Poslije fantastične pobjede protiv Latvije pred našom reprezentacijom je dvomeč sa Slovačkom.
Prva utakmice se igra u Zenici u petak 6.9.2013

Utakmica u Žilini se igra u utorak 10.9.2013

Moderators: Charuga, Tomahawk11

vs 
Muka me nakva safatala.Sorel wrote:Rano je![]()
Uživaj do septembra.

Čim sam vidio naziv teme odmah sam znao da je Napolitanka u pitanjuKemal Malovčić wrote:Vito je najbrži na okidaču, prvi otvara teme.
Remi u Slovackoj je isto sto i poraz jer u obje varijante treba dobiti Litvu u gostima._terminaš_ wrote:U Zenici moramo dobiti, dok u Slovačkoj možemo i remizirati.
Pismonosa wrote:Ma ta će Slovačka, od mogućih 6 bodova uzet ćemo im svih 8.
Ne mislim da treba igrati na neriješeno, daleko od toga.don vito wrote:Remi u Slovackoj je isto sto i poraz jer u obje varijante treba dobiti Litvu u gostima._terminaš_ wrote:U Zenici moramo dobiti, dok u Slovačkoj možemo i remizirati.
Grci su zavrsili sva teska gostovanja, mozda se mogu okliznuti protiv Slovacke kuci (ali sumnjam), znaci da nama trebaju 3 pobjede u 4 zadnje utakmice da budemo prvi zbog bolje gol-razlike. Sa dva remija mi idemo u baraz, i zato nikakva igra na nerijeseno ne dolazi u obzir.
Logicno puse im na sve strane, cak kao tim raja u ekipi bolje stoje litvanci i latvijci kod njih je raspad sistema.Citajuci slovacke portale svi su uvjereni da ce popit 5,6 golova od nas