http://www.pik.ba/artikal/8080208/slova ... rcegovina/
da Bog da mu za lijeka trebalo
EDIT: ima ih i po 200 KM
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Cuj ko je HamšiknKrkan wrote:A ko je ovaj Hamšik ?
Doduse bas je natrpao Lihtenstajn, inace koji je poznat po granitnoj odbraniDonVito wrote:Druže Samaras je mala maca za Hamšika.
Njega ne možeš čuvati ima ga svagdje hem trpa lopte sva sreca nema bas kome jedino su im krila brza, nezgodna ali kad potegene sa 20 kusur
Nema to veze druže.vernes81 wrote:Doduse bas je natrpao Lihtenstajn, inace koji je poznat po granitnoj odbraniDonVito wrote:Druže Samaras je mala maca za Hamšika.
Njega ne možeš čuvati ima ga svagdje hem trpa lopte sva sreca nema bas kome jedino su im krila brza, nezgodna ali kad potegene sa 20 kusur
Ronaldo, Messi i Hamšik.. Mada mi je Ronaldo višak u toj jednačini.DonVito wrote:Cuj ko je HamšiknKrkan wrote:A ko je ovaj Hamšik ?![]()
Blago receno jedan od najbolji nogometas Svijeta u ovom trenutku.
Edit-
Zelja mi je da dodje u Zenicu helem da ce moja zelja biti ispunit tj. da ce ovaj pocetko Sep. imati neku stanku od dvije do tri sedmice.
Tacno me strah.
De bogati ko se to jos vadi protiv najace ekipe u grupiDonVito wrote:Nema to veze druže.vernes81 wrote:Doduse bas je natrpao Lihtenstajn, inace koji je poznat po granitnoj odbraniDonVito wrote:Druže Samaras je mala maca za Hamšika.
Samo da se nama ne obije od glavu kao ona nisu mogli natrpati L. repke itd.. oni su podbacili i na tablici su tu gdje jesu, ali..
Oni jos imaju sanse za baraž tj. ova dva duela su im kljucna a nama da ovjerimo da smo putnici za SP ili nismo.
Neka Hamsika sto dalje.
Dok su recimo mladi Weiss (Olympiakos.P) i Stoch (Fener) malo je reci opasni nego su to igraci sa vrh. tehnikom tj. brzi - nezgodni maleni igraci. Samo ne znam zasto ovu dvojku fakticki predhodni selektor nije uopste zvao![]()
Pratio sam ih na pocetku i do zadnje tekme pa znamo koja je njihova okusnica tima, bilo je tu jos igraca poput Šestaka, Jakubko, Pekarik, Zabavnikam, Hološka, Vitteka itd.. ali kako vidim ovaj novi selektor ih je opet uglavno vratio/stavio na spisak..
Naravno nije bilo rijec o povr. da ne pricam o zutim kartonima doduse poceli klf. a uglavnom vise nisu pozivani..
Sve je to cudno.
Evo gledam ovaj novi za prijateljski mec protiv Rumunije pozvao Weissa ali nije Stocha pa da nije kod Stocha neka povr.
Je l' mu ovo stvarno frizura ili je fotoshop....wannabe_ultra wrote:
svrco strah i trepet, pa vidi ga na sta lici bolankarikatura
Tacno tako, nema se vise sta reci!Co0l wrote:E vala ako Slovake ne mozemo rijesit ne trebamo ni ici u Brazil!
http://www.ebay.de/sch/Sport-/888/i.htm ... _nkw=bosnanOrMaLaC wrote:Pozdrav!
Imam jedno pitanje: Zna li iko gdje se mogu nabaviti 3 karta utakmicu u Žilini? Ne treba mi prijevoz nego samo karte.
Probao sam guglati da pronađem neku njihovu stranicu sličnu pik .ba? Zna li iko?