BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koliko bodova ćemo osvojiti u dvomeču sa Slovačkom?

Poll ended at 10/09/2013 12:53

Šest
219
50%
Četiri
101
23%
Tri
45
10%
Dva
12
3%
Jedan
22
5%
Nula
35
8%

Total votes: 434

luckylaka

#276 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by luckylaka »

Begovic
Zukanovic lijevi bek
stoperi Spaha i Bicakcic
desni bek Mujdza
zadnji vezni Kolasinac
Izet Hajrovic desno krilo
lijevo Lulic
u sredini Pjanic i Miske
napad Dzeko i Ibisevic

Klupa:
Salihovic, Vranjes, Rahimic, Visca, Stevanovic, Pandza, Medunjanin

BHF_Manijak

:D :-) Evo strucnjak me nasankao
motorola01

#277 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by motorola01 »

Da li je stadion rasprodan ili se jos uvijek mogu karte kupiti?

edit: izgleda da su sve planule......
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#278 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by JoseMujica »

ma planula je i Centrina bus ponuda...još samo avion ostao :lol:
Timotije

#279 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Timotije »

motorola01 wrote:Da li je stadion rasprodan ili se jos uvijek mogu karte kupiti?

edit: izgleda da su sve planule......
Karata odavno nema, dosta toga su sverceri pokupovali...

Cekaj da zavrsi tekma u Zenici, tad ce banda krenuti sa oglasima!
Unitedforever

#280 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Unitedforever »

Ako pobijedimo Slovačku kući idemo u Brazil!

I da izgubimo u Slovačkoj, dobićemo Lihtenštajn kući i Litvaniju u gostima.

BIH - Slovačka 2:1
Slovačka - BIH 3:2
BIH - Lihtenštajn 4:0
Litvanija - BIH 1:3

Mezzo-x

#281 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Mezzo-x »

Rumunija - Slovacka 1:1
Lihtenstajn - Hrvatska 2:3
Luxemburg - Litvanija 2:1

.......mi juce opet dali 3 gola (to ocito nije niko primjetio) :bih:
MOSALJOZE

#282 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by MOSALJOZE »

Unitedforever wrote:Slovačka - BIH 3:2
Ma kakvi gubiti samo 6 bodova.
Adoxxx

#283 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Adoxxx »

Slovacku glat uzimamo, samo da budu svi zdravi.

Prvo poluvrijeme porotv USA sa prvom ekipom 2-0 i to bez nekog zalaganja, drugo poluvrijeme je druga prica jer su gotovo svi zamjenjeni.
nKrkan

#284 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by nKrkan »

Ako panj poput Vršajevića uđe neće na dobro izać. Bosna Grčka uđe Vršajević gol , Bosna -SAD uđe Vršajević 4 gola
Frankyee

#285 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Frankyee »

sta nam je ovaj poraz pokazao , da li smo dobili neko pojacanje ?

debitant: Nisam siguran da je Bicakcic bas nesto pokazao iako je bilo losijih igraca. Da li je mnogo bolji od Pandze, Vranjesa, Zukanovica?

Zahirovic: standardni igrac u pocetnih 11, pored penzionisanog Rahimica treba biti nova snage ekipe a u stvari je nejveca nevolja jer tu nem neke zamjene , to je ono sto brine najvise jer za ostale pozicije Susic ima i boljih opcija.

Vrsajevic, Sunjic i Visca su ionako klupa , dalje mozda ni na klupu.

Stevanovic igra tu poziciju gdje mi obicno imamo rupu, tako da ima od njega neke koristi

Dzeko, Ibisevic i Miske majstori, Pjana onako , Begovic slabo i to pravo slabo,,, malo se brinem .
nKrkan

#286 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by nKrkan »

Dzeko, Ibisevic i Miske majstori, Pjana onako , Begovic slabo i to pravo slabo,,, malo se brinem
Voli čovjek otić do korner zastavice kad se izvodi slobodnjak nije on kriv što voli publiku
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#287 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Dado dijasporitus »

nKrkan wrote:
Dzeko, Ibisevic i Miske majstori, Pjana onako , Begovic slabo i to pravo slabo,,, malo se brinem
Voli čovjek otić do korner zastavice kad se izvodi slobodnjak nije on kriv što voli publiku
A i publika voli njega, pa se uzajamno vole dok se mreza puni :D

Nego nemam ni trunke bojazni od Slovaka ako budemo u punom sastavu. Prvo poluvrijeme sa Amerima je bilo dovoljno da se dokaze sta mozemo a statistika govori da Ameri nisu udarca na gol imali dok smo igrali sa prvim timom.

Do Slovaka, Hajrovic i Mujdza IN, Vrsajevic i Sunjic OUT.
BHF_Manijak

#288 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by BHF_Manijak »

luckylaka wrote:Begovic
Zukanovic lijevi bek
stoperi Spaha i Bicakcic
desni bek Mujdza
zadnji vezni Kolasinac
Izet Hajrovic desno krilo
lijevo Lulic
u sredini Pjanic i Miske
napad Dzeko i Ibisevic

Klupa:
Salihovic, Vranjes, Rahimic, Visca, Stevanovic, Pandza, Medunjanin

BHF_Manijak

:D :-) Evo strucnjak me nasankao
Hahahahha ko ti je kriv, sto kopiras postove! :lol: :mrgreen: I mene prenijelo, ma samo onda Misketa ili Pjanu izbacit i to je to. :mrgreen:
Frankyee

#289 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Frankyee »

da li neko ima link da se pregleda utakmica sa amerikom, po mogucnosti kvalitetan snimak
Logovan

#290 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Logovan »

Frankyee wrote:sta nam je ovaj poraz pokazao , da li smo dobili neko pojacanje ?

debitant: Nisam siguran da je Bicakcic bas nesto pokazao iako je bilo losijih igraca. Da li je mnogo bolji od Pandze, Vranjesa, Zukanovica?

Zahirovic: standardni igrac u pocetnih 11, pored penzionisanog Rahimica treba biti nova snage ekipe a u stvari je nejveca nevolja jer tu nem neke zamjene , to je ono sto brine najvise jer za ostale pozicije Susic ima i boljih opcija.

Stevanovic igra tu poziciju gdje mi obicno imamo rupu, tako da ima od njega neke koristi

Dzeko, Ibisevic i Miske majstori, Pjana onako , Begovic slabo i to pravo slabo,,, malo se brinem .
Znači sad imamo samo tri dobra igrača, ostali onako ili nikako ne valjaju.
Prije nisam čitao/čuo ovakve komentare sve do onog trenutka kada je završila utakmica sa Amerikom.
Poslije Grčke je bilo Begović ministar odbrane, ne može primiti gola ma nema Boga a sada je slab, Pjanić je bio u rangu sa Iniestom i Ozilom, Stevanović je bio Ribery ali eto sad od njega nema koristi, itd. Ti nisi siguran da li je Bičakčić bolji od te trojice što si nabrojao pa da ti kažem on je jedno 2-3 puta bolji od tih. Lik izabran za najboljeg stopera u cvajti u ovoj sad sezoni što je završila.
Nevjerovatno kako narod brzo mijenja mišljenje o kvalitetama reprezentativaca. Kada se redaju pobjede tada smo najbolji, redaju se slike i statusi o pobjedama po facebooku, sad kad se izgubilo i to u PRIJATELJSKOJ utakmici odjednom valjaju samo tri igrača a ostali su onako ili nikakvi. Odlučite se već jednom i kada se odlučite onda se držite svog mišljenja. Ne mijenjate ga od utakmice do utakmice.
"Malo" se i Pape popljuje, kao da je narod jedva čekao. Paper nema pojma šta će nam, imamo sreće što smo prvi u kvalifikacijama, itd. Pape hvala ti na porazu, sad neću slušati/čitati svršavanje Bošnje po svim mogućim reprezentativcima.
Korisničkoime

#291 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Korisničkoime »

_terminaš_ wrote:
Frankyee wrote:sta nam je ovaj poraz pokazao , da li smo dobili neko pojacanje ?

Prije nisam čitao/čuo ovakve komentare sve do onog trenutka kada je završila utakmica sa Amerikom.
Poslije Grčke je bilo Begović ministar odbrane, ne može primiti gola ma nema Boga a sada je slab, Pjanić je bio u rangu sa Iniestom i Ozilom, Stevanović je bio Ribery ali eto sad od njega nema koristi, itd. Ti nisi siguran da li je Bičakčić bolji od te trojice što si nabrojao pa da ti kažem on je jedno 2-3 puta bolji od tih. Lik izabran za najboljeg stopera u cvajti u ovoj sad sezoni što je završila.
Nevjerovatno kako narod brzo mijenja mišljenje o kvalitetama reprezentativaca. Kada se redaju pobjede tada smo najbolji, redaju se slike i statusi o pobjedama po facebooku, sad kad se izgubilo i to u PRIJATELJSKOJ utakmici odjednom valjaju samo tri igrača a ostali su onako ili nikakvi. Odlučite se već jednom i kada se odlučite onda se držite svog mišljenja. Ne mijenjate ga od utakmice do utakmice.
"Malo" se i Pape popljuje, kao da je narod jedva čekao. Paper nema pojma šta će nam, imamo sreće što smo prvi u kvalifikacijama, itd. Pape hvala ti na porazu, sad neću slušati/čitati svršavanje Bošnje po svim mogućim reprezentativcima.
Naši ljudi zaborave već sam rekao neki imaju pamćenje kao zlatna ribica (ne odnosi se na @ Frankyee) loši preko noći postanu stubovi repke kada pobijedimo dok naši ponajbolji postanu odron opet preko noći kad izgubimo. Svako ima pravo na greške kako neko reče kad se u fudbalu ne bi griješilo rezultat bi bio vazda 0-0.
Sušić nije pogriješio što je ubacio ove igrače možda nije bilo potrebe da ubaci odmah 4 ali eto. Uglavnom prijateljske jesu tu da se isproba nekad neko i iz rezerve malo drugačije formacije i slično tome služe prijateljske. Kada bi Sušić povukao neke poteze nakon saznanja koje je dobio u ovoj tekmi to je puno korisnije od pobjede.
korisnik101

#292 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by korisnik101 »

Nije ni mene Bicakcic impresionirao.

Kod svakog primljenog gola je bila krivica u i oko njega.
Kod prvog gola, gleda u loptu kako ga preskace, a on kaska za njom kao promrzlo magare.
Nadam se samo da je ovo bila trema prve utakmice.
Frankyee

#293 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Frankyee »

_terminaš_ wrote:

nisam rekao da imamo samo tri dobra igraca vec da su mnogi podbacili i osim te trojice pobrojanih nisam mnogo drugih vidio. ( doduse trazim snimak da ponovo pregledam)

A ja nisam nikada pretjerivao u velicanju nasih igraca a sto se tice Bicakcica reci cu samo ovo , ako ce po klubu i ligi da se jedino mjeri ucinak onda Misketa nikad niko nebi zvao, a pokazao je majstor protiv grcke sta vrijedi.

Mene jedino zanima kako ce Bicakcic da odigra u reprezentaciji , naravno da volim ako je dobar igrac,,,, i nisam nesto posebno vidio ali ne tvrdim da je los.
Logovan

#294 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Logovan »

Frankyee wrote: nisam rekao da imamo samo tri dobra igraca vec da su mnogi podbacili i osim te trojice pobrojanih nisam mnogo drugih vidio. ( doduse trazim snimak da ponovo pregledam)

A ja nisam nikada pretjerivao u velicanju nasih igraca a sto se tice Bicakcica reci cu samo ovo , ako ce po klubu i ligi da se jedino mjeri ucinak onda Misketa nikad niko nebi zvao, a pokazao je majstor protiv grcke sta vrijedi.

Mene jedino zanima kako ce Bicakcic da odigra u reprezentaciji , naravno da volim ako je dobar igrac,,,, i nisam nesto posebno vidio ali ne tvrdim da je los.
Da ne misliš pogrešno, nisam tebe napao nego me tvoj post na neki način podsjetio na komentare raznih pljuvača. Pljuvača koji ne znaju kritikovati (ne znaju šta je kritika a šta pljuvanje) nego samo udri po selektoru i igračima, nebitno jesu li ili nisu zaslužili.

Ko je realan vidio je da smo jači od Amerike. Da su igrali Spahić i oni ostali koji su zamijenjeni, u drugom poluvremenu, Amerikanci ne bi zabili više od jednog gola. Ovo garantujem. Možda bi mi postigli još koji gol, ali uglavnom pobjeda bi bila naša. Nema potrebe za nikakvim pljuvanjem po selektoru i igračima. Imamo par onih taraba ali jebi ga, ne mogu svi biti savršeni. Plus imamo novih igrača za pozvati tako da nema razloga da se nešto brinemo.

Još malo do prve utakmice sa Slovačkom... 8-) Samo da ne bude povreda.
Mezzo-x

#295 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Mezzo-x »

Vidjeli smo juce da se na prijateljskim utakmicama jedan tim moze samo obrukati ......Bosna, Brazil, Njemacka.

Bicakcic je dobar igrac kao i Hajrovic ali ja ne bih sada u ovoj situaciji poceo sa experimentima vec bih ostavio sve kako jeste. Susic nije glup, mi moramo dobiti dvije utakmice u Zenici i jednu u gostima i to je to.
Nas tim daje u prosjeku 3 gola po utakmici, sudije nisu protiv nas kao prije i svaka utakmica je pred domacom publikom, svejedno da li igramo u Slovackoj, Litvaniji ili bilo gdje na svijetu....
Timotije

#296 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Timotije »

Imamo 9,5 kvalitetnih igraca, ostali igraju na svjezinu.
Briga i to velika, i naravno nije od jucer, znamo to svi poodavno.
Malo sam se tjerao gledati svicarsku ligu ovog ljeta, zbog malog Hajrovica. Dobar...
Ne znam sta se toliko ceka Kolasinac, kad sam ja uspio dvoje djece upisati u nase citabe, bez ikakve stele i uz hiljadu
peripetija, mogu vala i njega utefteriti, kad je vec VIP persona.... (Reci Komsicu da malo urgira, hoce on...).
jeza u ledja

#297 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by jeza u ledja »

_terminaš_ wrote: Ko je realan vidio je da smo jači od Amerike.
Ja to nisam vidio.
jeza u ledja

#298 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by jeza u ledja »

_terminaš_ wrote:Ti nisi siguran da li je Bičakčić bolji od te trojice što si nabrojao pa da ti kažem on je jedno 2-3 puta bolji od tih. Lik izabran za najboljeg stopera u cvajti u ovoj sad sezoni što je završila.
A Zukanovic je izabran u najbolji tim belgijskog prvenstva, koje je sigurno jace od njemacke cvajte, pa vidimo koliko je kvalitetan.
Logovan

#299 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote:
_terminaš_ wrote: Ko je realan vidio je da smo jači od Amerike.
Ja to nisam vidio.
Ja jesam. Prvo poluvrijeme vidio se naš kvalitet a nismo se nešto pretjerano zalagali i trudili. Zabili smo dva gola a mogli smo sigurno još koji da je bilo želje i htijenja. Drugo poluvrijeme je neka druga priča.
Logovan

#300 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote:
_terminaš_ wrote:Ti nisi siguran da li je Bičakčić bolji od te trojice što si nabrojao pa da ti kažem on je jedno 2-3 puta bolji od tih. Lik izabran za najboljeg stopera u cvajti u ovoj sad sezoni što je završila.
A Zukanovic je izabran u najbolji tim belgijskog prvenstva, koje je sigurno jace od njemacke cvajte, pa vidimo koliko je kvalitetan.
Priznajem ovdje sam pogriješio. Nije kvalitetniji ali je sigurno u rangu sa Zukanovićem.
Locked