Evo ga prva pobjeda nakon bruku pokusaja. Nikako da se dogovorimo kada ko igra, pa eto, da imamo gdje spamati i mi, a ne samo oni rocket ligasi.
Moderator: Benq

ja ću te dodati večeras na originuArkec Zgotiva wrote:Tako jee!Dodajte me - Pirke071, pretezno igram svaki dan iza 18h. Ima jos raje da igra, ali rijetko kad skupimo full squad :/ Mozemo i kakav discord podici za potrebe grupe.
Identicno se osjecam, a kao sto kazes prosjecan ili cak nadprosjecan igrac u jednom momentu u top 10 ranking u svijetu u AA3, al ovdje me stresaju ko sa kruske. Vjerovatno mnogo brza igra nego sam navikao, i prva BR koju igramaditon wrote:ja sam sebe do apexa smatrao dobrim fps igračem, i jesam, na većini pucačina ali mi ovaj apex ne leži, uslovno rečeno, jer se nekad osjećam kao da prvi put sam uzeo miš i tastaturu u ruke...ali tek sam na početku, te se nisam uštelio u igru...diablo, averus, febo i ja igramo na PC-u, za ostale ne znam...
Dogovoreno! Sto se tice igre, i meni je dosta drugacija od ostalih na koje sam navikao. Nikada nisam ni volio ovakav zanr, ne battle royale nego sci-fi spellovi laseri i sranja. Zadnji put Unreal Tournament igraoaditon wrote:ja ću te dodati večeras na originu
aditon wrote:jesmo drama sinoć bili...ali nije tako loše bilo, dobra je partija kad smo averus i ja iszginuli odmah po slijetanju a diablo nas uspio povratiti u život..i ona kad smo upali u zasjedu...poput scene iz šume u filmu inglorious bastards kada Aldo sasluša one švabemi smo bili švabe
![]()
Ima li apex cross play? Ako ima da vam se i ja pridruzim povremeno sa PS4Averus wrote:aditon wrote:jesmo drama sinoć bili...ali nije tako loše bilo, dobra je partija kad smo averus i ja iszginuli odmah po slijetanju a diablo nas uspio povratiti u život..i ona kad smo upali u zasjedu...poput scene iz šume u filmu inglorious bastards kada Aldo sasluša one švabemi smo bili švabe
![]()
![]()
Ja se ne zavaravam, moja uloga je uglavnom support ili bait![]()
Ali kad nas je oživio, suze su mi potekle![]()
![]()
ma kakvi prestar, možda se iznenadiš za godine ostalih igračaVladaFBiH wrote:neloša igra, brza i igriva... Fortinite je baš za djecu (igra ga moj mali koji ima 6 godina sa rođakom od 9)... uglavnom dodajte me Dead_Horse_BH ako vam nisam prestar hehehhehehe
Ja mislio meni se desilo jer sam jučer prebacio igru na SSD, tako da sam jutros prebacio na drugi (noviji) SSDaditon wrote:
@averus
sinoć kad si otišao ja i diablo smo odigrali još jednu i krenemo nakon toga još jednu kad samo igra zablokira te me izbaci na desktop...pretpostavljam da se prije toga i tebi isto desilo kad si nestao..inače nikad ranije mi se nije to dešavalo s ovom igrom..
obzirom da igram od 1984 možda i jesamaditon wrote:ja ću dodati sve one koji ostave nick s origina na ovoj temi, zaista je daleko interesantnije kad imaš svoj tim u odnosu na random likove
ma kakvi prestar, možda se iznenadiš za godine ostalih igračaVladaFBiH wrote:neloša igra, brza i igriva... Fortinite je baš za djecu (igra ga moj mali koji ima 6 godina sa rođakom od 9)... uglavnom dodajte me Dead_Horse_BH ako vam nisam prestar hehehhehehe
![]()