom mom treba pive za utakmice a babi nestalo cigara pa se nisam kad imala sredit . Eeeee tugo moja kamo srece da je tako kao sto pise u naslovu .

a gdje si ti odrastao ako nije problem?
GaRGa

#17 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by GaRGa »

forma bez sustine
weredsf

#18 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by weredsf »

Posljednji_Stadijum wrote:.
.
.
.
Ogromnu je paznju juce izazvala tema o onoj manekenki koja full sredjena ide na fakultet.

Sta se generalno krije iza toga da vecina nasih zena uvijek tezi da budu non stop dotjerane, cak i ako treba otici do prodavnice, izbaciti smece i sl. Stikle, maskara i ostali preparati su must have kad se ide bilo gdje van kuce.

Djevojke su svjesne da je njihova fizicka ljepota njihova najveca vrijednost. Sto si ljepsa, imas sanse za ugodniji zivot. Sto si ljepsa, imas vece sanse da sutra radis laksi posao, da se manje mucis, da vise odmaras i u krajnjoj liniji da se jos vise posvetis sebi i budes jos ljepsa. To nema veze sa sponzorstvom i sl. Svaki covjek ima svoju vrijednost, a vrijedne djevojke (lijepe djevojke) vrijede najvise i naravno da su "najskuplje", citaj traze najbolje za sebe.

Sta vi mislite?
Zato sto su iskompleksirane, sto ih odgaja Hayat i Grand
yoyo13

#19 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by yoyo13 »

nikad se ne zna gdje moze sresti covjeka svog zivota :lol: 8-)
_mufljuz_

#20 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by _mufljuz_ »

ja ne znam o kojoj se ogromnoj paznji radilo - i gdje je zabiljezena ta ogromna paznja....

ako je referenca jedna druga tema na forumu - ja sam se potrudio maksimalno da bude dobar šprd :mrgreen:

al i dalje bi ja nju opalio, ne bi joj nista naplatio :mrgreen:
dječak sa šibicama

#21 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by dječak sa šibicama »

"Da ne prica komsiluk...."
mefistofilis

#22 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by mefistofilis »

to je zbog price u mahali:
da vidis, moja ti, koje ona pare samo za sminku da'ne da ti ne pricam dalje...

edit: o kojoj je to jucerasnjoj temi rijec :D
_mufljuz_

#23 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by _mufljuz_ »

mefistofilis wrote:to je zbog price u mahali:
da vidis, moja ti, koje ona pare samo za sminku da'ne da ti ne pricam dalje...

edit: o kojoj je to jucerasnjoj temi rijec :D
mah 13 stranica prdoklacenja i tracanja na nekom forumu je vec dokaz svjetske popularnosti.... :mrgreen:
mefistofilis

#24 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by mefistofilis »

nisi mi puno pomog'o :lol:
_mufljuz_

#25 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?

Post by _mufljuz_ »

mefistofilis wrote:nisi mi puno pomog'o :lol:
necu da dzaba pravim reklamu :mrgreen: moje usluge kostaju :mrgreen:
Post Reply