Besplatne SIM kartice (BiH) !?
Moderator: Benq
-
haris ubleha
Kako se lijepo nadjose u talu dvije ratnoprofiterske firme - HAvaz i Eronet.
A, sutra ce "pametni" Bosnjo psovati svoje politicare sto ne grade autoput Sarajevo-Zenica... cijih je 20 kilometara (uskoro jos 7,5 km) dosada sagradjeno profitom BH Telekoma.
Kaze Bosnjo da je i Eronet drzavna firma... hahaha... BH Telekom u budzet Federacije uplati godisnje 150 miliona maraka... Eronet 900 hiljada... ali hebo to kad glavni sponzor hrvatske samouprave ima "vise od cetiri melodije za mobitele..."
Bosnjo je najpoznatiji po tome sto ne vidi sumu od drveta... jer su mu Aljo, Lepi, Reis, HAvaz i ostala bulumenta "njegovih zastitnika" isprali mozak, oduzeli mogucnost logickog razmisljanja. Daj ti njemu, rodjo, 45 maraka guzovace od Eroneta, a kad mu ukucanima peMzija bude manja zato sto BH Telekom manje uplacuje u budzet... to je onda "visa sila"... ali neka... neka... sve se vraca, sve se placa
A, sutra ce "pametni" Bosnjo psovati svoje politicare sto ne grade autoput Sarajevo-Zenica... cijih je 20 kilometara (uskoro jos 7,5 km) dosada sagradjeno profitom BH Telekoma.
Kaze Bosnjo da je i Eronet drzavna firma... hahaha... BH Telekom u budzet Federacije uplati godisnje 150 miliona maraka... Eronet 900 hiljada... ali hebo to kad glavni sponzor hrvatske samouprave ima "vise od cetiri melodije za mobitele..."
Bosnjo je najpoznatiji po tome sto ne vidi sumu od drveta... jer su mu Aljo, Lepi, Reis, HAvaz i ostala bulumenta "njegovih zastitnika" isprali mozak, oduzeli mogucnost logickog razmisljanja. Daj ti njemu, rodjo, 45 maraka guzovace od Eroneta, a kad mu ukucanima peMzija bude manja zato sto BH Telekom manje uplacuje u budzet... to je onda "visa sila"... ali neka... neka... sve se vraca, sve se placa
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Hej ljudi, imam 200 Avaza po 0,5 KM ...pa bujrum...ko nije procitao crnu hroniku...
.Kupone sam tuhnuo na veliko 2 KM...
.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
A sto se koji klinac guraju kad moze i sutra...
.
- addem
Zakon trzista. Gledas omjer usluge i cijene. Ja sam na telekomu i necu sad preci na eronet niti sam uzeo havaz. Ali drago mi je sto su iz eroneta uradili ovo da se gospon Katica zamisli dobro. Sta mi vrijedi sto grade autoput kad me deru na cijenama. Svakako cu placati autoput kad ga izgrade nece niko doci i reci hej ti si pretplatnik bh telecoma mozes dzaba proci.haris ubleha wrote:Kako se lijepo nadjose u talu dvije ratnoprofiterske firme - HAvaz i Eronet.![]()
- Pooll
hm..Bobi wrote:Hej ljudi, imam 200 Avaza po 0,5 KM ...pa bujrum...ko nije procitao crnu hroniku....Kupone sam tuhnuo na veliko 2 KM...
.
200x1,00= 200,00km
200x2,00 =400,00 km
200x0,50= 100,00km
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
mIRCi je na poslu hvala na pitanjuPooll wrote:Evo vidim na slici Mirci, sa crnim kisobranom![]()
![]()
-
haris ubleha
BH Telekom u budzet Federacije uplati godisnje 150 miliona maraka... Eronet 900 hiljada...addem wrote:Zakon trzista.
Ovo je tacno... Svi cemo jednako placati prolazak autoputem Siroki-Posusje... Korisnici Eroneta nece moci proci dzaba.Svakako cu placati autoput kad ga izgrade nece niko doci i reci hej ti si pretplatnik bh telecoma mozes dzaba proci.
- burekodsira
jes eto si sam reko... vidis koliki je telekom pa se opet ko fukare stisli ne daju nikakve ponude a tolisni eronet napravio (jos jedan) korak naprijed.haris ubleha wrote:BH Telekom u budzet Federacije uplati godisnje 150 miliona maraka... Eronet 900 hiljada...addem wrote:Zakon trzista.![]()
-
EliasVeskot
ja sad prosla pored pozorista, zene padaju u nesvjest, zalosno..
Ovo je cisto ponizavanje

Ovo je cisto ponizavanje
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
jest uzas ... ali je to uzas koji sami sebi pravimo, zena u eronetu kaze: bit ce kartica za sve kupone i produzuje se rok do 03.07. za dizanje ali kakvi...mora seljak cekat odmah prvi dan u redEliasVeskot wrote:ja sad prosla pored pozorista, zene padaju u nesvjest, zalosno..
Ovo je cisto ponizavanje![]()
![]()
- Pooll
veca_sa wrote:jel se produzuje rok, extra dok malo zestoki papci ohanu da i ja umjereni papak odem podicianex wrote:jest uzas ... ali je to uzas koji sami sebi pravimo, zena u eronetu kaze: bit ce kartica za sve kupone i produzuje se rok do 03.07. za dizanje ali kakvi...mora seljak cekat odmah prvi dan u redEliasVeskot wrote:ja sad prosla pored pozorista, zene padaju u nesvjest, zalosno..
![]()
-
Sarafcina
haris ubleha wrote:Kako se lijepo nadjose u talu dvije ratnoprofiterske firme - HAvaz i Eronet.![]()
bravo patriotski... trebam jos finansirati i Hamdinu platu ... i lose poslovne poteze i los biznis plan... ono jarane nije to problem... ali dok ja nafinansiram drzavotvorne supljake i patriotske lopove ... ostadoh ja bez para. sta da radim tada? od cega da kupim novog BMW?
-
haris ubleha
Nije BH Telekom "toliki", a Eronet "tolishni"... nego BH Telekom mora platiti u budzet Federacije 150 miliona, a Eronet samo 900 hiljada... A zasto "shatro" drzavni Eronet placa u budzet 170 puta manje od BH Telekoma je posebna prica i nema veze sa brojem korisnika...burekodsira wrote:jes eto si sam reko... vidis koliki je telekom pa se opet ko fukare stisli ne daju nikakve ponude a tolisni eronet napravio (jos jedan) korak naprijed.haris ubleha wrote:BH Telekom u budzet Federacije uplati godisnje 150 miliona maraka... Eronet 900 hiljada...addem wrote:Zakon trzista.![]()
-
haris ubleha
Ako mi dokazes da direktor Eroneta radi za minimalac... ili, barem, prosjecnu platu u Federaciji... i ja prelazim na Eronet!!!Sarafcina wrote:bravo patriotski... trebam jos finansirati i Hamdinu platu ... i lose poslovne poteze i los biznis plan... ono jarane nije to problem... ali dok ja nafinansiram drzavotvorne supljake i patriotske lopove ... ostadoh ja bez para. sta da radim tada? od cega da kupim novog BMW?
Nego, vrlo je tesko planirati "dobre poslovne poteze" kad u startu znas da moras platiti "harac" drzavi koji je 170 puta veci od tvog direktnog trzisnog konkurenta.
- DobroJutroKolumbo
Ko ih j..e!! Sta cekaju koji k...c!? Jel' ih neko tjera? Cuj ponizavanje!! Guzici godra djabaluka nesto i onda neko kaze ponizavanje!! Pa sam sebe ponizava neko ako nije u mogucnosti da ceka zbog zdravlja ili tako nesto!!! Jel mozda mobitel potreba ,e pa nije!! Da cekaju u redu za hljeb kao sto se cekalo nekad e to bi bilo ponizenje!!!Ja ne volim gratise ! Osim ako ima ko kakvih hiljada KM ili EUR da dijeli gratis!EliasVeskot wrote:ja sad prosla pored pozorista, zene padaju u nesvjest, zalosno..
![]()
-
Sarafcina
haris ubleha wrote:Nije BH Telekom "toliki", a Eronet "tolishni"... nego BH Telekom mora platiti u budzet Federacije 150 miliona, a Eronet samo 900 hiljada... A zasto "shatro" drzavni Eronet placa u budzet 170 puta manje od BH Telekoma je posebna prica i nema veze sa brojem korisnika...burekodsira wrote:jes eto si sam reko... vidis koliki je telekom pa se opet ko fukare stisli ne daju nikakve ponude a tolisni eronet napravio (jos jedan) korak naprijed.haris ubleha wrote:BH Telekom u budzet Federacije uplati godisnje 150 miliona maraka... Eronet 900 hiljada...![]()
ovo vec podsjeca na onaj vic.... o tipu koji je konobaru vazda ostavljao baksis...i bili sretni i zadovoljno... ali... jedan dan .. tip plati samo pice.. drugi dan.. opet plati samo pice... trci dan isto... i konobar, pomalo ljut pita gdje je baksis, tip kaze..ono "jbg jarane nema se, poceo praviti kucu,pa sad stedim svaku paru"...konobar: "pickali ti materina, s mojih ledja kucu pravis..."
otprilike tako nesto i haris zagovara .... telekom uplacuje za porez pa ne moze poboljsati usluge... ali plate mogu biti napucane...a i drzavna administracija, mora uzeti lovu iz telekoma (iako to ne ide bas tako) da bi pravili ceste, ali i njihove plate mogu biti haos dobre... pa tim rezonom i telekom moze i treba uzimati od naroda ...koji nema ni usluge ni plate ni ceste, jer dok na miri plate telekoma, plate administracije, tal lopova.... za ceste ostane .... onoliko koliko ih i imamo...
- addem
Hamdo Katica ima minimalno 8000 maraka platu, cijene razgovora skupe, internet placam 41 marku mjesecno za jadna 3GB downloada. Kad skontam familija moja telekomu ostavi mjesecno minimalno 300KM. (4 moba, fiksni i net). Ako je vlada spala samo na to da je telekom finansira onda je to losa vlada i treba da da ostavku. Sto se tice politike BH telecoma, ja sam za to da se privatizira, da otpadnu stotine inzinjera koji igraju igrice 8 sati na poslu. Koji su idioti u BH telecomu najbolje pokazuje cinjenica da kada porucite adsl morate mjesecima da cekate da vam dodju i prikljuce vas. Kao da oni vama uslugu cine.