Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Patriotska_Liga

#351 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Patriotska_Liga »

avetinja wrote:
Admir_1984 wrote:
avetinja wrote:Rijetko se gdje mogu sresti budale slične onima kao u kladionici. Ne mislim na one koji povremeno odu u kladionicu, već na bolesnike koji su postali inventar u kladionici. Najjače mi je kad počnu psovati aparate i ženu što ukucava. Oni su krivi što oni nisu dobili pare, sigurno. Ljudi su počeli izlaziti u kladionice, bukvalno. Kupe grickalica, bambuču i vozi. Cijeli dan prođe u praćenju rezultata. Još im se ona bagra od žene sa kase priključi pa ne znaš ko je gori. Pametni ljudi mogu zaraditi na kladionici. Problem je što kod nas ljudi nemaju strpljenja i hoće pare na guzove. Ne bi on da za mjesec zaradi 200 KM, već da odmah dobije 500 KM.
ili kada se obračaju "bingu", tj softveru gledaj šta radi, gledaj ebo majku svoju neće da baci, gledaj kako ih reda, ma gospodin jhe ovo veliki....i slične budalaštine :D
Ne znam da li bih se smijao ili bih plakao, kada ih gledam. Idiot do idiota. Još kad krene lupat po kladionici, tačno ga treba nogama izgazati. Ali, neka, ionako je dovoljno kažnjen, dok je zaglibio da razgovara sa aparatom.
Ma smijat se, čuj gospodin veliki :lol: probudih komšije od smijeha :lol:
Logovan

#352 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Logovan »

avetinja wrote: Ne znam da li bih se smijao ili bih plakao, kada ih gledam. Idiot do idiota. Još kad krene lupat po kladionici, tačno ga treba nogama izgazati. Ali, neka, ionako je dovoljno kažnjen, dok je zaglibio da razgovara sa aparatom.
:lol: :lol: :lol: :thumbup: Nasmija me ovo baš, u pravu si skroz. Bukvalno razgovaraju sa aparatom. :lol:
nema me tamo

#353 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by nema me tamo »

Koliko samo scena ima, pa eno neki dan lik razvalio plazmu-- :D
A tek kad krene psovanje mrtvih radnici meni je to smiješno, a ona sjebana sjedi ovi kreteni lupaju aparat..
To je više postala standardna prica da nece uzet pare na njemu, samo eto bolest pa nastavljaju da kockaju.. :D
radiša

#354 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by radiša »

Neko razgovara sa aparatom,neko se flasom,neko sa zivotinjom,zavisi sve ko sta voli.Bitna je prica a sutnja ne valja,oni sto sute su najgori.
Citav zivot je kocka nije samo bingo,kladionica...
nema me tamo

#355 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by nema me tamo »

Daj ba kakve su to dubokoumne recenice u 2 sata, javi mi se u pp dacu ti broj dilera rijesicemo problem odma. :D
radiša

#356 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by radiša »

nema me tamo wrote:Daj ba kakve su to dubokoumne recenice u 2 sata, javi mi se u pp dacu ti broj dilera rijesicemo problem odma. :D
ovo je mozda tebi smijesno i tebi slicnim,ali neka,samo se raduj,neka se drugi raduju...
volim kad su ljudi veseli pa makar i na moj racun.
nema me tamo

#357 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by nema me tamo »

Život je kurva, a brate moj?
radiša

#358 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by radiša »

Nekom je zivot,nekom zena,nekom majka a nekom maceha :lol:
nema me tamo

#359 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by nema me tamo »

Ma svi cemo mi pod zemlju dobri moj.
Bosh_Pumpa

#360 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Bosh_Pumpa »

Ovo je žalosno,a što je još žalosnije,djeca,srednjoškolci,razvijaju naviku kockanja u ranoj dobi života,krene polako,1 KM sedmično na listić,pa onda to postaje svakodnevnica,prelazi se na bingo,cuke,kad se jednom uđe u taj začarani krug teško je izaći,jer poslije dobitka,kockar zaboravi sve one gubitke,te ulaže to sve ponovo dok ne dobije opet.A kladionice se bogate,ne plaćaju poreze,izbjegavaju inspekcije.Žalosno.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#361 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Velkoski »

Sociolog

#363 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Sociolog »

ovo je bolesno, ovo nije smijesno..

razumijem zene, samohrane majke..koje MORAJU raditi, doniejti par glava u kucu, da prehrane dijete..ali ove svadje nikako

KRCATe one 3 kladionice, na cwhili 2..Max bet, sport plus, i Formula..sve mladja raja..a tesko će se kasnije riješiti poroka i navika, neki hoće..ali ogromna vecina čitavog života postaju kockari... žao mi je roditelja, i supruga

NIKAKO, al' bas nikako da shvatim, razumim, skontam, masa ovih kladionicara, pripaliteta što su po vazdan tamo, imaju fine i solidne supruge, ŠTA ONE NADJU U NJIMA? :shock: :shock: :shock: bez zezze
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#364 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Velkoski »

mi što visimo u kladari prangijamo jako dobro 8-)
MOSALJOZE

#365 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by MOSALJOZE »

Na Faktoru je bio odlican text(velkoski je vjerovatno citao)o tome kako su Britanci prihode od kladionica usmjerili u sport,ostalo je historija.
Patriotska_Liga

#366 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Sociolog wrote:ovo je bolesno, ovo nije smijesno..

razumijem zene, samohrane majke..koje MORAJU raditi, doniejti par glava u kucu, da prehrane dijete..ali ove svadje nikako

KRCATe one 3 kladionice, na cwhili 2..Max bet, sport plus, i Formula..sve mladja raja..a tesko će se kasnije riješiti poroka i navika, neki hoće..ali ogromna vecina čitavog života postaju kockari... žao mi je roditelja, i supruga

NIKAKO, al' bas nikako da shvatim, razumim, skontam, masa ovih kladionicara, pripaliteta što su po vazdan tamo, imaju fine i solidne supruge, ŠTA ONE NADJU U NJIMA? :shock: :shock: :shock: bez zezze
Smijeh je spontana reakcija, dok sam gledao meni je bilo smiješno. Ne tvrdim da je svakom smiješno ali meni jest.
radiša

#367 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by radiša »

Sociolog wrote: NIKAKO, al' bas nikako da shvatim, razumim, skontam, masa ovih kladionicara, pripaliteta što su po vazdan tamo, imaju fine i solidne supruge, ŠTA ONE NADJU U NJIMA? :shock: :shock: :shock: bez zezze
Kako sta nađu pa nađu nekog ko ce potrosit njihove pare dok one uzivaju u spremanju rucka,pranju,peglanju i gledanju serija.Serije su veci porok od kocke. :D
Sociolog

#368 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Sociolog »

evo oko 220 miliona prihoda kladionice inkasiralne, samo u entitetu Federacije :( :( :( :( :( :( :( na 2,1-2 mili. ljudi...ovo je tragedija ljudskih vrijednosti, ne dao Bog nikome, ko padne na ove poroke, pogotovo Bingo :(

ako budem primjer, ja cu sve kladionice Zabraniti/Verboten, u Kantonu Sarajevo
insomnia78

#369 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by insomnia78 »

Co'ek "ubode" 45 'iljada a vi navalili bolest, bolest :lol: :izet:
Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#370 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Tomahawk11 »

Valjda si mislio premijer.
Jasta ces (ako budes).
Uklopio bi se vrlo brzo u politicku elitu ;-)
Patriotska_Liga

#371 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Uplata 30 maraka, u fiksu kvote preko 3 :-) Bolest neizlječiva. Sve će te hiljade završit' tamo odakle su i došle.
Sociolog

#372 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Sociolog »

Tomahawk11 wrote:Valjda si mislio premijer.
Jasta ces (ako budes).

milimetar je falio, da budem za obrazovanje, na Lokalnom nivou, al' imao sam tad nepune 25 godina, jos je rano :wink:
Tomahawk11
Globalni moderator

#373 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Tomahawk11 »

Sociolog wrote:
Tomahawk11 wrote:Valjda si mislio premijer.
Jasta ces (ako budes).

milimetar je falio, da budem za obrazovanje, na Lokalnom nivou, al' imao sam tad nepune 25 godina, jos je rano :wink:
Sretno ti bilo.
Ako se vec vrtis u politici, onda bi valjda trebao znati da to bas i ne ide tako. Ne znam nikog ko je u tom smislu naivan, a da je uspio u politici :D
Mada, dio sa davanjima obecanja (koja nece biti ispunjena) je svakako dio politickog opusa, tako da si na pravom putu (bez uvrede) :-D
Jedna lasta ne cini proljece. Koliko puta je bilo odusevljenje nekim od politicara u smislu da ce donijeti promjene, ali avaj....tesko. Sve i da se pojavi neki revolucionar, ugusila bi ga masa koja drma politickom scenom.
toooka

#374 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by toooka »

Jedna od najjačih izjava: "...Šteli me od hiljade cijeli dan a neće da baci..." .... :/
Logovan

#375 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Logovan »

toooka wrote:Jedna od najjačih izjava: "...Šteli me od hiljade cijeli dan a neće da baci..." .... :/
:mrgreen: :lol:
Post Reply