Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nisam imao prilike zadnja 3 dana igrati ali ja ne odustajem od apexa, igra je super, jedino mi smeta crashiranje koje nikako da poprave. Što se cheatera tiče, jednostavno multplayer ne može bez toga.
@Example
tek češ vidjeti na CS GO šta je cheatanje
ako bude neko htio večeras nekad da bacimo koju...zadnji put kad sam igrao, prije nekoliko dana s random likovima, bilo je dobrog fighta...
aditon wrote:nisam imao prilike zadnja 3 dana igrati ali ja ne odustajem od apexa, igra je super, jedino mi smeta crashiranje koje nikako da poprave. Što se cheatera tiče, jednostavno multplayer ne može bez toga.
@Example
tek češ vidjeti na CS GO šta je cheatanje
ako bude neko htio večeras nekad da bacimo koju...zadnji put kad sam igrao, prije nekoliko dana s random likovima, bilo je dobrog fighta...
CS 1.6 sam igrao 5 godina, a CS:GO jedno 3 mjeseca i dosadio mi.
U CS-u sam razvio takozvani "game sense", i sasvim dobro igram CS:GO upravo zbog toga, a Battle Royale nisam nikad volio ni igrao pa nemam bas osjecaj za igru.
exampLe. wrote:
CS 1.6 sam igrao 5 godina, a CS:GO jedno 3 mjeseca i dosadio mi.
U CS-u sam razvio takozvani "game sense", i sasvim dobro igram CS:GO upravo zbog toga, a Battle Royale nisam nikad volio ni igrao pa nemam bas osjecaj za igru.
CS:GO je odlicna timska igra, ako imas drustvo gdje ce vas 4-5 igrati mec i fino komunicirati. Cheateri se mogu izbjeci ako igras sa Prime enabled jer su tu vecinom provjereni igraci. Igrati sa randomima je sranje, kao i na svakoj drugoj igri koja je competitive. Minus je isto to sto se obavezujes da igras competitive mec koji traje minimum 35-40 minuta, i ako igras s debilima onda ti se ne ostaje toliko. Ako napustis mec, dobijes privremeni ban, i onda ne mozes minimalno pola sata traziti novi mec. Moglo bi se i to raspaliti nekad, ja sam raspolozen
Evo da se i ja prikljucim ovoj temi
Trenutno imam ovu igru instaliranu na PS4 Pro ali posto bas nisam vjest sa DS4 kontrolorom odlucio sam igru probati na PC-u
nemoj zezat
e baš mi je drago...
kud jučer pomislih da je problem crashiranja otklonjenn...pa dva sata me prije toga nije niti jednom izbacilo...još sam i ja prije izbacicivanja lijep loot imao..vjerujem da se moglo pobijediti...probamo veceras nakon LP