BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
cindrlimindrli
#2576 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ja stvarno ne mogu shvatiti ovaj defetizam nakon jedne izgubljene utakmice. Tri utakmice prije kraja kvalifikacija
mi smo prvi u grupi, imamo jedno tesko gostovanje i dvije krampa ekipe za lakseg treninga, da mi je neko ovo
ponudio prije pocetka kvalifikacija istog bi momenta prihvatio. Slovaci su se vjerovatno sad jos vise naostrili, mi samo
trebamo odigrati kako znamo i utorak cemo ih poslati u tri cervene.
mi smo prvi u grupi, imamo jedno tesko gostovanje i dvije krampa ekipe za lakseg treninga, da mi je neko ovo
ponudio prije pocetka kvalifikacija istog bi momenta prihvatio. Slovaci su se vjerovatno sad jos vise naostrili, mi samo
trebamo odigrati kako znamo i utorak cemo ih poslati u tri cervene.
- jeza u ledja
#2577 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Posto sam utakmicu odgledao u snimci, pa dok sam procitao sve zive medije i ovu temu, da i ja nesto napisem.
Prije svega, meni se ova utakmica cini kao klasicna utakmica gdje se slabiji tim brani i ceka sansu iz kontri. Ako ne prime dobro je, a sto vise vrijeme odmice vece su sanse da ga daju. Nama je igrala samo pobjeda, njima je haj da kazem bilo "svejedno". Znam da se nece mnogi sloziti, ali ja i dalje mislim da smo bolja ekipa, i da se cak to i vidjelo na terenu. Ne toliko po ishodu utakmice, ocigledno, vec cisto po pristupu igri jedne i druge reprezentacije. Mi smo utakmicu izgubili......u stvari, da parafraziram, mi nismo dali gola zbog loseg dana Ibisevica, Misimovica, Dzeke i Pjanica, tim redom, ali najvise zbog odlicne odbrane Slovaka. Jebiga, nekad takva taktika uspije, ali vecinom ne uspjeva. Danas im je, nazalost, uspjela. Realno, i mi i oni smo riskirali - mi, jer nam je trebala pobjeda, znaci pobjeda, ne bod. Oni, jer su parkirali autobus i isli na kontre. Nama je bilo bitnije dati gol nego ne primiti ga, jer je nama remi haman isto ko i poraz, barem u ovakvoj konstelaciji snaga u grupi (a i dalje je tako). Znaci to sto nismo imali defanzivnog veznog, po meni, nije igralo veliku ulogu. Nama je trebao gol, a ne Rahimic da ga brani. E sad, zasto nismo dali gol? Pa, prije svega, neko spomenu suteve po golu. Pa jebiga sutali smo mi, imali smo prilika bar 20ak, sad sto ona ode pored gola, ili sto bude izblokirana, ili odbranjena, ili sto ne sjedne na glavu, jebiga, to je do napada i do odbrane. Misimovic je bio vrlo slab sa ubacajima iz kornera. Bar 3 kornera su zavrsila na glavi prvog Slovaka. Dzeko je bio vrlo slab u duelima sa Skrtelom, jebiga ili je do njega ili do Skrtela, svejedno. Ibisevic se apsolutno nije vidio, a Pjanic, koji je mozda i najmanje kriv od ove cetvorice, je previse petljao. Bilo je dosta ubacaja sa strane, nepreciznih, ali sta je tu cudno kad imamo dvojicu glavonja kao centarfore? Meni su cudniji dugacki pasovi kroz sredinu koji su redovno presjecani. Opet, tu je najzasluznija slovacka odbrana.
Sto se tice nase odbrane, nemam apsolutno nikakvih zamjerki. Vrsajevic je odigrao iznenadjujuce dobro. Bicakcic solidan. Begovic odlican. Spahic standardno.
Krivim i Susica. Nije imao odgovor na "sta poslije prvih 30 minuta?", kad ne mozes zabit gol. Kada krenes svom silom naprijed, onda je tesko kad vidis da ne moze povuci rucnu kad imas jos manje vremena da nesto napravis. Igrao je kako uvijek igra - navali pa ce nesto uci. To nam obicno pali, ali sada nije jebiga. Ne moze uvijek. Sta je mogao uciniti nakon prvog poluvremena? Pa, nije mnogo. Nemamo nikog da kvalitetno zamjeni napadacku cetvorku. Hajrovic je mozda opcija, ali je razumljivo da ga ne stavlja odmah jer je tek dosao u reprezentaciju. Ibricic?
Ne znam ni da je bio na klupi. Medunjanin je bio odlican, tako da nije ni do njega. Treceg napadaca nemamo.
Uglavnom, ne znam, nama poraz nista ne znaci u odnosu na remi. Mi smo morali dati gol, a nismo. U utorak ce biti malo drukcije, u to sam apsolutno uvjeren. Ne sto se tice odnosa snaga, jer mi cemo opet imati posjed lopte, ali Slovaci se moraju otvoriti, i tu je nasa sansa. Mislim da se ovakav rezultat ne moze ponoviti (poraz), ali nazalost dosta je upitno da li ih mozemo gore uzeti. Realno - remi.
Sto je najgore, opet ponavljam, mi jesmo od njih bolji, mozda ne toliko koliko tablica i FIFA pokazuju, ali sigurno za stepenicu bolji. Da igramo na nekom drugom turniru tipa eliminaciona na SP, mi bi od 10 vjerovatno pobjedili 7 utakmica. Ali ovako, jebes ga, cudni su putevi kvalifikacija.
Na kraju, ova utakmica je rijetkost sto se tice nase repke. Mi ili smo donji pa se branimo ko Zepa, ili smo siledzije pa se izavljavamo, ili smo autsajderi koji nekad iznenade. Nikad nismo bili u poziciji gdje smo favoriti, ali nije da igramo protiv Latvije, nego ono znas da si bolji, trudis se , napadas, nesto pokusavas, a smrdo ti zabije gol jer si se otvorio ko Rumunka za dvije chrvene. Ovakve utakmice cesto gledamo u evropskim ligama, velikim takmicenjima, ali za nas su rijetkost. Zadnja takva koje se sjecam je Grcka 90 i neke.
Sto se tice ostatka kvalifikacija. Nama, nazalost, trebaju sve 3 pobjede. Grci nece kiksati. Jebem ih u guzicu. Dobice i Slovake 1-0. U eventualnom barazu smo vjerovatno donji. Tako da, jebiga, treba nam malo srece u Zilini...
Pape mora naci plan B. Ne moze svaki put sa najjacim sastavom. Nekad najbolji ljudi nemaju dan. Stavi nekog drugog, recimo Hajrovica, recimo Viscu. Izbaci Misimovica ili Ibisevica, stisni muda. Ako to ne upali, mijenjaj na poluvremenu i ubaci nominalno jaceg igraca. Tim postizes pravi impuls u pozitivnom smjeru.
Izace ovo na dobro, samo treba malo srece.
PS: A price oko DMa, Avdije, izjava pred utakmicu , borbenosti, svadji u svlacionici, te ponasanju navijaca, su apsolutno periferne, da ne kazem besmislene.
Prije svega, meni se ova utakmica cini kao klasicna utakmica gdje se slabiji tim brani i ceka sansu iz kontri. Ako ne prime dobro je, a sto vise vrijeme odmice vece su sanse da ga daju. Nama je igrala samo pobjeda, njima je haj da kazem bilo "svejedno". Znam da se nece mnogi sloziti, ali ja i dalje mislim da smo bolja ekipa, i da se cak to i vidjelo na terenu. Ne toliko po ishodu utakmice, ocigledno, vec cisto po pristupu igri jedne i druge reprezentacije. Mi smo utakmicu izgubili......u stvari, da parafraziram, mi nismo dali gola zbog loseg dana Ibisevica, Misimovica, Dzeke i Pjanica, tim redom, ali najvise zbog odlicne odbrane Slovaka. Jebiga, nekad takva taktika uspije, ali vecinom ne uspjeva. Danas im je, nazalost, uspjela. Realno, i mi i oni smo riskirali - mi, jer nam je trebala pobjeda, znaci pobjeda, ne bod. Oni, jer su parkirali autobus i isli na kontre. Nama je bilo bitnije dati gol nego ne primiti ga, jer je nama remi haman isto ko i poraz, barem u ovakvoj konstelaciji snaga u grupi (a i dalje je tako). Znaci to sto nismo imali defanzivnog veznog, po meni, nije igralo veliku ulogu. Nama je trebao gol, a ne Rahimic da ga brani. E sad, zasto nismo dali gol? Pa, prije svega, neko spomenu suteve po golu. Pa jebiga sutali smo mi, imali smo prilika bar 20ak, sad sto ona ode pored gola, ili sto bude izblokirana, ili odbranjena, ili sto ne sjedne na glavu, jebiga, to je do napada i do odbrane. Misimovic je bio vrlo slab sa ubacajima iz kornera. Bar 3 kornera su zavrsila na glavi prvog Slovaka. Dzeko je bio vrlo slab u duelima sa Skrtelom, jebiga ili je do njega ili do Skrtela, svejedno. Ibisevic se apsolutno nije vidio, a Pjanic, koji je mozda i najmanje kriv od ove cetvorice, je previse petljao. Bilo je dosta ubacaja sa strane, nepreciznih, ali sta je tu cudno kad imamo dvojicu glavonja kao centarfore? Meni su cudniji dugacki pasovi kroz sredinu koji su redovno presjecani. Opet, tu je najzasluznija slovacka odbrana.
Sto se tice nase odbrane, nemam apsolutno nikakvih zamjerki. Vrsajevic je odigrao iznenadjujuce dobro. Bicakcic solidan. Begovic odlican. Spahic standardno.
Krivim i Susica. Nije imao odgovor na "sta poslije prvih 30 minuta?", kad ne mozes zabit gol. Kada krenes svom silom naprijed, onda je tesko kad vidis da ne moze povuci rucnu kad imas jos manje vremena da nesto napravis. Igrao je kako uvijek igra - navali pa ce nesto uci. To nam obicno pali, ali sada nije jebiga. Ne moze uvijek. Sta je mogao uciniti nakon prvog poluvremena? Pa, nije mnogo. Nemamo nikog da kvalitetno zamjeni napadacku cetvorku. Hajrovic je mozda opcija, ali je razumljivo da ga ne stavlja odmah jer je tek dosao u reprezentaciju. Ibricic?
Uglavnom, ne znam, nama poraz nista ne znaci u odnosu na remi. Mi smo morali dati gol, a nismo. U utorak ce biti malo drukcije, u to sam apsolutno uvjeren. Ne sto se tice odnosa snaga, jer mi cemo opet imati posjed lopte, ali Slovaci se moraju otvoriti, i tu je nasa sansa. Mislim da se ovakav rezultat ne moze ponoviti (poraz), ali nazalost dosta je upitno da li ih mozemo gore uzeti. Realno - remi.
Sto je najgore, opet ponavljam, mi jesmo od njih bolji, mozda ne toliko koliko tablica i FIFA pokazuju, ali sigurno za stepenicu bolji. Da igramo na nekom drugom turniru tipa eliminaciona na SP, mi bi od 10 vjerovatno pobjedili 7 utakmica. Ali ovako, jebes ga, cudni su putevi kvalifikacija.
Na kraju, ova utakmica je rijetkost sto se tice nase repke. Mi ili smo donji pa se branimo ko Zepa, ili smo siledzije pa se izavljavamo, ili smo autsajderi koji nekad iznenade. Nikad nismo bili u poziciji gdje smo favoriti, ali nije da igramo protiv Latvije, nego ono znas da si bolji, trudis se , napadas, nesto pokusavas, a smrdo ti zabije gol jer si se otvorio ko Rumunka za dvije chrvene. Ovakve utakmice cesto gledamo u evropskim ligama, velikim takmicenjima, ali za nas su rijetkost. Zadnja takva koje se sjecam je Grcka 90 i neke.
Sto se tice ostatka kvalifikacija. Nama, nazalost, trebaju sve 3 pobjede. Grci nece kiksati. Jebem ih u guzicu. Dobice i Slovake 1-0. U eventualnom barazu smo vjerovatno donji. Tako da, jebiga, treba nam malo srece u Zilini...
Pape mora naci plan B. Ne moze svaki put sa najjacim sastavom. Nekad najbolji ljudi nemaju dan. Stavi nekog drugog, recimo Hajrovica, recimo Viscu. Izbaci Misimovica ili Ibisevica, stisni muda. Ako to ne upali, mijenjaj na poluvremenu i ubaci nominalno jaceg igraca. Tim postizes pravi impuls u pozitivnom smjeru.
Izace ovo na dobro, samo treba malo srece.
PS: A price oko DMa, Avdije, izjava pred utakmicu , borbenosti, svadji u svlacionici, te ponasanju navijaca, su apsolutno periferne, da ne kazem besmislene.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#2578 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Sve osim pobjede u utorak nas vodi u baraz.
- fakat
#2579 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Smijesno mi je da bilo ko pominje navijace kao razlog poraza, jer da navijaci dobijaju utakmice balkanski timovi bi redovno osvajali Ligu Sampiona, nigdje nije bolje navijanje ali su zato timovi u qurztu. Sto se tice same igre, potpuno mi je nejasno kako to mozemo iznenaditi Slovake u Zilini.
- jeza u ledja
#2580 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Slovake ne mozemo iznenaditi, mozemo ih dobiti samo na malu prevagu u kvalitetu i srecu.fakat wrote:Smijesno mi je da bilo ko pominje navijace kao razlog poraza, jer da navijaci dobijaju utakmice balkanski timovi bi redovno osvajali Ligu Sampiona, nigdje nije bolje navijanje ali su zato timovi u qurztu. Sto se tice same igre, potpuno mi je nejasno kako to mozemo iznenaditi Slovake u Zilini.
Sto se tice navijaca, ja imam potpuno suprotno misljenje izgleda. Meni su se navijaci preko tv bas cinili ekstra motivisani, cak i pred sami kraj utakmice. Nije mi bas najjasnije sta se ocekuje? U ostalim zemljama navijaca/publike cesto uopste ni nema.
Pricalo se cak i o pritisku na sudije. Ja sam nakon svakog njihovog faula ili zadrzavanja lopte cuo zvizduke. Sta treba, da ulete u teren?
- fakat
#2581 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Nije mi meni jasno, ali je na prethodnim stranicama je toliko pricano o teatarskoj publici, ono sto sam ja gledao jeste da se iza golova non-stop navijalo, zastave, transparenti, majice, toliko pod-grupa svaka sa svojom furkom, ne kontam? Pa ne moze da grmi k'o na Marakani jer je razlika u nekih 50.000 sjedista.jeza u ledja wrote:Slovake ne mozemo iznenaditi, mozemo ih dobiti samo na malu prevagu u kvalitetu i srecu.fakat wrote:Smijesno mi je da bilo ko pominje navijace kao razlog poraza, jer da navijaci dobijaju utakmice balkanski timovi bi redovno osvajali Ligu Sampiona, nigdje nije bolje navijanje ali su zato timovi u qurztu. Sto se tice same igre, potpuno mi je nejasno kako to mozemo iznenaditi Slovake u Zilini.
Sto se tice navijaca, ja imam potpuno suprotno misljenje izgleda. Meni su se navijaci preko tv bas cinili ekstra motivisani, cak i pred sami kraj utakmice. Nije mi bas najjasnije sta se ocekuje? U ostalim zemljama navijaca/publike cesto uopste ni nema.
Pricalo se cak i o pritisku na sudije. Ja sam nakon svakog njihovog faula ili zadrzavanja lopte cuo zvizduke. Sta treba, da ulete u teren?
Igra na terenu je druga prica...sto se tice Ziline, sada je Pape konacno na prvom ispitu, sada ili nikada. Ako sta vrijedi kao strucnjak naci ce nacina, ako ne vrijedi naci ce opravdanje...
- fakat
#2582 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Uzgred, na Srbija-Hrvatska je bilo nekih oko 25-30K, nista spektakulano. Vecina transova iz RS
, banjaluka, trebinje, nevesinje...
odoh u off topic, sorry.
odoh u off topic, sorry.
-
miki.ba
#2583 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Bili smo bolji, nismo imali srece, primili smo kurcev gol.
Idemo dalje.
Idemo dalje.
- mayab
#2584 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ako mi sada pobjedimo u Slovačkoj, nije strašno, kiksevi se dešavaju...

- noiserr
#2585 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Jedna pozitivna stvar malo poslije ovolikog kukanja:
Sad kad oni osjete da možda i imaju šanse za baraž, nece im tako svejedno biti, imat će i oni pritiska. Bez pritiska kad igraš je lakše, npr. kako Litstenštajn namuči Grke.
A druga pozitivna stvar je, da vjerovatno oni neče svoju taktiku puno mjenjati, što znači da sada znamo šta nas čeka pa se možemo bolje pripremiti.
Sad kad oni osjete da možda i imaju šanse za baraž, nece im tako svejedno biti, imat će i oni pritiska. Bez pritiska kad igraš je lakše, npr. kako Litstenštajn namuči Grke.
A druga pozitivna stvar je, da vjerovatno oni neče svoju taktiku puno mjenjati, što znači da sada znamo šta nas čeka pa se možemo bolje pripremiti.
Last edited by noiserr on 07/09/2013 07:42, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2586 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Kad sam vidio Avdiju u prvoj postavi,nije mi bilo dobro..... 
- Pismonosa
#2587 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Prenatrpan srednji red kreativcima koji imaju snage da odigraju na visokom nivou tamo negdje do 65 minute maksimalno, bez lijevog beka i sa indisponiranim i u džep strpanim napadačima Vedom i Džekom. Bolje nije moglo. Ustvari jeste, moglo se čuvati 0:0 jer se od 60 minute vidjelo da Slovaci opasno prijete i da će jedna kontra 100% proći. Ne boli me toliko poraz koliko činjenica da smo izgledali bezidejno i nemoćno. Ništa nije izgubljeno, ali smo sad u puno zajebanijoj situaciji.
-
Tuzla111
#2588 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
U vezi lijevo Salihovic, u sredini hajrovic, Medunjanin i Pjanic, i desno Lulic. Ubitacno.
-
Tuzla111
#2589 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Dzeko je kasnio na pripreme 3 dana iz njemu poznatih razloga i Susicu takodjer!
Nek se oni jebu skupa, repka nije njihova.
Nek se oni jebu skupa, repka nije njihova.
-
damirc_sa
#2590 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Najgora stvar od svega je to sto smo mi upisali 6 bodova a utakmica nije ni pocela. Vidjelo se je nakon prvog poluvremena da mi nemamo igre da se sve svodi na ubacivanja u 16 i to je to, nije se pokusalo odigrati od noge do noge i usetati u 16. Po meni greska je ta sto Rahimic nije igrao, jer smo zbog sinošnje postavke izgubili Pjanica koji je pokrivao sredinu terena dok je Misimovic igrao naprijed i opet nista nije pokazao. Tuga je d ajedna reprezentacija koja se bori za odlazak na SP nema rezervnog napadaca na klupi, pa tako da Džeko i Ibisevic mogu raditi sta hoce. Sinoc su djelovali nezainteresovano i bili su odlicno zatvore,i.
Strah me je da poslije utorka ovo sve ne bude jos gore jer ako nas Slovaci pobjede prilaze nam na bod zaostatka i tek onda pocinje cirkus i borba i za taj famozni baraž
Strah me je da poslije utorka ovo sve ne bude jos gore jer ako nas Slovaci pobjede prilaze nam na bod zaostatka i tek onda pocinje cirkus i borba i za taj famozni baraž
- BegA_
#2591 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Koliko sam bio ubijedjen da necemo uzeti Slovake u Zenici, toliko sam ubijedjen da cemo ih savladati u Zilini.Onako los mec se ne moze ponoviti.
btw. Ne zaboravite da Slovaci gostuju u Ateni.
btw. Ne zaboravite da Slovaci gostuju u Ateni.
- horion_bosona
#2592 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi - ovo bi kao mantru trebali ponavljaiti ovi fudbalski talibani što sad pljuju, a do juče su na forumu ismijavali Slovake i napadali one koji su ukazivali na neophodan oprez, te na činjenicu da njihov remi protiv Lihtenštajna nije pravi pokazatelj kvaliteta te reprezentacije.
Hazarderska formacija i sastav, kakav ne dolikuje ekipi koja pretenduje da bude top 10, sinoć bi nam i slabije ekipe od Slovaka napravile dosta problema. I što je najsmješnije ovi talibani, koji u godinu dana pogledaju svega 5-6 fudbalskih utakmica, Sušiću zamjeraju na "preofanzivnoj" taktici, a sva im se filozofija svodi na "ho-ruk trpanje, deranje, guženje" inferiornih protivnika!? Kad nemaš respekta prema protivniku, ovakve stvari ti se dese i kad kažem respekt ne mislim na "plašenje" i "skidanje gaća", kako to obično ovi talibani tumače.
Ni Sušić ni igrači nemaju vremena za duboko analiziranje, vjerujem da su i tokom utakmice bili svjesni krivog pristupa s kojim su ušli u utakmicu. Gore treba vratiti Rahimića i igrati pas igru, strpljivo bez srljanja, oni će svakako ostavljati više prostora nazad.
U utorak neka pokažu jesu li pravljeni od govana ili od nekog čvršćeg materijala.
Hazarderska formacija i sastav, kakav ne dolikuje ekipi koja pretenduje da bude top 10, sinoć bi nam i slabije ekipe od Slovaka napravile dosta problema. I što je najsmješnije ovi talibani, koji u godinu dana pogledaju svega 5-6 fudbalskih utakmica, Sušiću zamjeraju na "preofanzivnoj" taktici, a sva im se filozofija svodi na "ho-ruk trpanje, deranje, guženje" inferiornih protivnika!? Kad nemaš respekta prema protivniku, ovakve stvari ti se dese i kad kažem respekt ne mislim na "plašenje" i "skidanje gaća", kako to obično ovi talibani tumače.
Ni Sušić ni igrači nemaju vremena za duboko analiziranje, vjerujem da su i tokom utakmice bili svjesni krivog pristupa s kojim su ušli u utakmicu. Gore treba vratiti Rahimića i igrati pas igru, strpljivo bez srljanja, oni će svakako ostavljati više prostora nazad.
U utorak neka pokažu jesu li pravljeni od govana ili od nekog čvršćeg materijala.
- addem
#2593 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ljudi zasto Rahinic ovaj put nije pozvan. Jel se povrijedio covjek? Njegovo iskustvo nam je falilo itekako.
- nKrkan
#2594 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Misimović se od Grčke udebljo 10 kila
- Infaze Studio
#2595 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
U vezi DZeke si u pravu. Spomenuo sam ga par puta, moguce na drugoj temi (Pape etc..).ljevoruki wrote:Ne mogu da vjerujem da niko nije pomenuo Dzekino kasnjenje na pripreme i katastrofalnu igru veceras, sviju da se razumijemo, ali on mi je nekako djelovao ko da ga boli q.rac za utakmicu.
Nas vezni red je potpuno zakazao ali ni napadaci nisu uradili ama bas nista.
Vedo i Dzeko ko dva balvana, Pjanic i Miske nula bodova, valjda su vec u mislima slavili ta 2-3 gola koja smo dali u svlacionici prije utakmice.
Pape je opet posebna prica, covjek je jasno i glasno najavio kako cemo igrati, misleci da imamo pred sobom Lichtenstain ili San Marino i krecemo sa 6-7 ofanzivaca bez zadnjeg veznog, vec vidjeno protiv Francuske na Kosevu.![]()
Lud je onaj ko misli da mi mozemo pobijediti u Slovackoj nakon danasnjeg debakla, tamo nam je zijan zagarantovan jer mi nemamo mentalni sklop da prevazidjemo ovaj poraz u samo tri dana.
Baraz opet i gledanje SP na TV, jebi ga tako nam zapisano.![]()
A slazem se I sa cinjenicom da cemo vrlo tesko, skoro pa nemoguce, doci do pobjede tamo.
- jeza u ledja
#2596 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
U zadnjih par godina, Misimovic se udeblja ili smrsa po 10 kila od svake prethodne utakmice, sudeci po komentarima na forumu. Ako odigra dobro, vidi ga sto je smrso, ako odigra lose, vidi ga sto se udebljo. Cudno kako mu kilaza oscilira.nKrkan wrote:Misimović se od Grčke udebljo 10 kila
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#2597 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
JBg ljudi Pape devastiro Grke postavkom igre, veceras promasio. Desava se. Uvjeren sam da ce u narednih par dana skontati gdje je pogrijesio i to popraviti do Ziline. Ja ne kontam gdje je bila greska, ali ljudi koji rade taj posao ce shvatiti. Da se ne razumiju ne bi mi 3 kola prije bili prvi
Puno srece u utorak i do nove pobjede
Puno srece u utorak i do nove pobjede
- Infaze Studio
#2598 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Vrlo sam pesimistican pred Zilinu, pa bih volio da se neko javi, ali ozbiljno da iznese neke tacke koje ukazuju na to da mozemo do pobjede. JEdnostavno bih htjeo da vratim optimizam I opet sa nestrpljenjem cekam tekmu..
Sta mijenjati, kako pristupiti, kako ih motivisati?

Sta mijenjati, kako pristupiti, kako ih motivisati?
- BegA_
#2599 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Gore od ovoga ne moze.Infaze Studio wrote:Vrlo sam pesimistican pred Zilinu, pa bih volio da se neko javi, ali ozbiljno da iznese neke tacke koje ukazuju na to da mozemo do pobjede. JEdnostavno bih htjeo da vratim optimizam I opet sa nestrpljenjem cekam tekmu..
Sta mijenjati, kako pristupiti, kako ih motivisati?![]()
-
Juvelandia
#2600 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Misimovića na klupu, tako to rade prave reprezentacije gdje se ne igra i zivi od stare slave. Lik ne moze da potrci.