bajramski+novogodisnji poklon???
-
razmazena
Polagano nam prolaze dani Bajrama, a i godina stara je na izmaku..
Nadam se da ste darivali svoje najdraze i da ce te to i dalje ciniti, bez obzira da li je neki praznik ili ne. Da bi ispunilo svoj smisao, darivanje mora predstavljati istinski uzitak ne samo za onoga ko prima poklon nego i za onoga ko daruje.
Mislim da je darivati trajnije zadovoljstvo nego primati, jer se onaj koji daruje mnogo duze sjeca nego onaj koji prima.

"Ruka koja daruje uvijek je iznad one koja prima" - Arapska narodna poslovica
Nadam se da ste darivali svoje najdraze i da ce te to i dalje ciniti, bez obzira da li je neki praznik ili ne. Da bi ispunilo svoj smisao, darivanje mora predstavljati istinski uzitak ne samo za onoga ko prima poklon nego i za onoga ko daruje.
Mislim da je darivati trajnije zadovoljstvo nego primati, jer se onaj koji daruje mnogo duze sjeca nego onaj koji prima.

"Ruka koja daruje uvijek je iznad one koja prima" - Arapska narodna poslovica
- van Basten
hm, s obzirom da si ti bila ta koja je ovdje sipala ideje iz rukava zabrinut sam... smisliće se valjda nešto... ako se sjetim čega pametnog javim
Ovom prilikom samo da se zahvalim oko pomoći za izradu kalendara, ideja je nekako realizovana i bila je pun pogodak
Ovom prilikom samo da se zahvalim oko pomoći za izradu kalendara, ideja je nekako realizovana i bila je pun pogodak
-
razmazena
van Basten wrote:hm, s obzirom da si ti bila ta koja je ovdje sipala ideje iz rukava zabrinut sam... smisliće se valjda nešto... ako se sjetim čega pametnog javim
Super, bas mi je drago!:thumbup:
Smislila sam vec nesto, slatko.