Auto - Troskovi Odrzavanja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
The_Flyer2002
@ nine istina ali ove gume mi je pomogo izabrat nas covjek koji radi za tipa koji prodaje razbijena auta i polovne djelove. gume su skoro nove. kad sam ih uzo na njima su jos bile rese. samo radi toga sam ih i uzo.
-
The_Flyer2002
wtf bi ovo trebalo da bude???who've wrote:xenical - http://www.bestrxpills.com
- Fair Life
Ako promijenis gume u pravom servisu... oni urade i naplate balansiranje guma i 'wheel alignment' (mislim da se ovo zvala SHPURA, kod nas) ako je potrebno, jer i jedno i drugo cuva nove gume od nepotrebnog habanja i omogucuje udobniju voznju.nineac wrote:Necu da ulazim u to ko gdje mjenja gume. Stvar je sto ako promjenis gume u servisu oni naplate dodatne troskove zato sto su ko fol servis!!!!
Medjutim neslazem se sa kupovinom polovnih guma, bolje kupiti nove, pa kakve god, nego Good Year polovan!
Godinama sam koristi 'Bridgestone' gume i bio sam vise nego zadovoljan. Promijenio sam auto i na njemu tvornicke 'Michelin-ke'... S novim automobilom nije se zajebavati po kojekakvim kanalima... dragi ovlasteni servis, jer on snosi i rizik garancije sa intervenciju na vozilu uz obavezni racun.