mogu samo zamislit sta mu je uradila pa se nakon svega ovako slatko smjeskaselmap26 wrote:i treba imatkolega wrote:ne znam, ima neki cudan osmijeh dok prica ovoselmap26 wrote: sta go je neka je svaka cast![]()
![]()
![]()
11 ZNAKOVA!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sedma_dusha
#54 Re:
chovjeche...ja bi ga udavila...Dena wrote:Moj dragi je jedno vrijeme redovno dolazio kuci u 6 ujutro, ponekad ga nije bilo po 2-3 dana, apsolutno me ignorisao, prosao me par puta sa drugom curom na motoru, rekla mi raja da su ga vidjali kad sa drugom curom kad sam ja na putu, prestao skoro pricati samnom kad smo zajedno u kuci.....i ja sam se iznenadila kad mi je rekao da ima drugu![]()
Ali fakat se IZNENADILA!
![]()
Toliko o onoj "ljubav je slijepa"
- Irm@
#55 Re: 11 ZNAKOVA!!!
vjerovatno je to bash ta neka ljubav...
ja zivim s principom... ak te jednom prevari opet ce... jer ak mu je jednom nest zafalilo kod tebe i opet ce... a opet sta ces s nekim ko te ne dozivljava kao ispunjenje svih njegovihh/njenih snova... jer to je za mene ljubav...
a mozda i grijesim...
ja zivim s principom... ak te jednom prevari opet ce... jer ak mu je jednom nest zafalilo kod tebe i opet ce... a opet sta ces s nekim ko te ne dozivljava kao ispunjenje svih njegovihh/njenih snova... jer to je za mene ljubav...
a mozda i grijesim...
-
Mina_sa
#56 Re: 11 ZNAKOVA!!!
ma prevara je dno dna, nema dalje.... mislim da ne bi mogla nikad biti ista u vezi, oprostiti i nastaviti dalje kao da nije ništa bilo...jednostavno to nije to više...Irm@ wrote:vjerovatno je to bash ta neka ljubav...
a mozda i grijesim...