Bombas i pistoljdzija

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

nebi

Post by nebi »

Edin for President!
Raul Gonzales

Post by Raul Gonzales »

ja ti ¨nebi¨bio na mjestu i ¨nebi¨ga pusio ko ti... :D
nebi

Post by nebi »

Raul Gonzales wrote:ja ti ¨nebi¨bio na mjestu i ¨nebi¨ga pusio ko ti... :D
Zena zeni drzi stranu.. :D
Carl_Cox

Post by Carl_Cox »

Nedaj se Edine legendo, a nedaj ni k.u.r.a.v.i. dijete! ;)
Raul Gonzales

Post by Raul Gonzales »

a nism znao da se konji i majmuni tako dobro slazu :lol:
nebi

Post by nebi »

Rat Njemackoj,ne damo Edina!
Raul Gonzales

Post by Raul Gonzales »

ma nedamo mi ni tebe :lol:
pitt

Post by pitt »

Sta rat....treba dzihad proglasiti i jednom zauvijek raskrstiti sa mrskim krautima :D:D:D
nebi

Post by nebi »

pitt wrote:Sta rat....treba dzihad proglasiti i jednom zauvijek raskrstiti sa mrskim krautima :D:D:D
Nemoj dzihad...pomislice da ih ne volimo. :D
pitt

Post by pitt »

Ma bolji je odziv kad kazes dzihad. Pridobit cemo dobrovoljvce iz bratskih nam zemalja :D:D
kamen

Post by kamen »

PRIJEDOR, 7. FEBRUARA /SRNA/ - Okružni tužilac banjalučkog tužilaštva Mahmut Švraka danas je, nakon saslušanja, pustio na slobodu Edina Kantarevića iz Novog Grada koji je u subotu uveče oteo kćerku u NJemačkoj i juče se predao policiji Republike Srpske u Novom Gradu.

Švraka je novinarima rekao da je Tužilaštvo uvažilo činjenicu da se neko mora brinuti o maloljetnom djetetu, te je odlučilo da Kantarevića pusti kako bi vršio roditeljsko pravo, zbog čega mu i nije određen pritvor.

Okružni tužilac Mahmut Švraka, koji je saslušanje obavio u Područnom odjeljenju banjalučkog Okružnog tužilaštva u Prijedoru, rekao je da su Edinu Kantareviću oduzete putne isprave, te da će, ukoliko dalja istraga bude zahtijevala, biti ponovo pozivan.

Švraka je rekao da će optužnica protiv Kantarevića biti zasnivana na otmici djeteta od roditelja.

On je naveo da Edin sa suprugom Nevenkom već tri godine ne živi skupa, da je prije mjesec dana pred njemačkim sudom podnesen zavaničan zahtjev za razvod braka, ističući da je obavljanje roditeljskog prava zajedničko za oba supružnika.

Okružni tužilac Mahmut Švraka dodao je da je juče, 6. februara, njemački sud donio odluku da se pravo na mjesto boravka djece daje majci, što ne podrazumjeva konačno starateljstvo.

Ističući da je njemačka ambasada tu odluku faksom proslijedila Okružnom tužilaštvu, on je dodao da će se o posljedicama te odluke kasnije izjasniti.

Švraka je naveo da u Okružno tužilaštvo još nije stigla zvanična potjernica koju je za Edinom Kantarevićem raspisao Interpol. Kantarević je državljanin BiH i, kako je precizirao Švraka, u slučaju procesuiranja biće mu suđeno pred domaćim sudom.

"Naši pravosudni organi, s obzirom da je Kantarević počinio krivična djela u više zemalja, ostvariće saradnju sa pravosudnim organima tih zemalja", dodao je okružni tužilac banjalučkog Tužilaštva.

Edin Kantarević, nakon saslušanja vratio se četvrogodišnjoj kćerki Melisi u Novi Grad, gdje je juče, prije nego što se predao policiji, ostavio kod sestre Vahide Gorinjac i vjerenice Marije Balaban.

On je novinarima ponovio da se na otmicu djeteta odlučio zbog ženinog nevjerstva, te da je bio naoružan kako bi svoje dijete mogao da odvede.

Edin Kantarević je u subotu uveče, uz prijetnju oružjem, oteo kćerku Melisu od supruge u Diseldorfu, u NJemačkoj.

Uz pratnju policijskih snaga zemalja kroz koje je prolazio, stigao je do Novog Grada juče oko 14.00 časova gdje se predao policiji.
nebi

Post by nebi »

kamen wrote:PRIJEDOR, 7. FEBRUARA /SRNA/ - Okružni tužilac banjalučkog tužilaštva Mahmut Švraka danas je, nakon saslušanja, pustio na slobodu Edina Kantarevića iz Novog Grada koji je u subotu uveče oteo kćerku u NJemačkoj i juče se predao policiji Republike Srpske u Novom Gradu.
Edina za ministra vanjskih poslova!
zzzzz

Post by zzzzz »

wels wrote:
Harrys wrote:Nadam se da ce dijete biti vraceno majci.
Ako nemaju njemacko drzavljanstvo,a mislim da nemaju, kome ce dijete pripasti rijesice mjerodavni BiH organi.
Za ucinjene nezakonite radnje Edin Kantarevic ce odgovarati pred njemackim sudom.
Veceras je objavljeno da ce odgovarati pred nasim sudom, jer je nas drzavljanin. Njemacki sud je donio odluku da majka ima pravo odluciti gdje ce dijete zivjeti, vjerovatno njemu misle progon uruciti.

Najzalosnije sto je mozda doveo u pitanje svoju buducnost i doveo se u situaciju da nece moci vidjati dijete. Majka ima dovoljno godina pred sobom da svu krivicu njihovog propalog braka svali na oca koji nema priliku da se brani. Gubitnik je svakako on.
nebi

Post by nebi »

Ali je moralni pobjednik.
Zreli

Post by Zreli »

Utekao je katolicima.
jokeren

Post by jokeren »

mislim da je najbolje da se uzdrzite komentara, a pogotovo vi koji niste roditelji.
jokeren

Post by jokeren »

Zreli wrote:Utekao je katolicima.
A sta je njegovo dijete volino?
jokeren

Post by jokeren »

nebi wrote:Ali je moralni pobjednik.
sta ti znas o slucaju?
sta ti znas o majci tog djeteta? a sta o ocu? i zbog cega se sve dogodilo?

idi igraj poker aparata, konju.
Zreli

Post by Zreli »

Nasa pobjeda nad katolicima. Mislim, htjeli su ga sjebat, a on je spasio djevojcicu od katolicke ruke... Treba ga odlikovat
nebi

Post by nebi »

jokeren wrote:
sta ti znas o slucaju?

I ti idi pusi kurac.
Imas li djecu?Ja imam.
jokeren

Post by jokeren »

nebi wrote:
jokeren wrote:
sta ti znas o slucaju?

I ti idi pusi kurac.
Imas li djecu?Ja imam.
imam kcerkicu. puni 6 godina 27. februara. sta hoces da mi kazes?
BECHO

Post by BECHO »

Zreli wrote:Nasa pobjeda nad katolicima. Mislim, htjeli su ga sjebat, a on je spasio djevojcicu od katolicke ruke... Treba ga odlikovat
Jah, komentara! :zzzz:
nebi

Post by nebi »

jokeren wrote:
nebi wrote:
jokeren wrote: sta ti znas o slucaju?

I ti idi pusi kurac.
Imas li djecu?Ja imam.
Da ne drzis predavanje nikome.
jokeren

Post by jokeren »

nebi wrote:
jokeren wrote:
nebi wrote: I ti idi pusi kurac.
Imas li djecu?Ja imam.
ni ne drzim predavanja. kazem da bi vam pametnije bilo da zacepite svoje pogane gubice.
nebi

Post by nebi »

jokeren wrote:
nebi wrote:
jokeren wrote: imam kcerkicu. puni 6 godina 27. februara. sta hoces da mi kazes?
ni ne drzim predavanja. kazem da bi bolje bilo da zacepite svoje pogane gubice.
daj,odjebi vise,debilu.ko si ti da mi kazes sta da radim?
Post Reply