Bila pa vise nije pa ce bit...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
rei

Post by rei »

Max.Cherry wrote:Joj ja zaboravio napisat' apdejt za ovu novu koku... helem, izasli smo, sjajno sve bilo. Cura fina, zgodna, lijepa, pametna... (nevjerovatno zvuči). Ne, fakat se slazem s njom bolje u nekoliko dana, nego sa onom prvom u po godine. Mislim da će biti nešto, ali polahko, ne hiti mi se. A ni njoj, koliko sam uvidio.

ALI, uvijek ima ALI: vidi sad drame - prva, zbog koje je ova tema i pokrenuta, mi neki dan govori jednu nadasve impozantnu vijest: nije više sa dečkom. Sad je sama opet... :lol: :lol: :lol: Što meni otvara nove mogućnosti. Opet sam u dilemi, a taman se kutariso jebem li ga... :roll:

Ne znam, vidjećemo, u budućnosti...
kada ce nastavak :) :-)
stella_sa

Post by stella_sa »

Max.Cherry wrote:Sad bi ja trebao reci kako je ovaj zadnji post bezze. Ali reci cu samo da bih ja volio kad bi sve bilo jednostavno kako bi to Stella zeljela... Ko zna, mozda kad bih bas nju upoznao, mozda bih znao tacno sta gdje i kako ide... Stella, jesi li taj tip djevojke, koju kad vidis, tacno znas sta bi s njom? Ja licno volim ove koje te iznenadjuju svakodnevno a ti sve vecu ceznju imas prema njima...

Meni se cini da si blize prvoj soluciji.
sta se ba ljutis? samo kazem da si neodlucan i konfuzan, sto su fakta svidjalo se to tebi ili ne.
Stella, jesi li taj tip djevojke, koju kad vidis, tacno znas sta bi s njom?
a sto se ovog dijela tice, aha, ta sam :D kad me vidis tacno znas sta bi sa mnom :D
mozda ne bi bilo lose da se ta tvoja uda, zamisli koliko bi te to iznenadilo i koliku bi tek ceznju osjecao :roll: hebote covjece, dodji sebi, 100% sam sigurna da te nije vrijedna :roll:
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

nastavak... soon. Sutra, ako Bog da, izlazim sa prvom, a s drugom prekosutra. Valjda ce se desiti nesto. MISLIM da hoce.

Stay tuned! :D :-D :D :-D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

a i ja sam siguran u istu stvar 1000%, i uvjerio sam se u to. nekoliko puta. I cak sam uspio razjebati veze sa prvom, i bio sam cool, ali onda mi rece da nema decka i onda ja opet poceh razmisljati... Bolje kad covjek ne konta nista.

I nisam se ljutio, samo sam replicirao :)
stella_sa

Post by stella_sa »

ja bih da se pojavi odnekud i treca :D ovo vec preslo u monotoniju :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

ha haaa... a ima i treca fakat, ali jos u fazi trazenja broja moba... ha ha. Ima stvarno jos jedna, ali nemogu da je uganjam da mi da broj telefona.

Sad ispade ja zigolo jebiga... nijeeeeee...
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

a sve kontam da stavim fotke tamo na Slibe pa da vidite za sebe i fizicki dio problema. Hmmm... :roll:
G.O.D.

Post by G.O.D. »

max. jedan prijateljski savjet...
Ne radi drugima ono sto ne bi volio tebi da rade iza ledja(to se odnosi na razj..... drugih veza) i poslije jeb... nema kajanja kaze nas stari dobri narod!sl. put kad odlucis da "sutnes" djevojku do koje ti je stalo iz nekog bez'ze razloga dobro razmisli da li je to pravi potez...pogotovo ako si sa njom duze u vezi:)
et' toliko od mene
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Ma vjeruj da mi je to na umu stalno. Necu zavlaciti nijednu, a obzirom da ni s jednom nisam trenutno, mogu furati ovako. Dacu sve od sebe, ako pokupim ijednu, da sa drugom nemam nista. Valjda cu uspjeti jebiga.
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

apdejt:

Sinoc sam se posvadjo kvalitetno sa prvom djevojkom, oko koje je i zakuhana tema i ona je definitivno out sada. Ostaje druga i nadam se da ce biti nesto. Znaci, tema vise nije "bila, pa nije pa ce opet bit", vec "bila, pa nije i nikad vise".

Eto, vala mi je drago sto je vako ispalo.
PR80.

Post by PR80. »

Max.Cherry wrote:apdejt:

Sinoc sam se posvadjo kvalitetno sa prvom djevojkom, oko koje je i zakuhana tema i ona je definitivno out sada. Ostaje druga i nadam se da ce biti nesto. Znaci, tema vise nije "bila, pa nije pa ce opet bit", vec "bila, pa nije i nikad vise".

Eto, vala mi je drago sto je vako ispalo.
A sta ima sa onom trecom :? :?
anais_nin

Post by anais_nin »

Max.Cherry wrote:Ma vjeruj da mi je to na umu stalno. Necu zavlaciti nijednu, a obzirom da ni s jednom nisam trenutno, mogu furati ovako. Dacu sve od sebe, ako pokupim ijednu, da sa drugom nemam nista. Valjda cu uspjeti jebiga.
Svaka cast na ovome...sve je fair play dok nikog ne zavlacis, bez veze su mi situacije kad neko nekog za nos vuce jos prije nego sto su ljudi uopste oficijelno za vezi i kada je puno puno lakse biti otvoren i iskren...drzim ti fige :D
G.O.D.

Post by G.O.D. »

anais_nin wrote:
Max.Cherry wrote:Ma vjeruj da mi je to na umu stalno. Necu zavlaciti nijednu, a obzirom da ni s jednom nisam trenutno, mogu furati ovako. Dacu sve od sebe, ako pokupim ijednu, da sa drugom nemam nista. Valjda cu uspjeti jebiga.
Svaka cast na ovome...sve je fair play dok nikog ne zavlacis, bez veze su mi situacije kad neko nekog za nos vuce jos prije nego sto su ljudi uopste oficijelno za vezi i kada je puno puno lakse biti otvoren i iskren...drzim ti fige :D
ja bih samo da dodam: Max pamet u glavu i goozu uza zid :lol: :lol: :lol:

nidje veze komentar al' hajde de :D
anais_nin

Post by anais_nin »

G.O.D. wrote: ja bih samo da dodam: Max pamet u glavu i goozu uza zid :lol: :lol: :lol:

to ti bilo sta da napises samo da si ispod mene :lol: :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Eh zato ja volim ovaj s-x forum. Gdje ima duha, tu ima i normalnih ljudi. A normalnih ljudi slabo ima oko nas...

Trecu ne mogu da uganjam, a sa drugom idem veceras na jedan kulturni dogadjaj (poso zove :-) ), pa cemo da vidimo.

Of kors, apdejt slijedi cim se nesto zdogodi.
MayaSA

Post by MayaSA »

Osoba A, osoba B ili osoba C? :roll:

Je l' ovo neka nagradna igra? :D :D

Prva, druga, treca, in, out, maybe, I dunno :-) :lol:
G.O.D.

Post by G.O.D. »

anais_nin wrote:
G.O.D. wrote: ja bih samo da dodam: Max pamet u glavu i goozu uza zid :lol: :lol: :lol:

to ti bilo sta da napises samo da si ispod mene :lol: :D
u kom smislu ispod tebe? :D :D
stella_sa

Post by stella_sa »

MayaSA wrote:Osoba A, osoba B ili osoba C? :roll:

Je l' ovo neka nagradna igra? :D :D

Prva, druga, treca, in, out, maybe, I dunno :-) :lol:
bosanska santa barbara :roll: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

G.O.D. wrote: u kom smislu ispod tebe? :D :D
ja nisam odavde :D ovo je maxova tema :lol:
G.O.D.

Post by G.O.D. »

anais_nin wrote:
sto bi rekli crnogorci:
-Sta zna' ja jaaadna :D :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Aaaha Anais, jes' te ufatio na foru. :D Odgovori čoeku sad, mojne mene uvaljivat'...

Red je da kažem da nema ništa novoga. Što se tiče ove teme, mislim.
G.O.D.

Post by G.O.D. »

Max.Cherry wrote:Aaaha Anais, jes' te ufatio na foru. :D Odgovori čoeku sad, mojne mene uvaljivat'...

hajde hajde!!!odgovori sada :D :D
a jes' vid'o max kako sam je na rufo :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

G.O.D. wrote:
anais_nin wrote:
sto bi rekli crnogorci:
-Sta zna' ja jaaadna :D :D
mmmmmmmmmm :roll:

Image

:lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

Max.Cherry wrote:Aaaha Anais, jes' te ufatio na foru. :D Odgovori čoeku sad, mojne mene uvaljivat'...

nego, ovaj, sta ima novo kod tebe? :lol: :D kako prodje to kulturno desavanje? :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Nego... ovaj... hmm, malo skrećemo sa teme... Ali nema veze, recimo da ZNAMO šta si mislila... :D :D

Prodje dešavanje, bilo je fino, čak smo bili i u medijima slučajno. Pa me raja pitala ko ti je ona koka :-D ... (bez uvrede). Ma ništa novoga, ona bila prehlađena, pa ja bio prehlađen, pa sad čekamo novi izlazak. Nekako mi se blago čini da sam se zajebo u pogledu njenog stava, a možda je u pitanju tipična ženska igra tipa ne-znači-možda; možda-znači-da... Vidjećemo. Ni ja nisam zagrijan previše. Imaš kakav savjet, kao female?

A ona prva je imala svojih milion šansi, i od nje nema ništa više. Može biti sretna što nisam violent tip, pa je sve prošlo sa verbalnim konfliktom :angry: i jednim odlučnim good-bye. Eto, sve sam ti reko.

Nego... Uživaš li i ti u razvlačenju muških srdaca do enormnih razmjera, kao većina ovih naših divnih girlies...?
Post Reply