Smiri se pametnjakoviću.Chmoljo wrote: ↑09/05/2022 00:23a zašto se uopšte polemiše o nečemu što treba biti činjenica?galia95 wrote: ↑09/05/2022 00:18
Ne vrijedi ovdje polemisati. Kada većina forumaša podržava nekakvog Puhala, samoprozvanog analitičara i psihologa, a ustvari običnog plaćenika i smrada koji nudi novčanu nagradu licitirajući sa brojkama naše ubijene djece, koji svjesno i perfidno provocira i podjebava žrtve na društvenim mrežama, to govori sve o vama.
Fuj, gadite mi se svi odreda
dok budeš povraćao, prisjeti se i onih kojima je 700 ubijene djece malo. pa misle da treba još dodati.
Po hiljaditi put, pošto vam treba očito ponoviti:
Nije problem što se postavlja pitanje revizije broja ubijene djece i građana Sarajeva, nego ko postavlja to pitanje, na koji način, kojim tonom i u kojem trenutku.
Puhalo je obični debil koji je otvorio ranu žrtvama kada je na vrlo proračunat i perfidan način zatražio prebrojavanje ubijene sarajevske djece, i to na Dan sjećanja na ubijenu djecu Sarajeva. Zatim je nastavio sa šprdnjom i podjebavanjem nudeći novčanu nagradu za takvu informaciju. Zatim se nastavio čitav dan prepucavati na twitteru sa ljudima koje je uvrijedio i dolijevati ulje na vatru.
Mi zbog sebe moramo da dođemo do prave istine i stvarnog broja stradalih i ubijenih tokom četničke opsade Sarajeva.
Ali ne dozvoljavam da mi papak iz etnički očišćenog Kalinovika soli pamet, zahtijeva i naređuje bilo šta, a kamoli da objavljuje članke sa naslovom: "Sarajlije, dokažite da je u Sarajevu ubijeno 1.601 dijete ili prestanite koristiti taj broj!".