NO COMMENT!!!
BiH - raj za silovatelje
-
St.Germain
pa eto...posto znas holandski, ako ti nije sta...nadji odredbu krivicnog zakona koji se odnosi na silovanje djece pa pobij ovo sto sam napisao...sorry, ali:mr2 wrote:Autor: St.Germain Poslano: 29/07/2005 13:40
mr2 (citat):
ma sta svirate u holandi znaju dobit ,vrstu drustvenog rada 240 sati za silovanje djece......koliko zatvora onda treba da se napravi,da bi strpali sve prestupnike u bosni i ko ce to sve platit......budite malo realni a manje emotivni
izvini ali ovo sto si napisao je TOTALNA GLUPOST ( najvjerovatnije pokupljena sa kakvog sijela )
vjerovatno posto zivim vec 15 godina ovdje,a i zena mi je holandanka,to su stvari koje ni ona ne razumije ,ali ti znas vec bolje jel![]()
GLUPOST!!!
-
Prenj
r_faruk zna sveBumbar wrote:Ne mogu vjerovati...kakvu bi olaksavajucu okolnos mogli navexti???
r_faruk wrote:nemojte me pogresno shvatiti, al' ta mala je garant neka fuksa preko koje je presla citava mahala, u svakom slucaju se s presudom ne slazem, ali mala je kao i 70% danasnjih djevojaka, na celu pise "je*i me"..............
- Alfons Kauders
Faruk pametno neko dijete, vidis ti kako on rezonuje...Prenj wrote:r_faruk zna sveBumbar wrote:Ne mogu vjerovati...kakvu bi olaksavajucu okolnos mogli navexti???
r_faruk wrote:nemojte me pogresno shvatiti, al' ta mala je garant neka fuksa preko koje je presla citava mahala, u svakom slucaju se s presudom ne slazem, ali mala je kao i 70% danasnjih djevojaka, na celu pise "je*i me"..............
-
mr2
jedno je zakonska odredba,a drugo praksa,i nisam rekao da je pravilo,nego desava se.......posto gledam vijesti svako vece vidim da su kazne ponekad smijesne,kao i ova u banja luci......tim sam htijo reci da bosna prati neke evropske zakone ili visinu kazni u presudi
-
Prenj
Faruka za sudijuAlfons Kauders wrote:Faruk pametno neko dijete, vidis ti kako on rezonuje...Prenj wrote:r_faruk zna sveBumbar wrote:Ne mogu vjerovati...kakvu bi olaksavajucu okolnos mogli navexti???
-
everybody hurts
aj ne javljaj se vise zivota ti ...r_faruk wrote:nemojte me pogresno shvatiti, al' ta mala je garant neka fuksa preko koje je presla citava mahala, u svakom slucaju se s presudom ne slazem, ali mala je kao i 70% danasnjih djevojaka, na celu pise "je*i me"..............
- Bumbar
Aha znaci prema tvom rezonovanju Faruk...mala je dobila sta je trazila odnosno sta je htjela???
To je jako fino...sto si ti pametan djecak. Molim te reci mi da ne studiras pravo i da ne zelis biti sudija? jer u protivnom cemo morati izdati upozorenje sirom BiH da niti jedna djevojka ne smije popiti pice sa tipom, ili obuci ultra kratko i etc jer ako ista bude silovana pa dodje tebi na pravdu...hm...jesi li ti preko lude trave gazio?
Da je preko nje preslo pola carsije ne bi odbila seks na prvom mjestu.
To je jako fino...sto si ti pametan djecak. Molim te reci mi da ne studiras pravo i da ne zelis biti sudija? jer u protivnom cemo morati izdati upozorenje sirom BiH da niti jedna djevojka ne smije popiti pice sa tipom, ili obuci ultra kratko i etc jer ako ista bude silovana pa dodje tebi na pravdu...hm...jesi li ti preko lude trave gazio?
Da je preko nje preslo pola carsije ne bi odbila seks na prvom mjestu.
-
Svemirski_Jebach
naravno...ne govorim za ovaj slučaj ne uopće. samo da bude jasnije, za silovanje zaista je pre pre blago.
faruče...sine moje...to što ti reče pali samo za određene slučajeve npr lakših kriv. djela, tipa krađe manje vrijednosti itd. za silovanje baš i ne.
Ja tvrdim odgovorno, da, osim ako sudije nisu korumpirane, sud je uvijek bliže tužilaštvu nego optuženom...
faruče...sine moje...to što ti reče pali samo za određene slučajeve npr lakših kriv. djela, tipa krađe manje vrijednosti itd. za silovanje baš i ne.
Ja tvrdim odgovorno, da, osim ako sudije nisu korumpirane, sud je uvijek bliže tužilaštvu nego optuženom...
-
Svemirski_Jebach
ali ono...mala je tražila i dobila hm...
može joj se prebacivati npr zašto nije malo više vodila računa o tome s kim se druži i tako, odnosno što nije bila opreznija pa da uopće ne dođe u takvu situaciju (čisto radi sebe i svoje sigurnosti) ali to nije i NE SMIJE biti IZGOVOR ili OPRAVDANJE za silovatelje.
Silovatelji su uglavnom psihopatske ličnosti, sadisti naizgled sasvim normalni (kao i ratni zločinci uostalom)
može joj se prebacivati npr zašto nije malo više vodila računa o tome s kim se druži i tako, odnosno što nije bila opreznija pa da uopće ne dođe u takvu situaciju (čisto radi sebe i svoje sigurnosti) ali to nije i NE SMIJE biti IZGOVOR ili OPRAVDANJE za silovatelje.
Silovatelji su uglavnom psihopatske ličnosti, sadisti naizgled sasvim normalni (kao i ratni zločinci uostalom)
- Alfons Kauders
Kamo srece...flora.sa wrote:KapFaz wrote:Ipak mislim da bi se ime teme trebao da promjeni u:
"Srpski entitet - raj za silovatelje"
Sto bi nam cetnici kvarili ime ove lijepe zemlje?
pretjeruješ...
gdje je RS?
U Zimbabveu???