Bila pa vise nije pa ce bit...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Max.Cherry

#1 Bila pa vise nije pa ce bit...

Post by Max.Cherry »

'Vako:

Procitah onu Mayinu temu, i kako se ona raspisala tamo kvalitetno, ja cu pokusati biti kratak u uvodu u love story. Bio sam sa djevojkom, bilo nam fino neka dva mjeseca, i onda meni dodije da ona stalno radi i ne mozemo biti skupa cesce, i ja joj dam nogu. Ostanemo mi dobri. Nakon hefte ja skontam da sam se zajebo i vratim se u napad ponovo - ali! ona vec nasla drugoga. Hmm... ja poludio. Mada nisam imao razloga, normalno. Ali ipak, nekako sam ja presao preko toga, i sad sam opet super dobar sa njom i kontam da je preotmem frajeru sad, ali uvijek me nesto sputava i ne znam sta da radim. Ja znam zasigurno da i ona osjeca nesto, ali takodjer znam da nas dvoje apsolutno nismo jedno za drugo, iz milion prisutnih razloga... ali... neka zudnja, strast postoji.

What to do?

Da probam da budemo lovers samo, a ona nek fura s njim?

Ili da probam totalno ponovo, da budemo zajedno opet?
_MaYa_

#2 Re: Bila pa vise nije pa ce bit...

Post by _MaYa_ »

Max.Cherry wrote:'Vako:

Procitah onu Mayinu temu, i kako se ona raspisala tamo kvalitetno, ja cu pokusati biti kratak u uvodu u love story. Bio sam sa djevojkom, bilo nam fino neka dva mjeseca, i onda meni dodije da ona stalno radi i ne mozemo biti skupa cesce, i ja joj dam nogu. Ostanemo mi dobri. Nakon hefte ja skontam da sam se zajebo i vratim se u napad ponovo - ali! ona vec nasla drugoga. Hmm... ja poludio. Mada nisam imao razloga, normalno. Ali ipak, nekako sam ja presao preko toga, i sad sam opet super dobar sa njom i kontam da je preotmem frajeru sad, ali uvijek me nesto sputava i ne znam sta da radim. Ja znam zasigurno da i ona osjeca nesto, ali takodjer znam da nas dvoje apsolutno nismo jedno za drugo, iz milion prisutnih razloga... ali... neka zudnja, strast postoji.

What to do?

Da probam da budemo lovers samo, a ona nek fura s njim?

Ili da probam totalno ponovo, da budemo zajedno opet?
e nisam nesto pametna, sam si vidio sama sebi en mogu pomocu u nerealnim stavrima, a o realnim i da ne pricam, ... al brate nemoj to dalje nastavljati, jer ocito joj nista ne znacis , dokaz? IMA DRUGOG, ako mislis da ima drugog samo zato da bi tebi prkosila, varaš se... njoj je dobro, da joj je lose plakala bi u kuci ili bi te zvala sto puta, jer cesto zene ne znaju glumiti kao muskarci pa radije ce te opsjedati i biti dosadne i svak ce znati kolko je jadna za tobom, nego da ce nesto glumiti...

a druga stvar huh bezze se primaš samo zato jer cura ima frajera (koji ako ej jos uz put i dobar) sta ti kao sad hoces doakazati nekom sebi da ti mos nju imati...

ma to ti je duso moja proslost

i znas da nesto osjeca? pa ja osjecam nesto prema 1000 tipova... kao i ti i svi ostali, ...prema curama...

tako da ohladi ti od tog stari
Lace

Post by Lace »

a otkud ti znas da je ona "puno radila"?

mozda je vec bila s njim a govorila ti da radi? :D
kekec

Post by kekec »

Lace wrote:a otkud ti znas da je ona "puno radila"?
Ne zakuhavaj vise. :-)
Momak ce razmisliti i mozda kupiti pistolj
da se upuca. :sad: :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Ha more bit svasta. Fazon je, sto se tice tog zanimanja jedno za drugo - mi smo vec izlazili nakon svega, i vec smo probali nesto. Takod a nije apsolutno upitno da li ona osjeca ili ne nesto sada. Nesto postoji, jer smo vec jednom bili zajedno poslije svega i dok je ona s tim novim deckom (koji nije cemu, by the way). Moja dilema je da li to da nastavim, to 'svaleranje' njeno sa mnom; da li da pokusam ozbiljno sa njom ponovo; ili da ja to odjebem sve, ha? Nisam pametan. Mada oboje pravo zborite...
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

kekec wrote:
"Woke up this morning, grab yourself a gun..." Ha ha, dobar si brate... dooobar, k'o sto bi rek'o onaj Stojan blesavi. :lol: :lol: :lol:
Lace

Post by Lace »

kekec wrote:
i meni je palo to na pamet :-? ...max ne uzimaj za ozbiljno...ja sam inace paranoicna :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Ma sve u dure. Ali tvoj comment nije daleko od istine, nadosao sam ja na to jos i ranije, neke sumnjive porukice cu joj bile u telefonu... I onda, HA sam ja sa njom finito - ona š njime. A sad mi simpa, ono, nalazimo s, zezam je, a ona vise sa mnom nego s njim... u cudnoj sam situaciji pravo.
Eshek

Post by Eshek »

ti joj bio momak - namagarčila te
drugi joj momak - i njega namagarčila

i ti bi opet. Dečko, jes' ti glup :? Još si se sada ti našao u poziciji jebatcha. Tačno znaš šta je tebi radila iza leđa, i ti bi opet nešto...

Budi pametan, zguzi je momački, i nogu u guzicu. Takve bolje ne zaslužuju.
MayaSA

Post by MayaSA »

On napisa da misli da njih dvoje "apsolutno nisu jedno za drugo" i nemaju buducnosti, ostavio je pa bi se vratio sad kad je ona s drugim - i ti nju osudjujes i ona nije vrijedna? :roll:

Najgora kletva svih vremena "Da Bog da im'o pa nem'o."
neko iz mase

Post by neko iz mase »

pa radila sigurno jeste, samo nije bilo jasno sta :D
neko iz mase

Post by neko iz mase »

Eshek wrote:ti joj bio momak - namagarčila te

i ti bi opet. Dečko, jes' ti glup :? Još si se sada ti našao u poziciji jebatcha. Tačno znaš šta je tebi radila iza leđa, i ti bi opet nešto...

Potpisujem. Samo sto momak ovo jos nije skontao :D :D
MayaSA

Post by MayaSA »

Jao jeste brzi svi za osuditi nekoga ko nije tu da se brani :roll:

Rek'o bi covjek da nismo na forumu nego u raju - sve andjeli i bezgrijesnici :D :D
Eshek

Post by Eshek »

Eshek wrote:ti joj bio momak - namagarčila te

FUCK!! Pogrešan film... :roll:

Ovo trebalo ići na drugu temu. Oprostite mi, bio pospan... :roll:

Da ispravim: bolje da njega guzi, a tebi da nogu u guzicu. Kad se vec ne mozes odlučiti :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Wow - zakuhalo se :D . OK, prekidam sve. Ostavljam sve i idem dalje. Ona ostaje s njim, ja trazim drugu 8-) . Hvala na savjetima.
kreten

Post by kreten »

Jarane. Vidi dovako. Tebi je mozda tesko jer si vidio da se ona snasla prije nego sto si mislio. Tipa nasla frajera a tebi vokri jer nisi mozda dobio sto si ocekivo ili si dobio pa bilo fantasticno.
Vjerij mi..Furaj svoje i vidjet ces da ce sve biti udure. Vrijeme uvijek pokaze svoje. Kad ti nekog novog upoznas bit ce ti puno lakse, a koke ko koke mogu glumit koliko god hoce na kraju i one pate a pogotovo kad te vide nakon nekog vremena sretnog, smirenog, sredjenog, nasmijanog i opustenog.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Jarane, najebo si :D:D:D

naletjeo na sujetu :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Sujeta je radila, i bila jaka, i onda popustila i jos je tu u nekoj mjeri... I neka je, bilo bi cudno da je nema.

Jos jedna dopuna prici - glavnina stvari se desila prije neka dva-tri mjeseca. I sad, ja sam prosao bas sve sto su svi rekli da sam trebao ili ocekivao da prodjem. I bio lud totalno jer je ona s drugim, i uspio je vratiti sebi (barem fizicki i materijalno, ako ne u emotivnom smislu da mi je djevojka), i cak sam uradio i ovo sto sto "kreten" kaze da ce mi biti lakse ako uradim. Vidjela me s drugom. I prosto je nevjerovatno kolika je to istina - kako se koke mijenjaju kada ONE uvide da nisu jedine. Jer, dok im poklanjas svu svoju paznju, one ce te drkat' koliko mogu i koliko zele. Kada se ohladis, i okrenes glavu barem na nekoliko dana, i onda se pojavis, kad te vidi, sto on kaze, opusten, nasmijan, zadovoljan... :shock: :shock: :shock: Totalna promjena. Haos.

Ali, neki brkaju stvari ili nisu skontali. Zato sam i rekao da odustajem. Dakle, ja sam prosao haman sve faze, i sada sam ja OK s njom. Vidjamo se, izlazimo, pricamo, raja smo, haman fuck buddies. Dotle nisam htio ici, a mogao sam, jer prolazimo apsolutno sve sto muskarac sa zenom moze. Upravo iz razloga jer ne znam sta dalje. Na raskrsnici sam. Mogu i dalje biti ovo sto jesam, pa cak i zapoceti jastucenje s njom - pa zaglaviti i vise. Mogu joj biti decko ponovo, to nije upitno ni sekunde, jer ona mi je rekla to. A mogu i odsetati dalje, jer mislim (ono sto sam napisao na pocetku) da nismo jedno za drugo. Iz milion malih razloga, a bili smo zajedno, tako da znam zasigurno. Ipak, ostaje cinjenica da me privlaci nesto kod nje...
kreten

Post by kreten »

Jarane bas zbog toga sto ima milion malih razloga gdje se razlikujete, zbog toga te ona i privlaci. Znam sta pricam u istoj sam nekoj situaciji. To sto ona sad capri da bi joj ti opet mogo biti frajer ne uzimaj zdravo za gotovo nego sacekaj neki period gdje ce se ona il bas zacopati u tebe jer si si ono cool i sve odvagas ili ce t izauvijek okrenuti ledja i ni od veze ni od sheme nece nista vise biti. Budi cool i strpljiv pa ces hladne glave najbolje znat odluciti sta ustvari zelis........
Haj pa javi raji ako sta bude novo..
piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Dobar savjet. Vec nekoliko dana situacija je zategnuta malo, mislim da je blago ljuta zbog necega, vadi se na posao, da nema vremena... Mislim da mi je tvoj savjet dosao u pravo vrijeme, jer upravo kontam da primirim malo, da skuliram i ne javljam se neko vrijeme, ili mozda samo zdravo za zdravo. Pa sta budne. Of kors da cu javiti razvoj ov d sičuejšn... :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Max.Cherry wrote:Dobar savjet. Vec nekoliko dana situacija je zategnuta malo, mislim da je blago ljuta zbog necega, vadi se na posao, da nema vremena... Mislim da mi je tvoj savjet dosao u pravo vrijeme, jer upravo kontam da primirim malo, da skuliram i ne javljam se neko vrijeme, ili mozda samo zdravo za zdravo. Pa sta budne. Of kors da cu javiti razvoj ov d sičuejšn... :D

Mozda je procitala ovu temu?
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

:D :D :D Možda... ali nema šanse, obzirom da ja nju internet pojam za koji zna, ali koji ne razumije apsolutno i nikad nije došla u dodir sa modernom tehnologijom. Sem mobitela.

Ma digla nos bezze, znaš trebe, puhno jugo pa i ona okrenula list... neka je. Meni odmor taman dobro doš'o...
anais_nin

Post by anais_nin »

Max.Cherry wrote:I prosto je nevjerovatno kolika je to istina - kako se koke mijenjaju kada ONE uvide da nisu jedine. Jer, dok im poklanjas svu svoju paznju, one ce te drkat' koliko mogu i koliko zele. Kada se ohladis, i okrenes glavu barem na nekoliko dana, i onda se pojavis, kad te vidi, sto on kaze, opusten, nasmijan, zadovoljan... :shock: :shock: :shock: Totalna promjena. Haos....
eh nisu sve koke takve....isto kao sto nisu svi pijetlovi predvidivo isti....da, postoji veliki broj ljudi koji postaju zagrijaniji sto si ti hladniji prema njima...ali po meni cesto u paketu sa tom tendencijom dolazi i velika doza emocionalne nezrelosti kao i tendencija za brzim gubljenjem interesa...

i znam sigurno da nisam jedina....da postoji veliki broj KOKA koje se ponasaju obrnuto od gore navedenog...sto ih bolje pazis to se vise zagriju...kad se ohladis, ohlade se i one :D pa ti vidi koja vrsta tebe vise privlaci...

a za nju....ma zezaj se dok ti se da...ali nema tu buducnosti kao sto si i sam uvidio..samo mojne da ti promakne prilika sa nekom curom koja ti vise odgovara jer si previse zaokupiran situVacijom sa ovom zeMskom :D
kreten

Post by kreten »

modro zboris anais_nin. samo te cure koje znaju cijeniti kad ih gotivis i pazis i sto bi za njih sve ucinio je jako tesko naci. ja recimo iz svog iskustva pricam. djevojka koju volim (ona to zna) i za koju bi sve ama bas sve u zivotu dao (nisam balavac znam o cemu govorim) reagovala je na skroz drugi nacin. sad se pitam; nisam u njenim ocima taj pravi ili sam jednostavno vodjen emocijam pa ne vidim jasno.
no bilo kako bilo stoji da mi je draga, a sve ostalo ce se nekako predeverati prema tome kao sto sam vec rekao vrijeme cuda cini i sve nekako dodje na svoje...........................
anais_nin

Post by anais_nin »

kreten wrote: djevojka koju volim (ona to zna) i za koju bi sve ama bas sve u zivotu dao (nisam balavac znam o cemu govorim) reagovala je na skroz drugi nacin. sad se pitam; nisam u njenim ocima taj pravi ili sam jednostavno vodjen emocijam pa ne vidim jasno...........
a mozda se jednostavno pitas pogresnu stvar :D postoji li sansa da mozda ONA nije prava za tebe :D jer prava bi prepoznala tu ljubav i znala bi je cijeniti i njegovati i ne bi te uopste dovodila u situaciju da se pitas o ovakvim stvarima :D a znam 110% da takve cure postoje :D
Post Reply