"O Ljudi Bosne! Lijepo je biti dusevan, pohvalno je za insana da zna za merhamet. Znajte, to su jesu vrijednosti bez kojih nejma mirnog i naprednog zivota ljudi. Ali tek posto ste pokazali da ste kadri za sopstvenu glavu uzeti sto onih koji vama rade o glavi. I mrav zabode svoja mala klijesta u butinu najjaceg covjeka, i osa zabode zaoku u jezik medvjedu.testament wrote:Potpisujem ovaj post!Krugman wrote:Taman kad sam pomislio da se radi o odlicnoj stranici, necemu sto zasluzuje svaku pohvalu, moje odusevljenje je bilo pokvareno sekcijama
"Rekao je Alija Izetbegovic" ili
"Alija poslije Alije..." ili
"Predstavljamo "Nezim Halilović Mudderis" ili
"Muatez Bilah - komandant odreda "El-Mudzahidin" ili
"MUDZAHIDI GOVORE".
Davanje paznje raznim kriminalcima, fundamentalistima, i nesposobnjakovicima tipa Alija Izetbegovic ili Mudderis, i pokusavanje personifikacije nase borbe kroz ovakve idiote samo odvlaci od nase teznje za slobodnom i cjelovitom i nedjeljivom BiH. Kolko je nevinih ljudi zalozeno od strane ovakvih budala i koliko smo samo propatili zbog njihove nesposobnosti samo dragi Bog zna.
Armija koja je na ovoj stranici predstavljena je Armija Islamske Drzave Bosnjakistan, a nikako Armija BiH. Nigdje ni slova o Vikicu i ostalim srpskim i hrvatskim herojima koji su ginuli za BiH. Nigdje ni spomena da je na pocetku rata u Armiji bilo preko 20% Srba koji su onda fundamentalistickom politikom Alije Izetbegovica i njegovih "ahbaba" i islamizacijom armije od strane raznih njegovih poltrona bukvalno otjerani. Nigdje ni slova o prodaji srebrenice, hercegovine, i ostalim "staziranim" akcijama u kojima su stotine mladih zivota bezpotrebno zalozeni. Nigdje ni slova o famoznih 10 milijardi kesha koje je Alija priznao da je dobio za ABiH na moje i tvoje ime i za koje su ljudi naucnim metodama dokazali da fali najmanje 2 milijarde para. Nigdje ni slova o promovisanju ratnih profitera u cinove generala i sankcionisanju masovne pljacke i basnoslovnog sverca od strane ABiH u opkoljenom Sarajevu i ostaloj slobodnoj teritoriji. Nigdje ni slova o Sevama i ostalim "specijalnim jedinicama", ili drugim rijecima placenim ubicama, u opkoljenom Sarajevu koje su koristene za Alijino obracunavanje sa politickim neistomisljenicima, tj likvidaciju. Sve je u duhu Alijine suplje price o "otporu do neba" i "Islam je najbolji, ali mi nismo najbolji". Pa nismo bekani, a nadam se ni vi.
Takodjer: izostavili ste cetiri najvaznije sekcije na stranici: OBAVEZNO dodati sljedece
1) "Ratni zlocini ABiH"
2) Islamizacija ABiH
3) "Mudzahedini u ABiH"
4) "Kriminalci, sverceri, i profiteri u redovima ABiH"
Bilo kakva prica o ABiH je suvisla i providna ako se ne govori, na bazi dokaza, o govnarima koji su nam ukaljali obraz i odbranu zemlje. To ce doprinijeti istini i dati stranici kredibilitet koji joj je prijeko potrebno.
Dok to ne promjenite stranica ce ostati u vrlo losem propagandnom i fundamentalistickom fazonu. Uglavnom, ja da sam na vasem mjestu mene bi bilo stid samog sebe nesto ovako neobjektivno i nastrano da promovisem. Imate na pretek intervjua Sefera, Divjaka, i ostalih heroja kao i svjedocenja iz Haga koji govore o ovim stvarima a koji su lako dostupni na internetu, pa bujrum.
Svaka ti čast Krugman-e,drago mi je da se javljaju i oni kojima je jedinstvena,nezavisna,suverena i MULTIETNIČKA BiH bila cilj.
Pred onima ko vas ne zali, ne zalite ni vi sebe. Tek onda i samo pred takvima, svaki ce krvnih sebe pozaliti. samo pred onim ko se nikog ne plasi-plase se svi. Niste vi, Ljudi Bosne, ubili ni jednog Srbina u Beogradu ili Valjevu, ili ili Hrvata u Zagrebu ili u Osijeku. Ali cetnike i ustase u Bosni ne zalite!!! Njihovu zemlju niko krcmi na pravdi Boga".
Armija BiH jeste bila multietnicka i kad je bilo najteze i ko nesto drugo tvrdi ili laze ili je ratovao u inostranstvu.
U mojoj jedinici je bilo preko 15% postenih i cestitih Bosanaca koji su se zvali Darko, Sasa, Brano, Nenad, Ivica (pravo dobri borci), vise puta ranjavani i ginuli za svoju domovinu.
Da je bilo kriminala i profiterstva, niko normalan ne moze negirati, ali to nema veze ni sa nacijom ni sa vjerom, vec sa karakterom odredjenih osoba.
Armija Republike Bosne i Hercegovine je najcistiji i najbolji primjer hrabrosti,cestitosti i junastva u historiji.
Selam alejkum svim pripadnicima Armije BiH,kad je bilo najteze!!!