Bingo City Center Sarajevo
- nepass1
#351 Re: Bingo City Center Sarajevo
Pa sve im sintetika meni je cotton koliko toliko kvalitetniji. Da se rqzumijemo slabo ja sopingujem odjecu. Par puta me zena navratila nesta iz waikikija da uzmem i meni je bilo bezveze.
-
tempuser
#352 Re: Bingo City Center Sarajevo
Pa nije bas sve sintetika. Za djecu je uglavnom pamuk.
- thekupus
#353 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ja sam imao isti utisak na početku. Vremenom sam skontao da u Cottonu ima više sintetike nego u Waikikiju. Primjer su majice kratkih rukava. U Wk redovno nađem 100% pamuk, jeftinije nego 30% sintetičke iz Cottona.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#354 Re: Bingo City Center Sarajevo
Pamucne majice su meni bolje u waikikiju od kotona. Koton je pokušaj, po meni poprilicno loš pokušaj da budu Turska Zara.
- amar1994
#355 Re: Bingo City Center Sarajevo
nista sa liste,nego : Air Jordan brend 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#356 Re: Bingo City Center Sarajevo
Pa imas kupiti air jordan obucu ako nista. Ostali asortiman, malo teze..
-
suit_up
#357 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ja se sjećam kada se Cotton prvi put otvorio u Alti, bio je dosta skuplji nego ovaj sad jer sam neke džempere kupio u par navrata, danas je baš jeftin i dosta su mu veće radnje, ne znam kada i kako su tako promijenili politiku.konektovan wrote: ↑27/01/2020 17:28 Pamucne majice su meni bolje u waikikiju od kotona. Koton je pokušaj, po meni poprilicno loš pokušaj da budu Turska Zara.
Apropo Jeordie's, neko je spominjao ranije, to mi je radnja br. 1 za odjeću jer mi poslovni izgled to diktira, ja sam jako zadovoljan košuljama (ne mislim na one najjeftinije koje često budu na sniženju jer su uglavnom višebojne, pa ih ni ne kupujem jer mi kao takve ne odgovaraju) i cipelama, neke primjerke cipela sam kupio dok su bile 70% na sniženju, baš fazon koji mi se sviđa (lakirane) i stvarno su top. Duže mi drže originalni izgled nego npr. Rossi (ne gužvaju se tako lahko na prednjem dijelu). Da ne spominjem da su im oni kaiševi sa ukrasnim tokama najbolji na koje sam naišao. Jedino mi je čudno što u više boravaka u Istanbulu nisam naišao ni na jednu njihovu radnju
- amar1994
#358 Re: Bingo City Center Sarajevo
konektovan wrote: ↑27/01/2020 17:50 Pa imas kupiti air jordan obucu ako nista. Ostali asortiman, malo teze..
zato i kazem da bi bilo dobro
-
sarajevsko_pivo
#359 Re: Bingo City Center Sarajevo
Decathlon je krajem 2019 otvorio svoju prvu radnju u Srbiji. Valjda ce za jedno 2-5 godina I kod nas da se otvore.konektovan wrote: ↑26/01/2020 21:18 Pa valjda mora biti i neke volje ovdje, neko ko ce se naci u toj prici, neki kontakt. Obezbjediti uslove za normalno poslovanje, adekvatan prostor i još neke finese. Ako moze intersport biti prisutan ovdje, zasto ne bi mogao biti i decathlon?? Zasto ima decathlon u Ceskoj, Slovackoj??? Je li se i oni bave masovno jedrenjem????
Ako gledamo po imenu, jacini brenda, mnogo jaci igrašci od decathlona su ovdje prisutni..
-
sarajevsko_pivo
#360 Re: Bingo City Center Sarajevo
Sarajevo postaje “šoping meka”
Sarajevo bi uskoro moglo postati prava „šoping meka“, sa nekoliko velikih tržnih centara, hotela i visokih, modernih zgrada koji se grade ili čija je izgradnja planirana. Riječ je o investicijama ukupne vrijednosti nekoliko stotina miliona eura, piše BiznisInfo.
Ove investicije skoncentrisane su na prostor novijeg dijela grada, s obzirom da je tu ima više slobodnih parcela. Ovo su neke od njih:
Delta ulaže 90 miliona eura
Srbijanski biznismen Miroslav Mišković namjerava početi s izgradnjom šoping centra u Sarajevu koji bi mogao biti najveći u BiH.
Mišković je prije nekoliko dana izjavio da će u februaru boraviti u Sarajevu gdje ima “jednu fantastičnu lokaciju gdje će početi izgradnja šoping mola u vrijednosti od oko 90 miliona eura”.
BiznisInfo je pisao da Miškovićeva Delta ima nekretnine kod Stupske petlje (formalno Općina Ilidža). Riječ je o šoping centru koji će privući posjetioce iz cijelog regiona.
Capital Holding gradit će na mjestu Doma penzionera
Veliki tržni centar trebao bi biti izgrađen pored hotela Radon Plaza, na mjestu devastiranog Doma penzionera.
Podsjetimo da je ova parcela u oktobru prodata kompaniji Capital Holding za 10,3 miliona KM. Generalni direktor Amjad Alrez tada otkrio je za BiznisInfo planove ove kompanije.
– Objekat će biti srušen a na njegovom mjestu gradićemo veliki tržni centar, hotel i poslovnu zgradu – kazao nam je Alrez.
Kongresni centar – šoping mol ispod tri kule
Još jedan veliki trgovački centar mogao bi biti izgrađen pored zgrade RTV doma na Alipašinom polju. Naime, na ovom mjestu planirana je gradnja takozvanog Kongresnog centra Sarajevo.
Načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić rekao je da će početkom ove godine godine, u januaru ili februaru, Općina raspisati međunarodni javni poziv investitorima za ovaj projekat u vrijednosti između 300 i 400 miliona KM.
Kako je BiznisInfo pisao, kompleks će sadžavati hotel, stambeno-poslovne zgrade, šoping centar, veliki trg, garažu i druge sadržaje, i drastično će promijeniti izgled cijelog Sarajeva, a ne samo Alipašingo polja. Sarajevo bi implementacijom ovog plana prvi put dobilo toranj viši od 40 spratova.
Kada je riječ o šoping centru, on će se prostirati velikim dijelom parcele a na njemu će biti izgrađene tri stambene kule.
Bingo gradi veliki tržni centar
Kompanija Bingo, lider na domaćem tržištu, uveliko gradi svoj najveći maloprodajni centar u Sarajevu.
Bingo centar gradi iza RTV doma, pored naselja Miljacka. Otvaranje se očekuje ove godine.
Planovi Belamionixa
Zanimljiva je i parcela koju je nedavno kupila kompanija Belamionix iz Brčkog, također u Novom Gradu, kod novog kružnog toka u Briješću.
Riječ je o velikoj parceli, a Belamionix je jedna od najvećih domaćih maloprodajnih kompanija. Nisu se izjasnili šta će graditi na ovoj parceli.
-
NediM17
#361 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ti neki Yuppie?suit_up wrote: ↑27/01/2020 18:42Ja se sjećam kada se Cotton prvi put otvorio u Alti, bio je dosta skuplji nego ovaj sad jer sam neke džempere kupio u par navrata, danas je baš jeftin i dosta su mu veće radnje, ne znam kada i kako su tako promijenili politiku.konektovan wrote: ↑27/01/2020 17:28 Pamucne majice su meni bolje u waikikiju od kotona. Koton je pokušaj, po meni poprilicno loš pokušaj da budu Turska Zara.
Apropo Jeordie's, neko je spominjao ranije, to mi je radnja br. 1 za odjeću jer mi poslovni izgled to diktira, ja sam jako zadovoljan košuljama (ne mislim na one najjeftinije koje često budu na sniženju jer su uglavnom višebojne, pa ih ni ne kupujem jer mi kao takve ne odgovaraju) i cipelama, neke primjerke cipela sam kupio dok su bile 70% na sniženju, baš fazon koji mi se sviđa (lakirane) i stvarno su top. Duže mi drže originalni izgled nego npr. Rossi (ne gužvaju se tako lahko na prednjem dijelu). Da ne spominjem da su im oni kaiševi sa ukrasnim tokama najbolji na koje sam naišao. Jedino mi je čudno što u više boravaka u Istanbulu nisam naišao ni na jednu njihovu radnju![]()
-
suit_up
#362 Re: Bingo City Center Sarajevo
@NediM17 Hahaha ne baš toliko radikalno, cijenim privatni život više od karijerističkog dijela 
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#363 Re: Bingo City Center Sarajevo
Jbt se modiraju za posao ja danas morao kuci da se presvucem koliko sam blatnjav bio 
-
NediM17
#364 Re: Bingo City Center Sarajevo
Eeee, nisi htio učiti da ne bi mor'o radit'. 
- BHF_Manijak
#365 Re: Bingo City Center Sarajevo
Meni je Waikiki OK. Znam da ne dobijam extra kvalitet, ali za te pare sasvim pristojno.
Znao sam nekad uzeti tzv. "klix" cipele za proljeca ili zime, pod jednokratke mislim ono tu sezonu izgurat i vozdra, jer su 30KM, ali sasvim se dobro drze. Niti propustaju ako su zimske niti se raspadnu nakon 2 nosenja.
Za te pare vala taman ih 2 mjeseca nosio isplati se.
Znao sam nekad uzeti tzv. "klix" cipele za proljeca ili zime, pod jednokratke mislim ono tu sezonu izgurat i vozdra, jer su 30KM, ali sasvim se dobro drze. Niti propustaju ako su zimske niti se raspadnu nakon 2 nosenja.
Za te pare vala taman ih 2 mjeseca nosio isplati se.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#366 Re: Bingo City Center Sarajevo
Mani se Jeordie's-a ziv bio, ono je tesko smetljesuit_up wrote: ↑27/01/2020 18:42 Apropo Jeordie's, neko je spominjao ranije, to mi je radnja br. 1 za odjeću jer mi poslovni izgled to diktira, ja sam jako zadovoljan košuljama (ne mislim na one najjeftinije koje često budu na sniženju jer su uglavnom višebojne, pa ih ni ne kupujem jer mi kao takve ne odgovaraju) i cipelama, neke primjerke cipela sam kupio dok su bile 70% na sniženju, baš fazon koji mi se sviđa (lakirane) i stvarno su top. Duže mi drže originalni izgled nego npr. Rossi (ne gužvaju se tako lahko na prednjem dijelu). Da ne spominjem da su im oni kaiševi sa ukrasnim tokama najbolji na koje sam naišao. Jedino mi je čudno što u više boravaka u Istanbulu nisam naišao ni na jednu njihovu radnju![]()
- nepass1
#367 Re: Bingo City Center Sarajevo
Da, za djecu je ok, upravu si, znam da je zena maloj u lindexu nakupovala bodica i da se djete samo znojilo, lafo neki eko pamuk, dok se u stvarima iz waikikija nije znojila i da su ljepse na dodir.
Mada vecina kaze da je u lindexu taj asortiman za bebe vrh.
-
suit_up
#368 Re: Bingo City Center Sarajevo
@_BataZiv_0809 Vjerujem da si imao loše iskustvo, desi se jbg, ali što se mene tiče, 5 godina svakodnevne eksploatacije im je dovoljna referenca, nisu ni kod njih sva odijela iste klase
Da ne bih još u Cacharel išao
Da ne bih još u Cacharel išao
-
mahalik
#370 Re: Bingo City Center Sarajevo
Vidi se da napreduje i proširenje ulice Džemala Bijedica
Ovdje sada ima dosta prostora i da se hotel siri i grade dodatne zgrade. Samo bi konačno trebala počeli regulacija Miljacke
Ovdje sada ima dosta prostora i da se hotel siri i grade dodatne zgrade. Samo bi konačno trebala počeli regulacija Miljacke
- starii
#371 Re: Bingo City Center Sarajevo
bil' u ovom grad neko nekad drvo zasadio 
- Edin H.
-
mahalik
#373 Re: Bingo City Center Sarajevo
Pa biće i drvored
-
Naslovnica
#374 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ne znam gdje ti vidis da napreduje to prosirenje?!
Ja nista ne vidim da se radi, a pogotovu da napreduje prosirenje Ulice Dzemala Bijedica, osim sto su poslijekli drvece prije nekoliko mjeseci.
Svaki dan prolazim tom ulicom.
- MorningStar
#375 Re: Bingo City Center Sarajevo
Pored radnih mjesta unutar objekta i 50 radnih mjesta za migrante izvan... rahat u kupovinu