Ivy ako nije problem i meni posalji kontakt adresu na PMIvy wrote:Ovaj sam odgovor dobila od organizacije:
Ko ce se prijaviti na forum? Hocul ja?Samohrane majke, a narocito one koje su ostavljene od muzeva, ponekad ne zele svoju adresu staviti bas sasvim u javnost, jer ima osoba koje onda misle da one dobivaju ogromne donacije, pa ih znaju ucjenjivati, prijetiti i td.
Medjutim to nije razlog da Vi necete dobiti adresu, naprotiv radujemo se da neko hoce licno da pomogne ovoj majci.
Za to je potrebno da se prijavite na nas forum i javno zatrazite adresu od Alme Kantic. Sa vama ce onda stupiti u kontakt nasa saradnica koja je obilazi i dogovorite sve ostale detalje.
mahsuz selam
dino
Ivy
ADRESA PRONADJENA: Ako ko mozze pomoci...
- anais_nin
-
bluesky
sadake su humanitarna organizacija grupe muslimana koji u svoje slobodno vrijeme i na dobrovoljnoj bazi sakupljaju novac za ugrozene u bosni i hercegovini i na sebe preuzimaju dostavu svih skupljenih sredstava, a zatim na sajtu predoce slike i potpisana pisma zahvale osoba kojima su dostavili sve novce. email kontakt je u sustini redovan, dino uvijek odgovori, pa kad-tad, i vrata organizacije su otvorena svima koji zele na bilo koji nacin pomoci, recimo tako sto ce privatno posjetiti neku od porodica ili se angazovati u organizaciji na duze vrijeme. sve ovo sto vam govorim bazira na mome licnom dugogodisnjem iskustvu sa tim ljudima preko kojih bih slala pomoc u BiH i na email prepiskama sa dinom.
znam da smo svi mi anonimni i da je ovo net i da moje "svjedocenje" mnogima nece znaciti nista, ali ja se do sada nisam nikada pokajala ili razocarala. ja sam neki novac dala, Bog je vidio, slike i potpisi su postavljeni... ja trenutno nemam boljeg nacina od ovoga i veoma sam zahvalna na njemu.
znam da smo svi mi anonimni i da je ovo net i da moje "svjedocenje" mnogima nece znaciti nista, ali ja se do sada nisam nikada pokajala ili razocarala. ja sam neki novac dala, Bog je vidio, slike i potpisi su postavljeni... ja trenutno nemam boljeg nacina od ovoga i veoma sam zahvalna na njemu.
- Ivy
Niko to nije osporio, meni je veoma drago da se ljudi iz sadaka bave humanitarnim radom i pomazu one kojima je pomoc najbotrebnija. Meni brine samo sto nismo uspjele jos dobiti adresu od njih pa da i mi licno pomognemo privatno! Njima svaka cast, skidam kapu!bluesky wrote:sadake su humanitarna organizacija grupe muslimana koji u svoje slobodno vrijeme i na dobrovoljnoj bazi sakupljaju novac za ugrozene u bosni i hercegovini i na sebe preuzimaju dostavu svih skupljenih sredstava, a zatim na sajtu predoce slike i potpisana pisma zahvale osoba kojima su dostavili sve novce. email kontakt je u sustini redovan, dino uvijek odgovori, pa kad-tad, i vrata organizacije su otvorena svima koji zele na bilo koji nacin pomoci, recimo tako sto ce privatno posjetiti neku od porodica ili se angazovati u organizaciji na duze vrijeme. sve ovo sto vam govorim bazira na mome licnom dugogodisnjem iskustvu sa tim ljudima preko kojih bih slala pomoc u BiH i na email prepiskama sa dinom.
- Salko sto je u vodu skako
hvala i tebi sto si nam omugucila da pomognemo onima kojima je pomoc stvarno potrebna!!!Ivy wrote:Hvala svima koji su izrazili spremnost da pomognu!
Ivy