Bobi - udomljen
Moderator: anex
- Baby
#26 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
Bobi je kod mene i danas poslijepodne ako hoće neko da dođe u park kod II GIMNAZIJE po njega oko 17h00. Ja ne mogu ni prije ni poslije a jednom kad sam ga ostavila u parku, on može odlutati. Zato bi bilo dobro da zainteresirani nazovu mene da se sa mnom nađu u parku.
Ovako ja napisala članici sos-a kod koje je bobi jos uvjek,da se on moze ostaviti kod bauh.-a na vikendici,na privremeno....sad kao prvo ko moze odvesti bobija na vikendicu,neka se dogovori sa bauhaus-om i ovom djevojkom...
ostala pitanja na pp
Ovako ja napisala članici sos-a kod koje je bobi jos uvjek,da se on moze ostaviti kod bauh.-a na vikendici,na privremeno....sad kao prvo ko moze odvesti bobija na vikendicu,neka se dogovori sa bauhaus-om i ovom djevojkom...
ostala pitanja na pp
- Asana
#27 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
ja poslala pp pa nistaBaby wrote: Ovako ja napisala članici sos-a kod koje je bobi jos uvjek,da se on moze ostaviti kod bauh.-a na vikendici,na privremeno....sad kao prvo ko moze odvesti bobija na vikendicu,neka se dogovori sa bauhaus-om i ovom djevojkom... ostala pitanja na pp
-
founder
#28 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
Evo nista se ne prica o tom psu vec nekoliko dana pa se pitam sta je sa njim?!
- tinchy
#29 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
Eh ovako ja kako sam cula da je Bobi u tom parku, nisam gore isla jer sam bila bolesna jedno pet dana a onda mi rece @Baby da se samo nocu pojavljuje, tako da cemo sad u subotu otici do njega ponijet mu hrane ako ga vidimo.. Ja evo ganjam par ljudi da ga usvoje ali.. ne vjerujem da ce ista biti od toga
tako da moramo traziti dalje
Pa evo jos jednom ako ima neko ko bi prihvatio Bobija makar privremeno neka se javi..
- cheguevara_k1
#30 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
@Tinchy
Dajte ako igdje moze da se smjesti @svileni je poslao pare za operaciju. Sta je bilo sa vikendicom koju je spominjao neko ovdje ?
Dajte ako igdje moze da se smjesti @svileni je poslao pare za operaciju. Sta je bilo sa vikendicom koju je spominjao neko ovdje ?
- Soul_Sista
#31 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
mIRCI,
javi mi se brzo na pp!!!!
Mozda imamo smjestaj za Bobia!

javi mi se brzo na pp!!!!
Mozda imamo smjestaj za Bobia!
- Soul_Sista
#32 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
..tek sad prelistala temu, Bobi je prelijep

- Baby
#33 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
imas li smjestaj za bobija???
-
Rivera
#34 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
Baby wrote:imas li smjestaj za bobija???
Pozdrav svima! Preko prijateljice sam saznala o Bobiju i pokusali smo naci privremeni smjestaj no jos uvijek cekam odgovor od zene koja je tek stigla sa puta i treba razgovarati sa suprugom o tome.
Bobi je zaista divan i zasluzuje dom i porodicu.
Ja nemam auto a Bobija bi trebalo odvesti prvo na slikanje noge. Da li neko moze to uraditi? .. potom cemo vidjeti sta dalje...
-
Rivera
#35 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
Imamo potencijalnu foster porodicu za Bobija ali zena zeli da ga vidi prije nego ga uzme (da vidi koliki je, kakva mu je narav..). Problem je sto Bobiju ne mozemo zakazati sastanak
pa vas molim da ako neko moze da ga uzme na jednu noc/dan da to uradi i da me kontaktira preko ovog foruma a ja cu organizovati prevoz na slikanje noge i susret s potencijalnim kandidatima za cuvanje. Dajte, to je samo jedan dan! Ja sam drzala 3 psa i macku mnogo duze (svi sa ulice) i da on nije toliko velik uzela bih i njega ali vec imam 2 velika psa.....
Hvala!!!
Hvala!!!
- Baby
#36 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
bobi je velicine labradora,a ima jako finu narav,posto sam jako dugo vremena,mogu ti reci da se voli igrati sa drugim psima,zna naredbu sjedi,i sve jede....ono sto voli jeset dadrzi covjecju ruku u svojim ustima,ali ne da ugrize,vec vsamo onako radi igre da je uhvati,nadam se da neko zna o cemu govorim.....
kada se bobi aBd izlijeci,treba mu naci stalnu porodicu....Nadam se da ce prica o Boiju biti jedan Happyend...
kada se bobi aBd izlijeci,treba mu naci stalnu porodicu....Nadam se da ce prica o Boiju biti jedan Happyend...
-
ajde_vise
#37 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
jel bobi smjesten kod porodice il? jos luta?
-
Rivera
#38 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
Dragi moji, ja vec 3 dana trazim Bobija. Za sutra sam vec sve dogovorila: odlazak na snimanje noge, pa pregled, pa potencijalna operacija, smjestaj po obavljaju iste i mogucu porodicu za njega.
Baby mi je napisala da je kod neke zene...Molim vas, javite mi kako da dodjem do osobe kod koje je pas jer ne zelim da izgubimo ovu priliku. HVALA!
Baby mi je napisala da je kod neke zene...Molim vas, javite mi kako da dodjem do osobe kod koje je pas jer ne zelim da izgubimo ovu priliku. HVALA!
-
ajde_vise
- Baby
#40 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
zena kod koje je bio bobi,ga je vodila veterinaru i on je rekao da operacija nema smisla...

-
Rivera
#41 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
Da li je neko slucajno napravio RTG snimak noge?
Tolika frka da se Bobiju pomogne a sad vidim da ima i smjestaj. Tema je zakljucena i nema potrebe da se brinemo ili...????
Tolika frka da se Bobiju pomogne a sad vidim da ima i smjestaj. Tema je zakljucena i nema potrebe da se brinemo ili...????
-
pets
#42 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
Bobi nema stalni smještaj niti dom. Jedna djevojka ga povremeno uzme da prenoći i nije u mogućnosti da ga zadrži. Ja sam Bobija vidjela večeras, ako si ozbiljna ,,mušterija,, za pomoć i Bobijevo udomljavanje daj kontakt telefon da te nazovem kad ga vidim. Operacija i ako je potrebna, ili ne, Bobi opet treba dom jer je jako dobar pas, jako društven i velika maza.
-
Rivera
#43 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
Poslala sam ti na pp. Upoznala Bobija prosle sedmice.pets wrote:Bobi nema stalni smještaj niti dom. Jedna djevojka ga povremeno uzme da prenoći i nije u mogućnosti da ga zadrži. Ja sam Bobija vidjela večeras, ako si ozbiljna ,,mušterija,, za pomoć i Bobijevo udomljavanje daj kontakt telefon da te nazovem kad ga vidim. Operacija i ako je potrebna, ili ne, Bobi opet treba dom jer je jako dobar pas, jako društven i velika maza.
-
ajde_vise
#44 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
jel ovo neka furka da se prica o bobiju.. i da se ko trudimo nesto?
svako na nekih 12 sati kaze ponesto.. "jadni bobi" " ako ga ne smjestimo.. ubice ga sinteri"
heeeej
dje je bobi??
nadjen mu je dom
sta vise razvlacite
,, eto docu oko 23 ccccc
svako na nekih 12 sati kaze ponesto.. "jadni bobi" " ako ga ne smjestimo.. ubice ga sinteri"
heeeej
dje je bobi??
nadjen mu je dom
sta vise razvlacite
,, eto docu oko 23 ccccc
-
ajde_vise
#45 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
nasla sam bobija:)
eno ga kod rivera
spavace unutra danas:) i valjda do kraja zivota:D
eno ga kod rivera
spavace unutra danas:) i valjda do kraja zivota:D
- Baby
#46 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
jeli to bobi nasao novi privremeni dom....
bas ste meee obradovaliiii.....
Rivera ako je kod tebe , jeli mogu neke slikice....odavno ga nisam vidjela....
bas ste meee obradovaliiii.....
Rivera ako je kod tebe , jeli mogu neke slikice....odavno ga nisam vidjela....
-
Rivera
#47 BOBI NIJE VISE NA ULICI
Napokon sam dosla do Bobija! U tome mi je zaista puno pomgla ajde_vise i zahvaljujem od srca. Danas je Bobi bio na RTG i ima ostecenje kuka koji je bio slomljen. No tacniju i detaljniju dijagnozu kao i prognozu i dalji tok dogadjaja javicu sutra. Ako mu se bude moglo pomoci operacijom bice dobro jer tada ce biti lakse da mu se nadje stalni dom. Zapravo, niko ne zeli da snosi tolike troskove oko lijecenja, rijetko se ljudi odluce udomiti psa sa problemom...No nece biti napusten vise 
- tinchy
#48 Re: BOBI NIJE VISE NA ULICI
Mi kad smo zvali veta prvi put kad je Bobi pregledan, receno je kao da mu je izvaljen kuk i da su misici u nozi potrgani.. I rekao je vet da je operacija oko 200 KM. I tad je @Svileni poslao 100 eura za operaciju (koje tad nisu podignute, sad ne znam treba vidjeti da li su pare jos uvijek na racunu) na koju Bobi jos ceka, ali evo izgleda da ce je na kraju ipak bitiRivera wrote:Napokon sam dosla do Bobija! U tome mi je zaista puno pomgla ajde_vise i zahvaljujem od srca. Danas je Bobi bio na RTG i ima ostecenje kuka koji je bio slomljen. No tacniju i detaljniju dijagnozu kao i prognozu i dalji tok dogadjaja javicu sutra. Ako mu se bude moglo pomoci operacijom bice dobro jer tada ce biti lakse da mu se nadje stalni dom. Zapravo, niko ne zeli da snosi tolike troskove oko lijecenja, rijetko se ljudi odluce udomiti psa sa problemom...No nece biti napusten vise
- Baby
#49 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
hajmo ljudi samo rtg je 117 km kojhe je rivera platila hajmo skupiti jos nesto para,jer rijetko ko bi zeljeo dati 117 km samo za rtg,pa onda kupanje...
P.S. Dali se zna ko bi mogao udomiti bobija
P.S. Dali se zna ko bi mogao udomiti bobija
-
bauhaus
#50 Re: Bobiju HITNO treba stalni/privremeni dom!!
uzeo sam danas bobiju povodac od 2 m i okovratnik.i nesto para cu poslati.dolazi u sarajevo krajem iduce sedmice.
tako da je spreman za udomit se u nekoj odgovornoj,humanoj porodici.
trebalo bi ga i vakcinisati i napraviti mu pasos.
tako da je spreman za udomit se u nekoj odgovornoj,humanoj porodici.
trebalo bi ga i vakcinisati i napraviti mu pasos.