vidim da se svi prave pametni tako da cu ja bit kratak..drug mi ima istog audija kojeg ti zelis kupit naime radi se o A4 1.8T iz 2004 godine koji je sparen s multitronic mjenjacem..oprema je potpuna,nema xenona i navigacije sve ostalo ima..presao je negdje oko 110 000km..znaci govorim svoje utiske o autu,auto je smece zadnje..prvo kvaliteta je neuporediva s europskim modelima..drugo..taj auto ima 170 ks za americko trziste,za nase tj europsko je ima 150 kasnije 163 ks..razlika je vise nego ocigledna,jako trom spor mjenjac..bas smo radili neke usporedbe iz dosade a4 noviji od tog s 2.0 tdi motorom mu uzima mjeru..znaci do 100 km/h mu amer ne moze nista..ovjes jako cudno podesen,premekan..sad da se osvrnemo na neke druge stvari..najbolje gorivo u americi mislim da nema vbise od 95 oktana dok je europi postoji super plus sa 100oktanaa negdje i sa 106,ko je vozio auto vani i tocio gorivo zna o cemu pricam..nijedan dio nije isti..sve se narucuje iz usa,drugi problem su sad od ove godine svi dijelovi koji su americki moraju se prilagodit europskkim propisima(farovi,auspuh, i jos dosta toga)auto trosi sigurno 2 litra vise nego domaci 1.8T a uz to ne ide..dakle niposto al niposto ne uzmatkemalba wrote:Zdravo,
planiram kupiti Audi A4 1.8T star 5 godina, uvezen iz SAD-a. Cijena izuzetno povoljna, međutim večeras čujem priču od poznanika kako je njegov kolega sa A6 (isto uvoz iz SAD) nedavno vraćen sa Slovenačke granice, navodno zbog nezadovoljavanja nekih standarda (vezano za žmigavce i auspuh) ? Koliko mi je poznato svi Audiji se proizvode u Ingolštadu, ali opet? Također me zanima da li neko ima iskustvo sa rezervnim dijelovima za Audije uvezene iz SAD-a? Da li su djelovi isti, ili ako nisu, dali je teško do njih doći?
Audi iz USA
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
emko1234