Po tebi bi znači trebalo da Banka ulazi u proces reprogramiranja kredita klijentu koji je ostao bez posla,bez mjesečnog prihoda,kakvog takvog,vodeći se činjenicom da klijent ima novca na računu?Misliš li da možda klijentu neće pasti na pamet da povuče novac s računa i kupi hljeb i namirnicu, plati el.energiju i ostale najosnovnije životne potrebe-šta će mu,može čovjek i da ne jede,važnija je banka i dug prema istoj.Kako bi ti razmišljao da se nađeš u toj situaciji?azdralovic wrote:
spomenuo sam gore i tu opciju, ali ocigledno se krecemo u pogresnom pravcu ... dakle postoje opcije, da jednostavno kad vec ima novac na racunu nastavi placati rate kao i do sada pa dokle dogura, postoji opcija reprograma,a sumnjam da nema nigdje nikoga na ovom svijetu i da ne posjeduje nista ... i naravno moratorij , ali lupamo napamet posto je on ocigledno samo prestao placati rate i dosao kuci da tipka po sa-x umjesto da proseta do prve poslovnice, ma ne mora zapravo ni to , nazovi telefonom, pa pitajuostalom uvijek ima opcija da on tipka i dalje po sa-x a da banka jednostavno isprazni njegov racun
![]()
i zaista bi volio da mi objasnis to oko troskova banke, posto sam ocigledno nesto preskocio
Misliš li možda da ozbiljna banka neće pomisliti da možda ne treba da ulazi u novi rizik,jer taj isti klijent neće biti u stanju plaćati ni smanjenu ratu,zato što on sada nema nikakav prihod.Šta bi na to rekla Agencija za Bankarstvo?
Kažeš da sumnjaš da nema nikoga na ovome svijetu?Situacija na našim prostorima je takva da ti familija jedva čeka da ostaneš bez posla i da plaća ratu i ostale troškove života umjesto tebe,svakom je do sebe druže moj.Ne osuđuj nikoga,čovjek lijepo pita,odakle znaš,možda je već kontaktirao banku,ali želi da čuje i mišljenja drugih ljudi.
Po tvom pisanju pretpostavljam da si zaposlen u banci,trebao bi da znaš koje banka ima troškove kada je npr. klijent u kašnjenju,u slučaju reprograma kredita,otpisa i sl...Umorih se...pozz