Ako je neizlječiva psihička bolest u pitanju koja je uglavnom nasljedna, ja ne bih imao dilemu. Abortus!amy85 wrote:Prvenstveno se obracam ženskoj populaciji....
imam jedan jako gadan problem..u braku sam imam jedno dijete, i naravno htjela bih ih još...međutim imam neke druge zdrastvene probleme i evo vec duže vrijeme pijem razne tablete...idem na neke pretrage....
i sve bi to bilo i nekako dobro da mi ginekolog nije rekao da sam trudna ( rana trudnoca- oko 3 sedmice )....i sada sam u velikoj dilemi šta da radim...objasnila sam mu situaciju i on kaže da je 50 % da ce sve biti OK, a 50 % da nece....
a tog abortusa se jako bojim...ima li ko kakvog iskustva....hvala
Abortus da ili ne ( pomozite )
Moderator: anex
- 8. sekretar SKOJ-a
#26 Re: Abortus da ili ne ( pomozite )
- neprilagodjena
#27 Re: Abortus da ili ne ( pomozite )
Sta god da odlucis dobro razmisli,nemoj da se kajes kasnije ako uradis abortus ili ako ga ne uradis!!
I sta si odlucila??
I sta si odlucila??
-
Neposlusna
#28 Re: Abortus da ili ne ( pomozite )
Da ti najiskrenije kazem, ja bi se sad mijenjala sa tobom.
Mi se evo 2-u godinu borimo da zatrudnimo i kad ovako procitam da neko misli na abortus, tacno me nesto oko srca stegne.
Ne moj pogresno da me razumijes, ne krivim te uopste, nego onako mi tesko bude iako vjerujem da svako mora o tome sam da odluci.
Mi se evo 2-u godinu borimo da zatrudnimo i kad ovako procitam da neko misli na abortus, tacno me nesto oko srca stegne.
Ne moj pogresno da me razumijes, ne krivim te uopste, nego onako mi tesko bude iako vjerujem da svako mora o tome sam da odluci.