bajramski+novogodisnji poklon???

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

crnjak

#1 bajramski+novogodisnji poklon???

Post by crnjak »

djevojke potrebna pomoc
sta da dodjavola svojoj jedinoj poklonim za praznike/blagdane nemam vise apsolutno nikakvih ideja
pa pomoziteeee :-D
samo malo sam kokuz u pa tako onaj bez onih slatkih finih ideja tipa odvedi je u cortinu de ampeco ili na havaje
nesto slatko fino i jeftino ako je mogucee
unaprijed zahvalan :-D
Sogan

Post by Sogan »

Uzmi sprej, zaleti se po gradu jednu noc i pisi grafite koliko je i kako volis... biraj fasade bogatih firmi i pazi da te drotovi ne klepe... ondaK iducu vecer kupi kokice, uhvatite se za ruke pa prosetajte po carsiji i pokazi joj izraz svoje ljubavi :D

Cijena, prava sitnica :D
debela

Post by debela »

pa, za promjenu, nemoj joj nista pokloniti :D
maccarona

Post by maccarona »

pokazi joj djelima :oops: 364 dana u godini da je volis :oops:
a ovaj izostavi :? :oops:
crnjak

Post by crnjak »

maccarona wrote:pokazi joj djelima :oops: 364 dana u godini da je volis :oops:
a ovaj izostavi :? :oops:
tesko sestro nismo bas skupa te 364 dana u godini ustavri bas nismo n priblizno toliko pa je to malo teze
ovo s sprejom sam planirao al necu stici organizovati tako da i to otpada
treba mi poklon
debela

Post by debela »

pa sta ona voli :? tj. znas li uopste sta cura voli?
crnjak

Post by crnjak »

debela wrote:pa sta ona voli :? tj. znas li uopste sta cura voli?
hehe kaze da voli mene dajte mi ba ljudi jedno 120 hiljada prijedloga sta bi vi vollili recimo
Sogan

Post by Sogan »

Ok, ako ti je previse komplikovano organizovati grafite... kupi joj metak 9 mm i napisi licencu gdje stoji da ti ga ima pravo ispucati u glavu ako ikad budes nevjeran dok ste vas dvoje u vezi... :D

debela

Post by debela »

crnjak wrote:
debela wrote:pa sta ona voli :? tj. znas li uopste sta cura voli?
hehe kaze da voli mene dajte mi ba ljudi jedno 120 hiljada prijedloga sta bi vi vollili recimo
onda zavezi masnu oko sebe i pokloni joj se :D
crnjak

Post by crnjak »

Sogan wrote:Ok, ako ti je previse komplikovano organizovati grafite... kupi joj metak 9 mm i napisi licencu gdje stoji da ti ga ima pravo ispucati u glavu ako ikad budes nevjeran dok ste vas dvoje u vezi... :D

vecinom glasova nije prihvaceno :D
daj ba 9 mm tesko da bi prezivio znas ti koliki je to kalibar mada bi mozda i na to mogao i pristat nevjera je nepoznat pojam
mada zena je to nikad neznas kad joj se moze omaci obarac recimo :-D
maccarona

Post by maccarona »

Sogan wrote:Ok, ako ti je previse komplikovano organizovati grafite... kupi joj metak 9 mm i napisi licencu gdje stoji da ti ga ima pravo ispucati u glavu ako ikad budes nevjeran dok ste vas dvoje u vezi... :D

8-) :D ovo je bila i moja prva misao :D
dodala bih jos :oops: da ga spuca prvo u desnu pa u lijevu nogu :oops: :D ono.... malo mucenja nije na odmet :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Ma iznenadi je necim, to uvijek pali, nesto skroz neocekivano.
Meni je jednom za rodjendan poznanik iznenada donio tortu sa svijecom, u lokal gdje sam bila s drustvom. Ja sam se odusevila, i to cu sigurno dugo pamtiti.
Tako i ti mozes urediti da joj dostave buket i balone na vrata ili nesto slicno.
Ili slusaj sta prica, znamo mi zene nekad kroz razgovor provuci sta zelimo za poklon :)
Ice

#13 Re: bajramski+novogodisnji poklon???

Post by Ice »

crnjak wrote:djevojke potrebna pomoc
sta da dodjavola svojoj jedinoj poklonim za praznike/blagdane nemam vise apsolutno nikakvih ideja
pa pomoziteeee :-D
samo malo sam kokuz u pa tako onaj bez onih slatkih finih ideja tipa odvedi je u cortinu de ampeco ili na havaje
nesto slatko fino i jeftino ako je mogucee
unaprijed zahvalan :-D
Paaa, ovisi sta voli, novi cd omiljenog pjevaca (ce..), parfem nikad nije losa ideja, nakit...puno je ideja, ovisi kakav je tip, sto joj se svidja, kakvi su joj interesi...
razmazena

Post by razmazena »

Sajam knjiga jos uvijek traje.. Kupi joj neku knjigu.. Na svakoj stranici te knjige zaokruzi jedno ili vise slova, tako da kad redom bude citala slova dobije neku recenicu, u kojoj ces joj reci ono sto zelis. Tako si ustedio na cestitci.:D
razmazena

Post by razmazena »

Ili kupi neku majicu, pa odnesi u Skenderiju da ti na nju odstampaju opet nesto sto bi joj rekao.. I tu si ustedio na cestitci.:D
putujucidzindas

Post by putujucidzindas »

odes 26. ili 27. u centar za mlade na grbavici, kupis joj poklon koji su izradila djeca s posebnim potrebama, ne kosta mnogo, neku dzidzu, sve seke vole dzidze:), a osim toga tvoja draga vidi kako si ti divan, pazljiv i osjecajan :) i ima s razumjevanja za svakog
lindjo

Post by lindjo »

kilo kahve i kocke...Image...ooops...zajeb... :oops: ovo ide punici :roll:

ma nemas sta razmisljatt...do prve zlatare.. :) .i kakav prsten od 24 karata . :-D ...ako si kokuz...uvjek mozes iscupat i polirat lanac iz kade ..:shock: 8-)

naravno,ima i ona oprobana.. 8) .trkom do obliznjeg standa na pijaci...i kupis joj omiljeni CD.. :) ...rizze rosesa...Imagepride ponesi gurabija za grickanje :lol:
patrius

Post by patrius »

"Lutke od krvi bez trunke ideje"...ili ne daj boze obratno...
razmazena

Post by razmazena »

patrius wrote:"Lutke od krvi bez trunke ideje"...ili ne daj boze obratno...

Jesi, jesi, slazemo se.:D
amrino

Post by amrino »

Meni je super poklon Pupa Toy (igracka- u kojoj je sminka)- imas to s svim boljim kozm. prodavnicama..nije cijena bas sitnica ...ali one manje su podnosljive...
biscanka84

Post by biscanka84 »

kupi joj zlatnu ogrlicu za bajram,i zlatni prsten za novu :D ali nesto lijepo skuplje :D to cure vole :oops:
black

Post by black »

biscanka84 wrote:kupi joj zlatnu ogrlicu za bajram,i zlatni prsten za novu :D ali nesto lijepo skuplje :D to cure vole :oops:
vole dzidzanke :oops:
razmazena

#23 Re: bajramski+novogodisnji poklon???

Post by razmazena »

crnjak wrote:nesto slatko fino i jeftino ako je mogucee
Naglasak je na ovome. Zato se ostavite gluposti i pomozite covjeku.:)

Postom joj posalji na kucnu adresu cokoladu „volim te“.:D

Ili sam napravi neki novogodisnji paketic, a unutra stavi neke sitnice koje voli i koje zans da ce joj se svidjeti..

Ili kupi neki fim na DVDiju, i napisi neku adekvatnu poruku.. Ako je u pitanju film „Volim te budalo mala“, ne treba poruka.:D

Ili joj kupi onu lampu za policu.. u obliku stipaljke.. Imas u OBIju, oko 10KM su.. Ja sam sinoc kupila sebi jednu.:)

U Konzumu imas super foto albume, oko 5KM za oko 200 slika, cini mi se, i skupi sve vase slike u njega..

A uvijek ti ostaje da joj napises pjesmu, to ne kosta nista osim jednog papira, olovke i malo vremena.:)

Za mene, licno, knjiga je uvijek odlican poklon u svakoj situaciji. Ali, to sam, ipak, samo ja.:)

Sretno.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

pa sve zavisi "koji je tip djevojke" :-D
ako nosi nakit,a kazes da nisa sa parama na TI ,onda uzmi neke lude nausnice,ogrlicu,bizuteriju ,nravano,ko jos nosi zlato?! :?
i uz to uzmi neku ludu cestitku,ili jos bolje sam je naprvi ,ako imas neku zajednicku slikicu,..pa to iskombinuj na kompu.
nausnice,racunaj oko 10-15km,cestitka ,sam svoj majstor :D i ti dobar i novcano i pred njom :D
Sogan

Post by Sogan »

Uh... knjiga, cokolada, poezija, zajednicka fotka, nakit...

I dalje predlazem metak i licencu... :D
Post Reply