Ista Impala, danas napunila 311,000 milja (500,000 km). Nece da se preda (sve originalno osim lezajeva i auspuha), nece je niko, a malo mi je dosadilaharisl wrote:Moja Chevy Impala juce "napunila" 210 hiljada milja (338,000 km). Danas cu joj nasuti Supera, ima da pobudali...
Americka "auta"
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
harisl
#376 Re: Americka "auta"
- basicm
#377 Re: Americka "auta"
Koliko sam ih samo vidio, raspada se sve ali motor pali i vozi kao nov.
-
bierkof
#378 Re: Americka "auta"
Vozdra. Moram da ozivim ovu temu jednim pitanjem.
Da li neko ima iskustva sa Chevy Cruze-om 2011-2012 godiste? Kakva su to auta?
Priznajem da nisam neki strucnjak i da se ne razumijem pa pitam za misljenje.
Auto mi se stvarno svidja, i mislim da za tu cijenu ne mogu kupiti nista bolje, a za novo auto na zalost nemam novaca.
Moze se naci (u inostranstvu) cruze 1.8 benzin sa 50.000km predjenih za 7-8000 eura.
Da li je to dobar izbor ili ne?
Auto mi se stvarno svidja, i mislim da za tu cijenu ne mogu kupiti nista bolje, a za novo auto na zalost nemam novaca.
Moze se naci (u inostranstvu) cruze 1.8 benzin sa 50.000km predjenih za 7-8000 eura.
- Ned071
#379 Re: Americka "auta"
Cruze je u sustini astra. Ali losije sastavljen. Trosi malo vise od nje. Cruze nisam vozio. Jesam aveo. Najgori auto u koji sam sjeo. Naravno ovo moje misljenje ne mora znaciti nista.
- Qler
#380 Re: Americka "auta"
I ja sam vozio Avea, i ko kaze da ono valja vjervatno mu je zadnje auto bilo neki yugo koji se raspada... Ili nikad nije nista vozio prije njega...
-
cekek
#381 Re: Americka "auta"
GM je ukinuo mrežu Chevroleta (ex Daewoo) u Evropi. Ne pašu svi dijelovi sa opela. Mislim (bez da sam vozio ili posjedovao) da je kvalitetom u 5 deka sa opelom, pa sam skontaj da li ti se isplati riskirati, možeš li si priuštiti da čekaš na dio sedmicu dvije.bierkof wrote:Vozdra. Moram da ozivim ovu temu jednim pitanjem.
-
bierkof
#382 Re: Americka "auta"
Hvala, nisam znao za taj problem sa podrskom. Gdje se onda ta auta servisiraju? U opelovom servisu?cekek wrote: GM je ukinuo mrežu Chevroleta (ex Daewoo) u Evropi. Ne pašu svi dijelovi sa opela. Mislim (bez da sam vozio ili posjedovao) da je kvalitetom u 5 deka sa opelom, pa sam skontaj da li ti se isplati riskirati, možeš li si priuštiti da čekaš na dio sedmicu dvije.
Uz sve to, nekako i dalje mislim da je prihvatljiva opcija, godistem, cijenom i kilometrazom.
PS
Par sedmica bez auta bi mi bilo prihvatljivo jer sam citav zivot bez auta. Ovo bi mi bio prvi.
-
cekek
#383 Re: Americka "auta"
Servisirali su se uvijek u Opelu, tu se i nastavlja podrška. Caka je da se više ne prodaju nova auta i da će imati puno manje specifičnih dijelova na stanju.bierkof wrote:Hvala, nisam znao za taj problem sa podrskom. Gdje se onda ta auta servisiraju? U opelovom servisu?cekek wrote: GM je ukinuo mrežu Chevroleta (ex Daewoo) u Evropi. Ne pašu svi dijelovi sa opela. Mislim (bez da sam vozio ili posjedovao) da je kvalitetom u 5 deka sa opelom, pa sam skontaj da li ti se isplati riskirati, možeš li si priuštiti da čekaš na dio sedmicu dvije.
Uz sve to, nekako i dalje mislim da je prihvatljiva opcija, godistem, cijenom i kilometrazom.
PS
Par sedmica bez auta bi mi bilo prihvatljivo jer sam citav zivot bez auta. Ovo bi mi bio prvi.
Neću da te prepadam, nova su to i dobra auta, ima dijelova po raznim GM skladištima u Evropi. Samo je bolje da znaš prije nego bubneš tu cifru.