Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jasko__ wrote:Evo npr na mobile.de, u detaljnu pretragu sam ukucao sve karakteristike mog audija, i našao je 15 takvih...kad označim kućicu da ima i board, ostane ih samo 6...znači da ostalih 9 nemaju to u opremi...ja bih rado da ima, ALI NEMA...
Ne mora znaciti da nemaju comp, to obicno znaci da prilikom postavljanja oglasa nisu oznacili da auto posjeduje comp, kontas.
Ja sam i dalje ubjeđen da je board serija u audi vozilima tog godista.
mali_milojica wrote:Ima da pokazuje koliko km mozes preci sa gorivom ubrezervoaru,a nema ostalo. Cudno pravo. Mozda ima board ali ne radi dugme na rucici da se salta po stavkama na boardu.
Nema dugmeta uopšte...
Vidio sam u prospektu tačno kako bi to trebalo da izgleda,ali u mene drugačija ručica pa hajd...
Kod nas u " preduzece" 2007 godine nabavljene opel astre H 1.7 cdti,i ni jedna nema boar computer. U stvari,postoji dugme BC na konzolí,al' kad se pritisne,pise no function,i to u svakoj.
mali_milojica wrote:Ima da pokazuje koliko km mozes preci sa gorivom ubrezervoaru,a nema ostalo. Cudno pravo. Mozda ima board ali ne radi dugme na rucici da se salta po stavkama na boardu.
Ima bc, ali nema rucicu za bc. Kada bi kupio rucicu, te presaltao par stvari imao bi sve podatke.
Ima bc, ali nema rucicu za bc. Kada bi kupio rucicu, te presaltao par stvari imao bi sve podatke.
To je taj hinjavi audi i naplacivanje zraka.
Upravo tako, u Golfa 2 je desni retrovizor bio dodatna oprema a kad se samo sjetim "priprema za radio" fazona...
Dobar je BC kad se covjek navikne na tu opciju... Ja sam se recimo iznenadio, kako malom prosjecnom brzinom vozim
nek ti je sretno, ako je onaj sa slika s pika karavan fino izgleda auto... u vezi board-a, drug ima audi q7 i isto nema board computer, odnosno isti slucaj kao kod ovog momka, prikazuje mu koliko moze preci s gorivom u rezervoaru, i vanjsku temp., ali nema funkcija prosjecne potrosnje itd...
dado_ wrote:nek ti je sretno, ako je onaj sa slika s pika karavan fino izgleda auto... u vezi board-a, drug ima audi q7 i isto nema board computer, odnosno isti slucaj kao kod ovog momka, prikazuje mu koliko moze preci s gorivom u rezervoaru, i vanjsku temp., ali nema funkcija prosjecne potrosnje itd...
dado_ wrote:nek ti je sretno, ako je onaj sa slika s pika karavan fino izgleda auto... u vezi board-a, drug ima audi q7 i isto nema board computer, odnosno isti slucaj kao kod ovog momka, prikazuje mu koliko moze preci s gorivom u rezervoaru, i vanjsku temp., ali nema funkcija prosjecne potrosnje itd...
To je taj hinjavi audi i naplacivanje zraka.
Upravo tako, u Golfa 2 je desni retrovizor bio dodatna oprema a kad se samo sjetim "priprema za radio" fazona...
Dobar je BC kad se covjek navikne na tu opciju... Ja sam se recimo iznenadio, kako malom prosjecnom brzinom vozim
suvozacev retovizor je bio doplata i kod Ferrarija Testarose...
Q7 nema board,ili nisam dobro procitao?!:-S
Dobro si procitao, auto je kupljen s lagera, nema jos dosta bitnih stavki... recimo ja ga ne bih nikad, ali ima ljudi koje te sitnice ne interesuju...
Q7 nema board,ili nisam dobro procitao?!:-S
Nisi morao baš tri postao zbog toga napisati...
Ama ljudi,imao sam problema sa mrezom,stalno mi pokazivalo da póst nije uspio odleprsati,a ja navalio na retry. Nije to zbog audia i njegove bruke.