Corverte

Novi Grand Cherokee (trebalo bi da liči na nešto)

Nisam siguran, ali sve mi se cini da novi Mustang ima polukrutu osovinu (ili cak lisnate opruge) pozadi.
Moderators: _BataZiv_0809, anex

ima dosta auta sa velikom ergelom pod haubom, onda ovi muscle car...EsadCo wrote:Postoji Dodge Viper, za 600KS mu treba V10 8.4 ccm.
A ovo je dno
Juce, prekjuce bjese u kanal u Rajlovcu kod FIS-a. Valjda izgubio lik kontrolu, ipak su to lisnate opruge

Ovaj nije americki neg australski koliko ja znam...Holden Commodore al se u SAD prodaje pod pontiacovim znakomcorolla02 wrote:jedno od naj auta na cesti![]()
holden je GM ogranak u aussieneki wrote:Ovaj nije americki neg australski koliko ja znam...Holden Commodore al se u SAD prodaje pod pontiacovim znakomcorolla02 wrote:jedno od naj auta na cesti![]()
Da al ovaj model su potpuno sami razvili dok su prethodni Commodori ustvari bili blago redizajnirane Opel Omegecorolla02 wrote:holden je GM ogranak u aussieneki wrote:Ovaj nije americki neg australski koliko ja znam...Holden Commodore al se u SAD prodaje pod pontiacovim znakomcorolla02 wrote:jedno od naj auta na cesti![]()
cije su finansije to je vaznoneki wrote:Da al ovaj model su potpuno sami razvili dok su prethodni Commodori ustvari bili blago redizajnirane Opel Omege
OWNEDKiberluskoni wrote:... reče, zalupi vrata na Fabiji i ode...

Moj (firminsimpozijum delirijum wrote:koliko para i toliko muzike
naprave Amerikanci vrhunsko auto , ali ? plati !
sve je to 6 cilindara i i oko 10O konja snage za Americku verziju Yuga 45( to je najslabije )
ali polovno Americko auto ?
to je katastrofa !
raspada se na sastavne dijelove nakon mjesec dana voznje
nikada u zivotu nisam se ismijao kada je motor pao na cestu i sa policijom mozes imati problema ( kao meni sa jaranom kada je prokuhao motor ) ma bruka ziva![]()
dobri su kada su novi ( oko 6 mjeseci , a poslije ?) raspaduju se na sastavne dijelove![]()
Americka auta su otpad
bez uvrede !
Njemci ih jedu za dorucak i meze za rucak sto se tice kvalitete
bez uvrede
a da ne spominjem Italijane i Francuze
PeshtA wrote: A o americkim autima blatiti dok se ne proba voziti jedno od njih je suvisno ...
Motori su toliko veliki i mogu podnijeti toliko opterecenja sto je neshvatljivo u BH uslovima. De da vidim nekog "misicavog" evropljana sa dvo litrenim i kusur ... motorom od 100 i kusur konja da vozi sat-dva pod punim gasom na auto putu ... halal mu sve ... Na poslu imam Chevy Trailblazera koji ima redni 6ak 4.2 litra i svaki dan od kuce do posla ne pustam gasa ... do lima ... i evo tako 4 godine ... nikad mu nista nije falilo ... a privatno sam imao Mitsubishi Lancer EX 2.0 150 KS ... u 3 mjeseca se auto rasulo zbog mog stila voznje ....