ne, al fakat kad ga gledas ovako 'uzivo' krivo izgledaifbbpro wrote:Kriva je ili slika, ili su krivi WTC tornjevi koji su ˝natakareni˝..dinchy84 wrote:kriv je svakako...ili je to opticka varka.bibliotekar wrote:nesto ti se ovaj fahrin nakrivio...
Kao kada slikate more (horizont) pa vam ispadne kriva slika..
Posto vidim da su ovdje sve experti do experta u pogledu arhitekture
AVAZ VS. WTC :-)
- Tesssa
-
Vincent Vega
Uz duzno postovanje autoru teme,mislim da je ovo najbesmisleniji topic na ovom forumu.
Usput,Avaz je veci od WTC...trenutno.
Ovo mi lici kao ruganje samom sebi bez obzira na "ponosnog vlasnika" ove zgrade.
Ovo mi lici kao ruganje samom sebi bez obzira na "ponosnog vlasnika" ove zgrade.
- PasoDzigera007
svaka cast jarane,neki bi ovdje samo da seru po svome,a sve sa strane sto dodje je med i mlijeko,pa i govno bi im tudje bilo bolje.Vincent Vega wrote:Uz duzno postovanje autoru teme,mislim da je ovo najbesmisleniji topic na ovom forumu.
nemogu stvarno da vjerujem kakav smo to narod, jebote pa kad krenes kroz cjeli balkan neces naici na objekte tipa Bosmala ili ATT-a ili ABC-a,ah da malo iznerviram ove sto mrze svoje,uz Avaz twist tower se pravi jos jedan toranj cim se ovaj zavrsi pravi se QUEEN TOWER pa nastavite onda i dalje da pljujete po svome,ah posjetite stranicu http://www.sarajevo-construction.net
i kad pregledate stranicu pola ce vas prestati da pljujete po svom,a ono ostalo pola ce da bude ljubomorno
-
ifbbpro
Covjek ti je dao odgovordinchy84 wrote:pa da, i ja sam skontala da je to opticka varka, al malo cudno djeluje.manki wrote:nije kriva ni slika ni wtc ni avazov toranjto vam se tako čini zbog twist efekta tornja
a ako kazes da si SKONTALA, necu te vise ruziti madam
- Tesssa
a ti otvori prethodnu stranu, pa malo procitaj sta sam napisalaifbbpro wrote:Covjek ti je dao odgovordinchy84 wrote:pa da, i ja sam skontala da je to opticka varka, al malo cudno djeluje.manki wrote:nije kriva ni slika ni wtc ni avazov toranjto vam se tako čini zbog twist efekta tornja
Last edited by Tesssa on 08/07/2007 17:11, edited 1 time in total.
- Better Man
Ma kakav crni Bosmal? To je najveća propast od projekta! Objekat koji je probio sve moguće rokove! Mislim da će ove godine biti 4 ili 5 godina kako su probijeni rokovi za završetak radova! Bosmal je najveća ubleha i prevara i svi oni koji su bilo šta tu uplatili su ga popušili i da su pametni trebali bi da traže povrat novca s kamatama ili ako im ne žele vratiti novce da podnesu tužbu protiv prevaranata Šabanovića! Sreća pa im nedadoše da grade autoput!PasoDzigera007 wrote:svaka cast jarane,neki bi ovdje samo da seru po svome,a sve sa strane sto dodje je med i mlijeko,pa i govno bi im tudje bilo bolje.Vincent Vega wrote:Uz duzno postovanje autoru teme,mislim da je ovo najbesmisleniji topic na ovom forumu.
nemogu stvarno da vjerujem kakav smo to narod, jebote pa kad krenes kroz cjeli balkan neces naici na objekte tipa Bosmala ili ATT-a ili ABC-a,ah da malo iznerviram ove sto mrze svoje,uz Avaz twist tower se pravi jos jedan toranj cim se ovaj zavrsi pravi se QUEEN TOWER pa nastavite onda i dalje da pljujete po svome,ah posjetite stranicu http://www.sarajevo-construction.net
i kad pregledate stranicu pola ce vas prestati da pljujete po svom,a ono ostalo pola ce da bude ljubomorno
-
Unjustice
Navodno u Sarajevu!? Da malo pricekamo jer ipak se radi o rekla kazala jos uvijek i nigdje se nema zvanicne potvrde.Skyfox wrote:Dje to????PasoDzigera007 wrote:QUEEN TOWER
Fini su ti projekti sto se grade u Sarajevu, osim jedne kardinalne greske. Grade se rastrkani na sve strane i u okolini koja totalno odudara od toga sta se tu gradi. Recimo Bosmal pet zvjezdica kondomijum, a pored oronule kuce iz proslog stoljeca? Ne ide i strsi da bog kaze.
Ista stvar i sa ATT-om. Ne sumnjam da ce ga Fahro srediti da ubija kao i ABC, medjutim sto bude ljepsi vise ce odudarati od oronule okoline.
Nesto gradski oci ili da kazem majke, trebaju poduzeti da se takvi projekti grade u dijelu grada koji ce biti propisno prvo sredjen po najvisim europskim standardima gdje ce se gledati i na najmanju sitnicu, pa da se tu takvi projekti umsjeravaju. Najbolje rjesenje bi bilo M. D. i ako ne bi bilo lose za buducnost po uzoru na Paris takvu stvar planirati negdje na periferiji. Ako istu stvar ima i Paris na periferiji zasto ne i Sarajevo.
Ili to forsirati na Marijin Dvoru gdje bi grad taj dio Sarajeva sredio kako treba i mora po EU standardima (infrastuktura bez greske, opticki kablovi, wi-fi signal besplatan itd, znakove, stajalista, odlaganje otpada itd) od A-Z i gdje bi postojece vlasnike lokacija natjerao zakonom ili da tu prave nesto prikladno za tu namjenu ili da prodaju onome koji to hoce i moze. S tim ne bi izmislili toplu vodu vec takvi zakoni postoje u vecini EU gradova. Takodjer da se uvede nekakva standardizacija gradnje takodjer po uzoru na europske centre, gdje nece moci samo tako doci tip i graditi sta on hoce. Nego ce prema standardima graditi ono sto mu komisija odobri.
-
Unjustice
Zar tebi ovo djeluje ubleha ili se ipak nadas da ce tako biti? Meni je stan za pet zvjezdica i kako se moze vidjeti na njihovoj stranici napreduju sa radovima. Rekli su da ce zavrsiti do kraja godine. Sad koje ostaje da se vidi?Better Man wrote:
Ma kakav crni Bosmal? To je najveća propast od projekta! Objekat koji je probio sve moguće rokove! Mislim da će ove godine biti 4 ili 5 godina kako su probijeni rokovi za završetak radova! Bosmal je najveća ubleha i prevara i svi oni koji su bilo šta tu uplatili su ga popušili i da su pametni trebali bi da traže povrat novca s kamatama ili ako im ne žele vratiti novce da podnesu tužbu protiv prevaranata Šabanovića! Sreća pa im nedadoše da grade autoput!

-
ifbbpro
Ma znam da si skontala, nego sam ja tek shvatio da si ONA a ne ONdinchy84 wrote:a ti otvori prethodnu stranu, pa malo procitaj sta sam napisalaifbbpro wrote:Covjek ti je dao odgovordinchy84 wrote: pa da, i ja sam skontala da je to opticka varka, al malo cudno djeluje.
pa zato necu da te ruzim
-
ifbbpro
Jesu imali problema, i fakat je krajnje vrijeme da ga zavrse.. ali eto kako stvari stoje ide na bolje.Unjustice wrote:Zar tebi ovo djeluje ubleha ili se ipak nadas da ce tako biti? Meni je stan za pet zvjezdica i kako se moze vidjeti na njihovoj stranici napreduju sa radovima. Rekli su da ce zavrsiti do kraja godine. Sad koje ostaje da se vidi?Better Man wrote:
Ma kakav crni Bosmal? To je najveća propast od projekta! Objekat koji je probio sve moguće rokove! Mislim da će ove godine biti 4 ili 5 godina kako su probijeni rokovi za završetak radova! Bosmal je najveća ubleha i prevara i svi oni koji su bilo šta tu uplatili su ga popušili i da su pametni trebali bi da traže povrat novca s kamatama ili ako im ne žele vratiti novce da podnesu tužbu protiv prevaranata Šabanovića! Sreća pa im nedadoše da grade autoput!Salim se, priznali su da su imali financijski poteskoca i to su rjesili i kako mozes vidjeti stvari se krecu kako i trebaju sad.
![]()
Do kraja godine ce ga zavrsiti izgleda..
- stranac2
Slazem se sa kolegom iznads jeste da je Bosmal probio sve moguce rokove al izgleda da to privode kraju.
A ni cijena sada iz ove perspektive za ovakve stanove ne ispade prevelika ...
Samo neam pojma kako se raja javlja sa negativnostima na ovoj temi te kriv Fahrin toranj te nije na dobrom mjestu .. kakvo bulaznjenje ,, nit je toranj kriv nit je na losem mjestu ...
Da mi je netko ovo pricao da ce se ovakve zgrade praviti u nasoj zemlji ne bih mu vjerovao ... za one koji nisu dole scena strasna sjedis na Skenderiji pijes kafu i gledas kako se ljudi veru na vrhu prave toranj , strsi pravo , pa bilo je vec oko 8 sati uvece , prolazis kraj bivse Sarajke ljudi izlijevaju plocu u ponoc ...
A ni cijena sada iz ove perspektive za ovakve stanove ne ispade prevelika ...
Samo neam pojma kako se raja javlja sa negativnostima na ovoj temi te kriv Fahrin toranj te nije na dobrom mjestu .. kakvo bulaznjenje ,, nit je toranj kriv nit je na losem mjestu ...
Da mi je netko ovo pricao da ce se ovakve zgrade praviti u nasoj zemlji ne bih mu vjerovao ... za one koji nisu dole scena strasna sjedis na Skenderiji pijes kafu i gledas kako se ljudi veru na vrhu prave toranj , strsi pravo , pa bilo je vec oko 8 sati uvece , prolazis kraj bivse Sarajke ljudi izlijevaju plocu u ponoc ...
-
prleitihi
a ja sve kont'o da je fahro doš'o ta trane..PasoDzigera007 wrote:svaka cast jarane,neki bi ovdje samo da seru po svome,a sve sa strane sto dodje je med i mlijeko,pa i govno bi im tudje bilo bolje.Vincent Vega wrote:Uz duzno postovanje autoru teme,mislim da je ovo najbesmisleniji topic na ovom forumu.
-
zmijaIzmaj
sta ima lose u direktnim, stranim investicijama

- Skyfox
Toranj koje kraljice? Ima li kakvih linkova?Unjustice wrote:Navodno u Sarajevu!? Da malo pricekamo jer ipak se radi o rekla kazala jos uvijek i nigdje se nema zvanicne potvrde.Skyfox wrote:Dje to????PasoDzigera007 wrote:QUEEN TOWER
- burekodsira
Skyfox wrote:Toranj koje kraljice? Ima li kakvih linkova?Unjustice wrote:Navodno u Sarajevu!? Da malo pricekamo jer ipak se radi o rekla kazala jos uvijek i nigdje se nema zvanicne potvrde.Skyfox wrote: Dje to????
valjda nase bosanske
-
Unjustice
Pa sad ako znamo da je Beograd od rata pa na ovamo dobio jedan renovirani polovni toranj visine blizanaca kojeg su prepravili i to cini mi se Slovenci, ne mislis li da je Miskovicu bolje bilo da ulozi lovu u neki toranj te vrste u Beogradu, a ne u Sarajevu? Cisto sumnjam, medjutim nije nemoguce. Ne vjerujem ni da je Fahro bas toliko bezobrazan.
- Skyfox
Ona mi pade na pamet comaburekodsira wrote:Skyfox wrote:Toranj koje kraljice? Ima li kakvih linkova?Unjustice wrote: Navodno u Sarajevu!? Da malo pricekamo jer ipak se radi o rekla kazala jos uvijek i nigdje se nema zvanicne potvrde.
valjda nase bosanske
-
erised traeh
Ma semihe borovacburekodsira wrote:Skyfox wrote:Toranj koje kraljice? Ima li kakvih linkova?Unjustice wrote: Navodno u Sarajevu!? Da malo pricekamo jer ipak se radi o rekla kazala jos uvijek i nigdje se nema zvanicne potvrde.
valjda nase bosanske
Il da nije visočka?
-
ifbbpro
Kazu da je par puta bio prilog na NTV99 o tom projektu.. ipak nisu price rekla kazala..Skyfox wrote:Toranj koje kraljice? Ima li kakvih linkova?Unjustice wrote:Navodno u Sarajevu!? Da malo pricekamo jer ipak se radi o rekla kazala jos uvijek i nigdje se nema zvanicne potvrde.Skyfox wrote: Dje to????